SpAwN Публикувано Ноември 28, 2014 Публикувано Ноември 28, 2014 Което значи, че на тъмно пада докрай ли? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 28, 2014 Публикувано Ноември 28, 2014 Общо взето - да. Само, че в офиса и вкъщи е тъмно само нощем докато спя Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 (редактирано) Това е след първото зареждане на телефона (iPhone 6). Всичко си му беше пуснато (3G,Wi Fi вкъщи,локейшън).Доволен съм,при положение,че имам и още 25%. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 30, 2014 от Максим Костадинов Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Ноември 30, 2014 Публикувано Ноември 30, 2014 Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Plovdiv Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 След Restore - Set as new, имам чувството, че се държи още по-добре батерията /iPhone 5s/ Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 (редактирано) С джейл ли си? Аз вчера джейлнах на 8.1.1 и днес вярно, че пътувам много, но батерията е кошмар... От 100% зареден в 16ч., вече съм на 28 ... Сетнах като нов, през цялото време е на LTE/3G , ето каква е картинката, помагайте със съвети: Инсталирани от Сидия: Редактирано Декември 1, 2014 от SpAwN Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 Ако обхвата ти е все такъв... 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 (редактирано) Е такъв е.. Явно ще я тествам като се прибера, но все ми се струва, че батерията при 8.1.1 е по- зле отколкото при 7.1.2. Какви са вашите наблюдения? Функциите Handoff & Suggested App точат ли батерия, аз ги изключих Редактирано Декември 1, 2014 от SpAwN Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 Точат към облака ако имаш и други у-ва на същия акаунт. Има и друга причина - ТаиГ копа яко и изнася, но още не знам какво и колко. И нещицата от сидиа са бая, много неща от инсталираните похарчват - май уай, жестовете, модификациите по спрингборда... Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 (редактирано) Ами да ти кажа, същите туикчета ги имах едно към едно на 7.1.2 и не беше такова чудо... В Idle ми точеше 2 мин. на час, сега не искам да си представям какво ще е... Като цяло така ме е яд, че ъпнах за едно пусто LTE..., но к'во да ги правя E-Plus като нямат официален контракт с Apple и чак с 8-цата може да им се подкара LTE-то... Саше, два пъти ми рестартира Спрингборда и влезев Сейв мод. Гледах всичките туикове да са напълно съвместими с 8-цата, според теб кой прави мизерията? Пак казвам- в абсолютно същата комбинация с изключение на CCQuick Pro (преди бях с CCSettings), тези туикове работиха безупречно в комбинация на 7.1.2... Редактирано Декември 1, 2014 от SpAwN Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 1, 2014 Публикувано Декември 1, 2014 Сам трябва да откриеш. Както се сещаш, субстратът тук работи по различен начин и до вчера съвместими врътки, днес може да си пречат. Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 4, 2014 Публикувано Декември 4, 2014 Реших да си направя експеримент и да видя как ще се справи. Постоянно съм във фейса+музика на слушалки,локейшъна е пуснат и ползвам от време на време навигацията, защото съм в автобуса : Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
SpAwN Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Какво си го правил този телефон?? Да не си играл FarCry 4 в мрежа?)) Цитирай
baronbg Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 Вчера го взех, разпечатах беше с 8.0 и 1,2 Гб адър, рестор с ъпдейт и set as new, цяла нощ на зарядното и после за 3 часа батерията е на19%. Сега правя нов рестор и тегля 8.1.1. отново, да не би вчера да не се е изтеглил коректно. Знам, че нещо не е наред, та затова. Цитирай
ralkabalka Публикувано Декември 6, 2014 Публикувано Декември 6, 2014 (редактирано) Ето и от мен, с постоянно включени Wi-Fi i 3G Редактирано Декември 6, 2014 от ralkabalka Цитирай
hidalgo Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 (редактирано) Като спреш дейтата напълно всички са добре, но не това е идеята. Редактирано Декември 7, 2014 от hidalgo Цитирай
ayl Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 Нищо не е спирано, просто трансферите са ми през wifi. Всичко е като на 5s, но батерията просто си държи повече. С предишния нормалното беше три дни, сега е 4. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 Явно аз нещо не си ползвам телефона като хората, баси! 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 1,58 ч разговори, но ми прави леко впечатление, че Phone.app липсва в разхода на енергия. Цитирай
uomoto Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 Е какво като липсва? -той може да е говорил преди да го е заредил. Моя call time е час и 51 минути и ми показва 1%. Аз като гледам го е държал на блекскрийн само. Мойта петица прави 3 дена и 23 часа стендбай + 5 часа използване на wifi само. 3G-то е като пиявица, батерията се топи за 2-3 часа. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 Забелязах, че не го ползва за телефон, но виках да си премълча Цитирай
ayl Публикувано Декември 7, 2014 Публикувано Декември 7, 2014 Абе не се вижда, защото принт скрийна е в неделя, извадката е за последните 24 часа, а двата почивни дни рядко говоря по телефона. Всичко е изрядно, няма ментета. Вчера зареждах, пак беше 4 дена стендбая, разговорите към час и половина. Почти всички нотификации са включени, локации -само за навигациите и Find My Phone. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.