Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Всичко за iPhone OS 3.0

Featured Replies

Публикувано

Качих 3.0 без проблем, но след качването на mobileinstallation patch 3.0 не могат да се синхронизират платените приложения.

• Отговори 620
  • Прегледа 60.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

А рестартира ли телефона, качи ли едно безплатно приложение. Няма начин да не става, знам от опит. :)

Публикувано

Инсталирай от сорса на http://apt.xsellize.com AppSync for OS 3.0

Публикувано

Рестартирах, качих всички безплатни приложения, но от Itunes и може би това ми е грешката - трябваше през AppStory.

Сега го омазах и отново правя рестор и после ще пробвам пак... докато не стане :)

Благодаря за инструкциите! Работи страхотно телефона, но докато не си върна всичко ще бъде играчка.

Инсталирай от сорса на http://apt.xsellize.com AppSync for OS 3.0

точно така го омазах, качих и патча и appsync...

Публикувано
  • Автор

ти за всеки случай и двете да качиш :)

Публикувано
Публикувано

Здравейте

снощи си качих 3.0 мн лесно, но iTunes не ми качи кракнатите приложения. Качих си mobileinstallation, 1 free, restart и пак не иска да ги качи. После се опитах да махна mobileinstallation и телефона ми седи на ябълка вече 30 мин. Идеи?

Публикувано
Здравейте

снощи си качих 3.0 мн лесно, но iTunes не ми качи кракнатите приложения. Качих си mobileinstallation, 1 free, restart и пак не иска да ги качи. После се опитах да махна mobileinstallation и телефона ми седи на ябълка вече 30 мин. Идеи?

не е трябвало да качваш mobileinstallation.

трябва ти този сорс http://cydia.hackulo.us , след което инсталираш AppSync. после синхронизираш нормално.

Публикувано
Здравейте

не е трябвало да качваш mobileinstallation.

трябва ти този сорс http://cydia.hackulo.us , след което инсталираш AppSync. после синхронизираш нормално.

Мерси, но сега какво да направя? Нито мога да го изключа, нито iTunes го намира, за да го ристорна пак.

Публикувано

аз бях на същото положение, ресторнах веднъж, след което качих отново mobileinstallation, рестартирах, качих безпл. приложение и пак не се синхронизира със платените. Пробвах да изтрия mobileinstallation и телефона се омаза. Направих пак рестор, но чрез DFU Режим ми даваше ерор1600, тогава минах на Recovery Mode и рестора се получи. Сега продължавам да се боря с този сорса

http://cydia.hackulo.us/

Публикувано
аз бях на същото положение, ресторнах веднъж, след което качих отново mobileinstallation, рестартирах, качих безпл. приложение и пак не се синхронизира със платените. Пробвах да изтрия mobileinstallation и телефона се омаза. Направих пак рестор, но чрез DFU Режим ми даваше ерор1600, тогава минах на Recovery Mode и рестора се получи. Сега продължавам да се боря с този сорса

http://cydia.hackulo.us/

Как да ристорна в Recovery Mode?

Публикувано

Recovery Mode - Рековъри режим

Ако искате да направите чист рестор, трябва да вкарате iPhone-а в рековъри режим. Задръжте Sleep/Wake и Home бутоните докато iPhone се рестартира. Когато видите логото на Apple, пуснете Sleep/Wake бутона и продължете да държите Home бутона докато видите логото на iTunes и usb кабел на екрана. Тогава можете да използвате iTunes, за да направите рестор на фирмуеъра.

Публикувано

Вкарай тел-а в DFU mode,и тюнса ще го види. Друг вариант е с ifun box да махнеш пач-а ръчно.

system/library/private frameworks/mobile instalation framework/триеш mobileinstalation,а на mobileinstalation.old махаш разширението .old(или .bak-има ги и двата варианта).Рестартираш.

Публикувано
Вкарай тел-а в DFU mode,и тюнса ще го види. Друг вариант е с ifun box да махнеш пач-а ръчно.

system/library/private frameworks/mobile instalation framework/триеш mobileinstalation,а на mobileinstalation.old махаш разширението .old(или .bak-има ги и двата варианта).Рестартираш.

ifun не го намира

Публикувано

защо Fetch new data го няма в настройките на ос 3.0??? тва е супер тъпо...

Публикувано

Как така го няма?! Там си е.

Публикувано

Не е там. Settings ----->Mail, Contacts, Calendar

mmmm ама ти си с айподче.....

Публикувано

благодаря ти много!

Публикувано

Хюстън, имаме проблем :lol: С 3Г съм, 3.0, редсноу операцията успешна, АппСинк инсталиран от Цидиа, всички излекувани програмки са добавени и успешно инсталирани на телефона, но идва друг проблем. Преди малко си дърпах безплатните програми от АппСтор и като дам да синхронизира с иТунес, то ми казва че трябва да authorize my computer. Той по принцип си е, успешно ми беше изписало че съм активирал компютъра, 3 от 5 стават с него, но по време на синхронизация ми изкарва пак да го оторизирам, попълвам си данните потребителско и парола, пак ми казва успешна оторизация и цъкам ОК и пак изкарва съобщението че трябва да га оторизирам иначе програмките от Аппстора ще бъдат изтрити. Деоторизирах го и после пак оторизирах и пак забиваме на това съобщение. Някакви идеи ? iTunes 8.2 x64

Публикувано

Чудя се - аз ли недоразбрах, че ще има subscriptions в календара на 3.0, или просто не са ги сложили още... или пък само аз не ги виждам?

Едит: Не съм видял - в info таба в Туньо опцията Synk calendars with: Outlook, ама и не ме грее - не ползвам лука. :)

Публикувано
  • Автор

Хюстън, имаме проблем :) С 3Г съм, 3.0, редсноу операцията успешна, АппСинк инсталиран от Цидиа, всички излекувани програмки са добавени и успешно инсталирани на телефона, но идва друг проблем. Преди малко си дърпах безплатните програми от АппСтор и като дам да синхронизира с иТунес, то ми казва че трябва да authorize my computer. Той по принцип си е, успешно ми беше изписало че съм активирал компютъра, 3 от 5 стават с него, но по време на синхронизация ми изкарва пак да го оторизирам, попълвам си данните потребителско и парола, пак ми казва успешна оторизация и цъкам ОК и пак изкарва съобщението че трябва да га оторизирам иначе програмките от Аппстора ще бъдат изтрити. Деоторизирах го и после пак оторизирах и пак забиваме на това съобщение. Някакви идеи ? iTunes 8.2 x64

Има нова версия на MobileSubstrate, която трябва да ти оправи проблема с AppStore.

Публикувано

Сега преди малко се събудих, видях ъпдейта, сложих го, рестартирах телефона и отново същия проблем. :confused:

Публикувано

ArchNikolov, с една и съща регистрация в iTunes ли си се логнал в телфона и на компютъра?

Публикувано

Да, аз и само една имам по принцип

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.