Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

А аз да питам, какъв е тоя цайкъл?

Публикувано

Питах сериозно.

Публикувано

Като спиш ти показва колко си спал и после гледаш на запис сънищата си

Публикувано

Пробвах го няколко пъти. Мисля че не показва точно. В диагрмата на съня, показва, че съм бил в дълбок сън, а в същото време ставах до тоалетна.

デシスラブ

Публикувано

Ходил си насън!

Публикувано
2 hours ago, baronbg said:

Пробвах го няколко пъти. Мисля че не показва точно. В диагрмата на съня, показва, че съм бил в дълбок сън, а в същото време ставах до тоалетна.

デシスラブ

Простата алармира и го заглушава .

Пробвай да стискаш :D

Публикувано

За аларма е най-доброто приложение, понеже те буди не в точен час, а в зададен интервал, като програмката усеща кога се раздвижваш и тогава стартира алармата леко и постепенно. Има много приятни тонове. Откакто я ползвам, не ми се е случвало да се събудя с главоболие.

Статистиките за качеството на съня са бонус за мен и се интегрират с health app. От скоро има втори режим на работа - само с микрофон, което позволява да се заключи телефона. Но все пак се препоръчва да стои на зарядно през нощта.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

След рестор нещата си дойдоха на мястото!

image.png

Публикувано

6+ 9.3.1

31109801221752282baf912d3dd4a029.jpg

Публикувано (редактирано)

Колеги, заиграх се на една игра (Driving School 2016) и по статистика е "била" 1,3hrs on screen .Батерията беше ~80% и горе-долу след час, час и малко игра тела се изключи.. Нормално ли е това? Става въпрос за 6s,iOS 9.3.1. Иначе снощи го бях заредил на 100% и цяла нощ беше на "Standby". Мерси!

Редактирано от NaSk0'
Публикувано (редактирано)

Напълно възможно, игрите с прилична графика точат яко батерията.

Преди малко свалих играта на 6s+ и за 15-20 мин. батерията падна с 10%, а телефона загря бая.

Редактирано от mirror
допълнение
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

Дядката не се дава, а още е с оригиналната батерия:

iPhone 5S(Verizon,ФО) с 9.3, всичко е пуснато.

IMG_0721.PNG

Публикувано
на 15.04.2016 г. at 18:54, mirror написа:

Напълно възможно, игрите с прилична графика точат яко батерията.

Преди малко свалих играта на 6s+ и за 15-20 мин. батерията падна с 10%, а телефона загря бая.

Не знам но откакто минах от 6 на 6s, забелязвам, че втория с много зор издържа 36-40 часа докато шестицата дори и година след покупката няма драма да държи по 3 денонощия без да види зарядно.

Публикувано

Батерията на всяка с-ка до момента е била по-зле от предшественика.

via Tapatalk

Публикувано

При 5 и 5s не беше така, но там имаше сериозем преход от 32 към 64 битова структора на хардуера.

Публикувано

Не, просто имаше твърде голяма бройка дефектни петици. Моята беше куца, ама след смяната на батерията с друга изкарваше доста повече от 5S-а.

Публикувано

По мои наблюдения и при 5с беше така. Просто винаги в с-ките слагат доста по-мощни чипове, а батериите си остават същите (даже при 6с+ е по-малка).

Публикувано

И при 6S - също...

Публикувано

Туй ще да ми е рекорда на 6S Plus. И то без да е пускан low-power mode.

IMG_2122.jpg

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Мисля, че въобще не е зле за 3-годишна 4-ка. ;)

Иначе постоянно пуснато WiFi в офиса... предимно разговори, месинджър, вайбър, спортал и разни други сайтове.

14657196601.jpg

Публикувано

f0cea5adc65ccfda7a58452fc496922a.jpg3e797724d11bb45a16bdffd65081eae4.jpg77a9a1762a575ceb5d31f07353fb67aa.jpg

Публикувано

Колеги, при вас с колко % горе-долу пада батерията през вечерта ?

Публикувано

Моята не пада а се "качва" с около 99% всяка нощ!

Публикувано

Хаха, точно това си помислих и аз, защото всяка нощ е на зарядно телефончето. Опитвала съм да го изключа като стигне 100%, не пада до сутринта, но после много по-бързо се топят процентите, заради стендбая.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...