Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Как да си осигурим downgrade и съответно jailbreak чрез запазване на ECID SHSH

Featured Replies

Публикувано

След 5.0, играта със старите фърмуери отива на кино. Въпросът ти не е тъп и ето отговора:

От 5.0 надолу - може, ако имаш shsh, но от 5.0.1(примерно) към 5.0 - забрави.

• Отговори 262
  • Прегледа 89.5k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• iSHSHit е приложение, което ви дава възможност да запазите вашите SHSH файлове директно от телефона. Просто инсталирайте от Cydia, или .deb файла и с няколко кликвания моментално ще бъдат изпратени въ

• Според голям брой потребители (вече) Apple все още подписва SHSH за 4.1 за iPhone 3G/3GS и iPod Touch 2G. Така че който ги няма сега е момента да си ги запазите (аз предпочитам TinyUmbrella). По този

• mariankata написа: Очаквайте ръководство.

Добавени снимки

Публикувано

Alxx, може ли да разясниш какво са направили... ?

От 5.0.1 да забравим за даунгрейд към 4.x.x, така ли?

Публикувано

Не.

От 5.0.1 няма да може да се сваля на 5.0, само на 4.x.x и то ако има SHSH за съответната iOS.

Сега разбра ли?

Публикувано

До 4.3.5, само ББ имаше baseband ticket за версията, който не позволява слизане надолу. От 5.0 - нагоре, има вграден API ticket за iOS, който не позволява връщане от 5> към 5<.

Може би ще му намерят цаката и на него, но засега...

Публикувано

Имам проблем със запазването на сигнатурите от 5 нагоре. Регулярно пускам сидията, за да си запази сигнатурите, за да ги имам, Вчера около 8 часа пак я пуснах. (беше случайно - не знаех, че скоро ще излиза 5.0.1). Днес влизам във форума и виждам, че подписването на 5.0 е било до около 12 часа вечерта и си викам "Супер - имам ги". Връзвам телефона за компютъра и пускам последната версия на tinyumbrella, но там пише, че ги нямам. Викам си "Здраве да е - сега ще запазя за 5.0.1 - поне тях да имам", но и тях не ми запази. Нито в сидия, нито с ъмбрелата нещо е запазено. Някакви идеи?

Публикувано

iSHSHit от Сидия ще ти ги запази, а дали ще могат да се ползват ............ не е ясно .

Публикувано

Гога, не бързай...

Има основания да се чуди и търси инфо. При мен положението е същото от 4.3.5 насам, въпреки, че многократно съм влизала в Cydia, и би трябвало отдавна да се изпише, че имам всичко до 5.0.

Обяснете му с думи прости,

baseband ticket за версията, който не позволява слизане надолу. От 5.0 - нагоре, има вграден API ticket за iOS, който не позволява връщане от 5> към 5<.

че и още такива постове ще има

Мързел ме гони нещо, и не съм пробвала да запазя ръчно, но kartichko – пробвай каквото kawabiker ти казва...

Публикувано

Свалих програмката, но след като я стартирах ми дава да запазя SHSH само до 5.0 и както сами се досещате - тя не се подписва повече.

Публикувано

Ти пробва ли приложението или само се сещаш?

Публикувано

Нали това е идеята, да ги имаш когато не се подписва въпросния фърм !?!?!?!??!

Публикувано

Да, де, обаче ги сваля само докато все още се подписва... :tooth:

Сега вече – "сбогом, Маро" ;)

Явно в случая не става дума за забавено изписване поради много заявки, а че въобще ги няма запазени.

При мен обаче е странно, защото съм влизала в Cydia многократно още преди да излезе 5.0.1, а и аз нямам запазени за 5.0...

Публикувано

Мдааа, няма сваляне вече , ами може да се пробва с хашовете за 5.0GM , които мисля всеки е запазил, ако е закачвал тела си на Ъмбрелата !?

Публикувано

Абе и да имате SHSH за 5.x едва ли ще ви вършат работа. За момента са безполезни, кой знае дали някога ще могат да бъдат ползвани изобщо.

Downgrade до 5.х в момента е невъзможен заради допълнителните проверките добавени от Apple.

По-подробна информация може да намерите в блога на Dev Team

Публикувано

Това ДребноЧадърче нещо не иска да ми разпознае телефона. Джейлнат и неджейлнат (преди), вързвам го и никаква емоция? Cydia ми показва pending TSS и викам с чадъра да подхващам ама нъцки :D

• 1 месец по-късно...
Публикувано

До вчера вечерта сигнатури за iOS 5.x.x във Cydia нямах, днес цъфнаха такива за iOS 5.0.1 ?! Странно.. Да не са оправили проблема и сега без iFaith да може да се направи рестор на 5.0.1 с официален фирм. ?

Публикувано

И при мен се появи. Явно про всеки е така. По-късно ще разберем какво е станало

Публикувано

Пишете наизуст пак. Кога не е могло да се ресторне до последен фирм, без дори да имаш запазени SHSH за него?

Публикувано

Grievous, рестор с офиц. фирм. който е спян да бъде подписван от Apple при iOS 5.x.x бях останал с впечатлението че беше проблемен + това наличието на сигнатури за iOS 5.x.x в Cydia ми дава надежда че е възможно да се прескача iFaith в бъдеще при downgrade от iOS 5.x.x към iOS 5.x.x

Редактирано от Gregg

Публикувано

Кой казва, че 5.0.1 не се подписва? Както каза Колето, до подледен фирм не ти трябва каквото и да било. Сидиа запазва всичко по принцип. Така беше и до сега.

Публикувано

Вие май не разбрахте какво пита :)

Грег, има два варианта - или Саурик е намерил начин да запази и АПИ тикета, или ти си ползвал новия редсноу/ъмбрела(които го запазват) и си го пратил към сървърите на сидиа. Питането ти беше "к'во пра'йм в бъдеще", да? ;)

Публикувано

Преди 2 дни пуснах Tinyumbrella 5.10.01 (мисля беше версията) да проверя дали няма да запазя сигнатури за iOS 5.x.x , всички отметки без тази за бейсбанда бяха маркирани като във лога който вади в процеса на търсенето на записани сигнатури ми изписа 4.2.1 / 4.3.3 / 4.3.4 / 4.3.5 (Това бяха и тези които ми изкара като файлове на декстопа на компютъра). Опита бе да запазя тези за iOS 5.x.x и затова прочетох подробния лог които също вади чадъра и там при всички версий на iOS 5.x.x (защото имаше проверки и за бета версийте на iOS 5) пишеше че няма начин да бъдат запазени , защото било твърде късно. 2 дни няма нищо и днес цъфнаха някакви за iOS 5.0.1 (Аз съм на 4.3.3). От там си вадя извод че вероятно Саурик е намерил начин тези сигнатури да вървят заедно с този АПИ тикет. И изразих надежда че при излизането на iOS 5.0.2 или 5.1 и при запазени ест. на тези сигнатури ще има шанс човек да се върне от 5.0.2 ( 5.1 ) на 5.01. Защото като гледам как мудно се движи Джеийла даже сега да излезе то следващия може да е направо за 5.1 или когато излезе iPhone 5 (Лятото)

Едит (24.12.2011) : Явно не съм се заблуждавал, тук намерих информация за това което подозирах, но не бях сигурен (Все пак при поява на по нова фърм. това ще се види реално дали е така)

http://cydiahelp.com...ered-jailbreak/

Редактирано от Gregg

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Ами прочетох я и нищо не ми помогна. Не са запазени на компютъра на приятеля ми, чийто е iPad-a.

Публикувано

Рейтинг ли трупаш, не мога да те разбера?

Телефона не е джейлбрейкван когато актуален е бил 4.3.3. Това е станало след това, но този фирмуеър е бил историята. Точно поради тази причина няма запазени SHSH за него.

Сега разбра ли, или да го кажа по-иначе?

Публикувано

До колкото разбрах като го е джейлнал, сега когато е актуален 5.1.1 са се сейфали за всичко друго. Прав ли съм или отново греша?

Редактирано от asen4o0

Публикувано

Разбрах. Благодаря! А значи няма как ако кача на 5.1.1 да върна пак на 4.3.3 като няма сигнатури?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.