Публикувано Юни 19, 200916 гд При мен излезе проблем, до иконата на батерията от лявата страна се показват и процентите на батерията. Не знам нормално ли е или нещо не е както трябва?
Публикувано Юни 19, 200916 гд И аз го имам, предполагам си активирал процентите на батериа от bossprefs когато си бил с 2.2.1 предполагам на това се дължи.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Не това е фабрично заложено в новия фирм. Тоест, това е добавка от Apple
Публикувано Юни 19, 200916 гд Не това е фабрично заложено в новия фирм.Тоест, това е добавка от Apple Не мисля, че е добавено от Apple понеже на мой приятел не му показва процентите а тои изобщо не е инсталирал Bossprefs. Затова го отдавам на предишните настройки, аз нямах и нет през 3Г тъй като бях спрял EDGE и се наложи да ресетна настройките за мрежата за да тръгне нета.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Бегай на плажа аз ако можех досега д съм го направил. И защо да забравяш за 3.0 просто отложи с ден или малко повече. Аз не бих рискувал ако не ми беше фабрично отключен.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Да, бях го активирал. Има и малко досадни бъгове с пощенските кутии - не ми казва когато имам нови мейли нито го отбелязва някъде о дислпеял И ако мейл е отворен от сървъра на мен не ми излиза като ново. Доста е неудобно и кофти при 4 пощенски кутии и си зависим от това. Съмнява ме да е добавка от Apple доста е тъпо:
Публикувано Юни 19, 200916 гд ОК а защо на мой приятел не му излизат процентите в такъв случай? Аз нямам нищо против тази добавка но ми е чудно зашо аз ги имам а той ги няма като двата телефона са еднакви и отклщчени.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Които имат процентите са дали Update, а които ги нямат са дали Restore и не са връщаши BackUp-a viewtopic.php?f=8&t=231
Публикувано Юни 19, 200916 гд Това е точно така. Но истината за процента е по средата. Процентът си е от самия ОС на телефона, но е скрита възможност, която се отключва от BossPrefs. В ръководството на OS 3.0 [download:19v7489r]http://manuals.info.apple.com/en_US/iPhone_User_Guide.pdf[/download:19v7489r] отивате на 43 стр (горе) и ще прочетете, че при 3GS има опция за вкл и изкл на този процент. При другите - след джейла
Публикувано Юни 19, 200916 гд Фабрично не е направено да има проценти. Появяват се след като си го активирал с Boss Prefs. Аз като качих първата бета и така ми стана. Сега съм с 3.0 и като цяло е супер, няма бъгове, излиза ми на пощенската кутия червеното число. Единствено Тубата чакам. Подобрили са я... Аз много се дразних, че не мога да чета и пиша коментари на клиповете, сега това е оправено Като пуснат PwnageTool ще кажа на един приятел с Мак да ми направи един ънлокнат - без джейлбрейк къстъм фирмуер.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Напротив, в 3.0 фабрично е направено да има проценти. Както и в 2.*.*. Просто не са активирани. А при старите фърмуери можеше да ти показва само едното, но като тапнеш върху него, се променя.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Някои въобще да е пробвал да ъпдеитне първо поколение телефон с ОС 3 ? Щото на мен един такъв го ъпдеитнах за експеримент и сега ми дава невалиден сим карта със Глобулска е Сега само спешни номера може да набира и неможе да се ресторне с 2.2.1 и под ДФУ го пробвах нестава даите предложение какво да го правя ? Ъпдеитнах го директно пре итунс-а
Публикувано Юни 19, 200916 гд Интересува ме как да се върна до 2.2.1 сега въпреки, че 3.0 е много по-добре ми липсва много LockCalendar-a
Публикувано Юни 19, 200916 гд 1. Слагаш 8.1.1 (itunes) 2. Слагаш оригинален 2.2.1 (с Shift+Restore в DFU Mode) 3. Ползваш QuickPwn или PwnageTool и си правиш 2.2.1
Публикувано Юни 19, 200916 гд И аз съм с 2G и направих рестор кам 3.0. И се заключи естественно,но неиска да направи рестор кам 2.2.1. Някакви идеи или кога излиза QuickPWN за 3.0 за 2G?
Публикувано Юни 19, 200916 гд Много пишете, но нищо съществено. http://thepiratebay.org/user/iphonedev/
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.