Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Всичко за iPhone OS 3.0

Featured Replies

Публикувано

Добре,имах предвид пречки (бъгове) пред джейла :biggrin:

• Отговори 620
  • Прегледа 60.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

При мен излезе проблем, до иконата на батерията от лявата страна се показват и процентите на батерията. Не знам нормално ли е или нещо не е както трябва?

Публикувано

И аз го имам, предполагам си активирал процентите на батериа от bossprefs когато си бил с 2.2.1 предполагам на това се дължи.

Публикувано

Не това е фабрично заложено в новия фирм.

Тоест, това е добавка от Apple :biggrin:

Публикувано

Да, бях го активирал. Има и малко досадни бъгове с пощенските кутии

Публикувано
Не това е фабрично заложено в новия фирм.

Тоест, това е добавка от Apple :biggrin:

Не мисля, че е добавено от Apple понеже на мой приятел не му показва процентите а тои изобщо не е инсталирал Bossprefs. Затова го отдавам на предишните настройки, аз нямах и нет през 3Г тъй като бях спрял EDGE и се наложи да ресетна настройките за мрежата за да тръгне нета.

Публикувано

Все повече ме разубеждавате да ида на плажа и да забравя за ОС 3 :biggrin:

Публикувано

Бегай на плажа :) аз ако можех досега д съм го направил. И защо да забравяш за 3.0 просто отложи с ден или малко повече. Аз не бих рискувал ако не ми беше фабрично отключен.

Публикувано

И аз от там се връщам и очаквах някаква новина, но уви...

Публикувано

Да, бях го активирал. Има и малко досадни бъгове с пощенските кутии - не ми казва когато имам нови мейли нито го отбелязва някъде о дислпеял И ако мейл е отворен от сървъра на мен не ми излиза като ново. Доста е неудобно и кофти при 4 пощенски кутии и си зависим от това.

Съмнява ме да е добавка от Apple доста е тъпо:

IMG_0093.PNG

Публикувано

От Apple е, добавка си е, приеми го.

Публикувано

ОК а защо на мой приятел не му излизат процентите в такъв случай? Аз нямам нищо против тази добавка но ми е чудно зашо аз ги имам а той ги няма като двата телефона са еднакви и отклщчени.

Публикувано

Ок от Apple е вярвай си

Публикувано

Които имат процентите са дали Update, а които ги нямат са дали Restore и не са връщаши BackUp-a

viewtopic.php?f=8&t=231

Публикувано

Това е точно така. Но истината за процента е по средата. Процентът си е от самия ОС на телефона, но е скрита възможност, която се отключва от BossPrefs.

В ръководството на OS 3.0 [download:19v7489r]http://manuals.info.apple.com/en_US/iPhone_User_Guide.pdf[/download:19v7489r] отивате на 43 стр (горе) и ще прочетете, че при 3GS има опция за вкл и изкл на този процент. При другите - след джейла :)

Публикувано

Фабрично не е направено да има проценти. Появяват се след като си го активирал с Boss Prefs.

Аз като качих първата бета и така ми стана. Сега съм с 3.0 и като цяло е супер, няма бъгове, излиза ми на пощенската кутия червеното число. Единствено Тубата чакам. Подобрили са я... Аз много се дразних, че не мога да чета и пиша коментари на клиповете, сега това е оправено :)

Като пуснат PwnageTool ще кажа на един приятел с Мак да ми направи един ънлокнат - без джейлбрейк къстъм фирмуер.

Публикувано

Напротив, в 3.0 фабрично е направено да има проценти. Както и в 2.*.*. Просто не са активирани. А при старите фърмуери можеше да ти показва само едното, но като тапнеш върху него, се променя.

Публикувано

Някои въобще да е пробвал да ъпдеитне първо поколение телефон с ОС 3 ?

Щото на мен един такъв го ъпдеитнах за експеримент и сега ми дава невалиден сим карта със Глобулска е

Сега само спешни номера може да набира и неможе да се ресторне с 2.2.1 и под ДФУ го пробвах нестава

даите предложение какво да го правя ?

Ъпдеитнах го директно пре итунс-а

Публикувано
  • Автор

Ходи при Адамов да го лекува :)

Публикувано

Интересува ме как да се върна до 2.2.1 сега въпреки, че 3.0 е много по-добре ми липсва много LockCalendar-a

Публикувано

1. Слагаш 8.1.1 (itunes)

2. Слагаш оригинален 2.2.1 (с Shift+Restore в DFU Mode)

3. Ползваш QuickPwn или PwnageTool и си правиш 2.2.1

Публикувано

И аз съм с 2G и направих рестор кам 3.0. И се заключи естественно,но неиска да направи рестор кам 2.2.1. Някакви идеи или кога излиза QuickPWN за 3.0 за 2G?

Публикувано
  • Автор

Може би тази вечер ...

Публикувано

Много пишете, но нищо съществено. :lol:

http://thepiratebay.org/user/iphonedev/ :)

Публикувано

Веднага тествам.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.