makaveli2 Публикувано Февруари 8, 2014 Публикувано Февруари 8, 2014 Да ви попитам тези батерии за 4-ка, дето са по 2430mAh става ли нещо от тях или се прецакват бързо? Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Като гледам как @Alxx набързо си сложи оригиналната, след като беше пробвал една такава- не бих възлагал много очаквания... Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Шитнах телефона, баце Нещо бъркаш. Скоро и петицата ще получи пауър. @makaveli, зависи за кои говорим. 90% от наличното на пазара е менте - обикновенно копие на оригинална батерия, пребрандирано със страшни параметри. Стикерът се отлепва и… Иначе, има истински, ама са 25 - 45$ доставна, в зависимост от модела. Направи си извода. Цитирай
makaveli2 Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 (редактирано) Къде да търся такава батерия..Иначе ето моята как е http://picbg.net/img...d3c9dce3eea.PNG. И как съм на 31 процента след час някъде пада на 20 без да съм правил нищо..Тая е втора батерия оригинална от друг Iphone,и не мога да разбера защо прави така..Бая рестори съм ударил.На предната 4-ка дето имах не беше така..Възможно ли е да е от телефона нещо? Редактирано Февруари 9, 2014 от makaveli2 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Не обръщай внимание на показанията в спрингборда, като не се рефрешват навреме и ти се привиждат проблеми. Гледай общото време колко изкарва, в твоя случай хич не ми се вижда зле за стар телефон. От въпросния модел батерии, търсиш такава, която не е 243436485 мАч. Действително подобрените са с технология на корейска фирма и са с 30-тина процента по - мощни. Приблизително 1800мАч. Има още един модел, който е видимо по - дебел от оригиналната, но влиза. Той е около 2300. Обаче цената му е доста висока. Ето ти сериозно проведен тест на стокова, "дебела" и голд батерия от андроид юзър: 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 22, 2014 Публикувано Февруари 22, 2014 Петицата е на година, батерията(Sony) току - що сложена и на първо зареждане до 99%(така се случи). 3G е ползвано по пътя от вкъщи до офиса и обратно, останалото време съм нон-стоп на wi-fi. Два ъпдейта на приложения, два поредни ъпдейта в сидиа, играене на игра(solitaire ), много imessage и много говорене. Доволен съм. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 22, 2014 Публикувано Февруари 22, 2014 Аз все си мисля, че темата е за телефони с оригиналните им батерии. Ако взема да лепа шотове от "издържливоста" на батерията ми с пауър кейс, например, темата се обезмисля. 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 22, 2014 Публикувано Февруари 22, 2014 При положение, че се споменава неоригинална батерия, не виждам нищо нередно. По-добре е да има резултати от всякакви варианти, вкл. батерийни кейсове. Така всеки ще си прецени дали подобен аксесоар би му бил полезен. Иначе без да слагам шотове, при мен 5s откакто е с джейл (и доста туийкове) с нормално ползване (3г навън, вифи, гпс вкл.) си държи по ден и половина-два с 7:30-8 ч. ползване. Sent from my iBrain using iFingers. 5 Цитирай
ozone Публикувано Февруари 22, 2014 Публикувано Февруари 22, 2014 Това ми е като личен рекорд, до сега съм изкарвал по 6 часа +- 20 минути usage и 1 ден и малко standby. В случая съм бил през повечето време на wi-fi , около 1 час говорене и останалото време приложения като youtube, vine, facebook, телевизия и safari.Игри рядко играя. Музика не съм пускал. iPhone 4 закупен 2010 iOS 7.0.4 без jailbreak. В момента отива към 7 часа usage, а имам още 24%. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 22, 2014 Публикувано Февруари 22, 2014 При положение, че се споменава неоригинална батерия, не виждам нищо нередно. По-добре е да има резултати от всякакви варианти, вкл. батерийни кейсове. Така всеки ще си прецени дали подобен аксесоар би му бил полезен. Sent from my iBrain using iFingers. Да бе, няма лошо, но си е просто мерене на пишки Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 22, 2014 Публикувано Февруари 22, 2014 E то цялата тема е за това А и принципно всеки може да си шопне шота с каквито си показания иска.. Но не това е идеята.. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 22, 2014 Публикувано Февруари 22, 2014 Абе не е така ама хайде Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 22, 2014 Публикувано Февруари 22, 2014 Жорка, OEM провайдърът за батериите на петицата е именно Sony. Тази е същата, каквато има и в останалите петици, просто е чисто нова. В пауър лог-а на телефона стоят измерени данни, равносилни на заводските(капацитет и напрежение). Пет такива съм монтирал и нито едно оплакване, т.е. при желание ще поръчвам още. Не иде реч за мерене на антени, а, че моят телефон е опитно зайче в услуга на клиента. П.П. Не е без значение фактът, че в офиса и вкъщи сигналът на грабул ще избие скáлата, а в измервания период, не съм мърдал другаде. Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 iPhone 4 - предимно разговори на Е. Някой друг прочетен мейл. iPhone 5s - в офиса и вкъщи на Wi-Fi, през другото време основно на Е. Доста разговори, приложения, мейли и т.н. Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Вие сте луди кви са тея луди показатели! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Ето го и iPad-a - брауз, игри, мейли. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Вие сте луди кви са тея луди показатели! Sent from my iPhone using Tapatalk Тури още петдесетина "туийка", па има да се чудиш... Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 Без джейл и със винаги имам едни и същи резултати! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 27, 2014 Публикувано Февруари 27, 2014 От 2008-ма съм с iPhone. Като чели е отминало времето в което телефона се цъкаше постоянно. Сега просто се ползва за това за което е нужен. Не е трудно да се постигат тези резултати. Всичките устройства са без джейл и всичките са закупени нови и ползвани само от мен. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 27, 2014 Публикувано Февруари 27, 2014 Около 3 часа разговори на ден, ключено всичко плюс блутуут... Ами повече от ден не става. Аз си го ползвам пълноценно. Телефония, интернет, удобство в колата, мултимедия а той е нужен и за това! 2007-ма бях с нокия и я ползвах по предназначение и караше седмица 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Февруари 27, 2014 Публикувано Февруари 27, 2014 Но дисплея на нокията не беше с 3,5 инча или 4 инча, а и консумацията на телефона беше съвсем различна . Сравняваме несравними неща ... Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 27, 2014 Публикувано Февруари 27, 2014 Не сравнявам нищо. Написах го с ирония. Цитирай
asen4o0 Публикувано Март 19, 2014 Публикувано Март 19, 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Март 19, 2014 Публикувано Март 19, 2014 Това вече за мен са реални резултати Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.