Публикувано Октомври 11, 201015 гд Исталирах iBlacklist кракнат от xsellize версия 4.0-5, работи без проблем на моя iphone 4 4.1 ФЗ. Досадния надпис се махна
Публикувано Октомври 12, 201015 гд По принцип съм доволен от това, че успях да реша проблема, но едно нещо не можах да разбера. Какво означава респринг? Не можеше ли просто да бъде написано рестарт. Честно казано, като видях, че не става, се сбърках да търся какво означава тази дума. Помислих си, че е някъкъв специален епъл термин за техните телефони.
Публикувано Октомври 12, 201015 гд Респринг - рестартира спрингборда. Рестарт - рестартира операционната с-ма.
Публикувано Октомври 12, 201015 гд С рестарт, рестартираш изцяло устройството. С респринг се зарежда само спрингборда. Затова е написано така, защото са различни неща! Сложи си SBSettings и от там става най лесно. Има и други благинки
Публикувано Октомври 12, 201015 гд Изтегляте,разархивирате и папката 28401(цялата,не съдържанието) я поставяте в Raw file systemSystemLibraryCarrierBundles и рестартирате. Правя всичко точно така и след като рестартирам телефона, не намирам никаква мрежа.. горе ми пише "No Service.". Махам папката, рестартирам и всичко си е като преди, но нямам лого, имам Call Forwarding. Някой да помогне?
Публикувано Октомври 25, 201015 гд В сорса http://apt.iphone-storage.de вече има решение и за 4.х.х. Пробвано е и работи. Който не искат да се занимава с iBlackList, това е вариантът.
Публикувано Октомври 26, 201015 гд Мерси, работи. Пакета се казва ForwardMsgFix 4.0 И при мене работи ! 3G ФО 4.1
Публикувано Октомври 27, 201015 гд При ФО явно няма проблеми, но при ФЗ изглежда се кара със снежеца. При мен също "Няма СървиС" при инсталиран фикс. Махнах го и всикчо си дойде на място
Публикувано Октомври 27, 201015 гд Така е, защото при 4.х.х, само папката unknown.bundle няма сайнчек. Всички дефолт оператори имат и може да се случи след инсталацията на този пакет, да нямате нет от оператора, независимо че всичко останало изглежда наред. Решението е asCommCenterPatch(инсталиран предварително) от същия сорс, проблемът е че не работи на 4.1.
Публикувано Октомври 27, 201015 гд Потвърждавам че на 3G ФО 4.1 "ForwardMsgFix 4.0" Работи без проблеми най накрая
Публикувано Октомври 27, 201015 гд Провери най долу без икона е поне при мен е така пише че е BETA за сега. Но поне при мен нямаше проблеми. Автоматично ти инсталира също и asCommCenterPatch също BETА!
Публикувано Октомври 27, 201015 гд Хаха, за да няма повече недуразумение говоря за " Call Forwarding".
Публикувано Октомври 27, 201015 гд И при мен не излиза (4.1). На жена ми 3SG с 4.1 заключен също не излиза.
Публикувано Октомври 28, 201015 гд Аз съм на М-тел и нямам проблеми, инсталирах, рестарт и всичко точно.
Публикувано Октомври 28, 201015 гд На maNcHeSteRUTD на 4-ката ФО и там работи на ментелска карта. Иво, брат ся съм с две 4-ки.
Публикувано Октомври 28, 201015 гд Ето и .deb файл 1. Инсталирайте asCommCenter41.deb. Това маха signature check-a на CarrierBundle-ите и ще може да бърникате из carrier.plist-а без проблеми, да си активирате tethering и т.н. 2. Рестартирайте телефона. 3. Инсталирате ForwardMsgFix40.deb и ли просто редактирайте carrier.plist-a както е упоменато в първия пост. 4. Рестартирайте телефона. Без да искам качих тези файлове на 3.1.3 проблем ли е и ако да, как да ги изтрия ?
Публикувано Октомври 29, 201015 гд Може БИ, ще има проблем. Как се трият ли? Ами в обратния ред на инсталация, през сидиа. Тези файлове не са нужни изобщо на 3.1.3, има си туториъл как се правят нещата на ръка - чети!
Публикувано Ноември 20, 201015 гд Вчера се метнах на 4.2.1 и Call Forwarding вече е история. С iPhone 4 ФО съм без джейл.
Публикувано Ноември 20, 201015 гд Това най-вероятно е така защото вече има bundle за МТел във FW 4.2.1. Което пък навежда на мисълта, че бит трябвало МТел да пусне iPhone скоро след пускането на 4.2.1 от Apple.
Публикувано Ноември 29, 201015 гд Аз нещо не успях да се справя с Call Forwarding.Не мога да инсталирам фикса ,дава ми грешка.Някой да знае решение на проблема с 4.2.1 съм към М-тел.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате