Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jailbreak и Unlock на iPhone 3G/3Gs с PwnageTool и Ultrasn0w 1.2

Featured Replies

Публикувано

Добър ден. Един приятел има iPhone 3G, миналата година му го jailbreak-нах на 4.2.1 с custom направен с PwnageTool 4.2.1. Оплака ми се, че телефона му е много бавен и много лагва, преди малко направих един custom с PwnageTool 4.2.1, но като се опитах да го ресторна през iTunes ми дава грешка 1600. Baseband-a му 04.26.08. Има ли начин да му наравя чист рестор с custom-a. Телефона му е заключен към Vodafone Australia

Публикувано

Не си го подготвил. Разгледай опцията pwned dfu в редсноу и не чети между редовете в бъдеще.

Публикувано

При грешка 1600, iREB е спасението..

Публикувано

Защо пак наизуст? Опцията е вградена в редсноу, кастъмът е правен с техен инструмент, а за айръб и малките деца знаят че е недоклатена работа. За грешките при ъплоуд на лоу-левъл буутлоудъра се носят легенди.

Публикувано

Не е наизуст, напротив..

Не публикувам нещо,което не съм пробвал.

С DFU с редсноу ми даде 1600.

С iREB всичко си беше О.K.

Иначе си прав,ако къстъма е правен с този инструмент..

Редактирано от kokich777

Публикувано

http://bgiphone.com/topic/8361-jailbreak-чрез-redsn0w-096b5-от-40-до-421/ кой от всичките redsn0w да ползвам

kokich777 за какво ти е iReb като от recovery може да го изкараш със задържане на home+power button и после да го включиш телефона

Публикувано

За DFU ли? Последния.

Иначе колкото и да е "куц", iREB не веднъж ме е спасявал в ситуации, в които редсноу не може да се справи.

Публикувано

Обеден съм че ще ме нахулите и ще кажете че разводнявам темата, но не е толкова трудно да напише примерно с коя вeрсия на redsn0w трябва да ползвам. Аз за моя телефон не питам, щото и да го прецакам е мой, а този е чужда и ще ми е гузно да го заключа на човека или да му прецакам GPS-a.

Този ли redsn0w 0.9.6b6 за Mac OS Х трябва да ползвам.

Благодаря предварително, ако ми отговорите

Публикувано

Добре де... В темата за PwnageTool, питаш за редсноу и кой да ползваш... Горе те питах за какво ползване става въпрос, но явно си го прескочил....

Публикувано

Добър ден. Един приятел има iPhone 3G, миналата година му го jailbreak-нах на 4.2.1 с custom направен с PwnageTool 4.2.1. Оплака ми се, че телефона му е много бавен и много лагва, преди малко направих един custom с PwnageTool 4.2.1, но като се опитах да го ресторна през iTunes ми дава грешка 1600. Baseband-a му 04.26.08. Има ли начин да му наравя чист рестор с custom-a. Телефона му е заключен към Vodafone Australia

Да съжалявам пропуснал съм го, но моя въпрос е че съм направил custom FW 4.2.1 с PwnageTool 4.2.1. iTunes ми дава грешка 1600 при опит за restore с Custom-a. Alex ми е писал да разгледам pwned DFU функцията в redsn0w. И за това питам коя версия трябва да ползвам. И като използвам Pwned DFU да ресторна през iTunes с custom-a това ли трябва да направя

Благодаря за отговора предварително

Редактирано от Apple_Inc

Публикувано

Коя да е от последните версии на редсноу. И това съм писал по-горе. Ако питаш мен, ползвай и iREB, няма да те ухапе. И в дфу рестор с шифт.

Публикувано

Вгарах го в Pwned DFU с redsn0w 0.9.12b2 за Mac OSX после в iTunes alt+restore и ми изкара пак 1600. Направих нов къстъм и ми се стори първия път че изпуснах power button-а но и при втория опит пак същото

Редактирано от Apple_Inc

Публикувано

Може ли да обновите линка за бъндъла, който се заменя за 4.1

Благодаря.

Публикувано

Готово.

П.С. Всъщост не, файла е заминал. :(

П.П.С. Вече е готово. :smile:

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, изчетох доста теми но не съм сигурен как да подходя затова първо да обясня ситуацията:

iPhone 3GS, ФЗ към AT&T, firmware: 05.16., iOS: 6.0.1 ....

Причините за съмненията ми са: 1-во невежеството ми и после високата версия на iOS-a с този бейзбанд и....

Въпроса ми е, има ли разлика в отключването на телефон с тези параметри (въобще може ли да се отключи) или да процедирам, както е посочено в темите около тази?

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Внимание! Това е само за устройства, iPhone 3G, и iPhone 3Gs, със нов бутрум и безбенда 05.14 or 05.15.Ако имате iPhone 4, iPhone 3GS или iPhone 3G, със по различен бейзбанд от 05.14, 05.15, и 05.16 - ТОВА НЕ ЗА ВАС!

От написаното в началото се казва че е за ВВ 05.14 и 05.15 А после се появява и ВВ 05.16. Та въпросът ми е - Тази тема става ли за IPhone 3GS iOS6.0.1 BB 05.16.07. Мерси предварително и се извинявам ако въпросът ми е не на място.

Публикувано

Ако искаш ънлок, виж горният ми пост.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Някой ще може ли да ми направи един къстъм с pwnage tool за iPhone 3g ф3 ББ 05.13.04 за 4.2.1.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Публикувано

Ето, с 1гб дял, без активация(перни го с редсноу 0.9.6б6, без да качваш сидиа ако нямаш карта за активация), активиран хоум скрийн уолпейпър, проценти на батерията и кастъм буут лого на форума ;) Ако ти се прииска и мултитаскинг - свиркай тук, да ти кажа какво да пипаш.

iPhone1,2_4.2.1_8C148_Custom_Restore.ipsw

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 02.02.13.

Публикувано

Благодаря за бързият отговор.

Публикувано

Здравейте.За да съм напълно сигурен,че слагам абсолютно правилно къстъма 4.2.1 от по горния пост на Alxx,нека някой да подтвърди дали е така. :smile: С iPhone 3G ФЗ ББ 05.13.04 (без карта за активиране) в момента съм с Whited00r 6.0(боза) тоест верс 3.1.3.Вкарвам го в Dfu,ресторвам с айтюнс с къстъма,с редсноу 0.9.6б6 джелвам с оригинален 4.2.1,като не слагам тикче на сидия и т.н.т.Благодаря ви.

Редактирано от miroslavm

Публикувано

Вкарваш в pwned dfu - има такава функция в редсноу, пускаш и следваш стъпките, после ресторваш.

Втората врътка не е джейл, а хАктивиране ;)

Всичките тия неща си ги пише в ръководството, по колко пъти да...? :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.