Публикувано Юни 19, 200916 гд До като се появи mobileinstallation patch, можете да си инсталирате кракнатите приложения през installous, като копирате ipa файловете в /var/mobile/Library/Downloads Проблем е само ако искате да си ги синхронизирате през iTunes.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Сега само WinterBoard ми трябва и ще е супер NBT, техен е и го качиха във 4storing Голямо благодаря на ThUnDeR!!!
Публикувано Юни 19, 200916 гд Автор Сега само WinterBoard ми трябва и ще е супер twitter@saurik: The WinterBoard you'll see in Cydia on 3.0 works. Expect some bugs, however, as the delay on that kernel patch set back testing. @madcowzabout 20 hours ago from web
Публикувано Юни 19, 200916 гд Да ви питам значи ако ресторна с фърма който е даден после ще трябва да чакам само да излезне ultrasnow нали така с 3G съм?
Публикувано Юни 19, 200916 гд Easter Egg #1 - Hold s + f + click the Pwnapple in "About PwnageTool" box Какво е :ugeek:
Публикувано Юни 19, 200916 гд Здравейте като излезна фирмуер 3.0 го инсталнах на 2G и сега какво мога да направя. Unlock ли трябва да чакам?
Публикувано Юни 19, 200916 гд Да ви питам значи ако ресторна с фърма който е даден после ще трябва да чакам само да излезне ultrasnow нали така с 3G съм? Съветвам те да изчакаш да завали.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Здравейте като излезна фирмуер 3.0 го инсталнах на 2G и сега какво мога да направя. Unlock ли трябва да чакам? Направо слагай картата и ми се обади. Свали си обаче Custom FW на ThUnDeR от 32 странница.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Да ви питам значи ако ресторна с фърма който е даден после ще трябва да чакам само да излезне ultrasnow нали така с 3G съм? Съветвам те да изчакаш да завали. Ок мерси
Публикувано Юни 19, 200916 гд Само искам да попитам,докато се ъпдейтва телефона,батерията зарежда ли се,защото имам ебати късмета,точно преди да го включа в iTunes ми изписа,че батерията е на 10%
Публикувано Юни 19, 200916 гд Здравейте като излезна фирмуер 3.0 го инсталнах на 2G и сега какво мога да направя. Unlock ли трябва да чакам? Направи Shift+Restore с FW дадени от ThUnDeR на 32 страница, а не с оригиналния 3.0!!! Easter Egg #1 - Hold s + f + click the Pwnapple in "About PwnageTool" boxКакво е :ugeek: Има нещо скрито, някой на Mac ще каже какво излиза
Публикувано Юни 19, 200916 гд Здравейте като излезна фирмуер 3.0 го инсталнах на 2G и сега какво мога да направя. Unlock ли трябва да чакам? Направо слагай картата и ми се обади. Свали си обаче Custom FW на ThUnDeR от 32 странница. Ама сега ми седи локнат. Показва кабелчето и като го вържа към iTunes ми пише че трябва да вкарам карта на AT&T.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Четеш между редовете май, свали си Custom Firmware от 32 странница бе човек.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Restoring now, голямо мерси на ThUnDeR! ПП. Супер странно е цялото това нещо с ъпдейтите, тръпката от излезлия нов ъпдейт, да качваш, да ресторваш, да джейлваш. Кой друг телефон го има тва, а?
Публикувано Юни 19, 200916 гд Предлагам някой да направи ръководство в подходящия раздел че тука стана мазало. п.п. по стандартния начин до този момент беше, рестор и свързване към iTunes за активиране на телефона и тогава джайл. Тука как стоят нещата.
Публикувано Юни 19, 200916 гд Автор Подарък за форума, кракнат installd: http://4storing.com/gzkore/53b44247238d3e974ffb0885af581714.html Слагате го в /usr/libexec/ със 755
Публикувано Юни 19, 200916 гд Добре де, казва ми The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (10). iPhone-а ми даже не се казва "iPhone".
Публикувано Юни 19, 200916 гд И на мене ми даде грешка само че беше нещо от рода на 604 или нещо такова. Сега връщам оригиналния.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.