Anthony Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 С един и същ юзер ли влизаш? Аз съм със 7, 64-битов и нямам подобен проблем. Цитирай
Toni- Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Даже не ми е включен UAC. Това, което забелязах е, преди една седмица когато инсталирах.... и нали стартирам си iTunes и ми изкача съобщение, че има излязъл ъпдейт и аз му дадох да ъпдейтне... докато си сваляше iTunes с Apple Software Update, дойде момента на инсталиране, когато ми изкочи съобщението, че този iTunes не е за 64 битовa OS. Съобразих и не продължих инсталацията, отидох на сайта и си свалих за х64. Първия път като го затворих и отворих, помислих, че е нещо заради новата версия на iTunes, но след като го правеше всеки път, започна да става проблем. Цитирай
blizzard Публикувано Септември 20, 2009 Публикувано Септември 20, 2009 Как мога да си синхронизирам Notes с iTunes 9 и Windows XP SP3? Цитирай
alex_wants_i_phone Публикувано Септември 21, 2009 Публикувано Септември 21, 2009 Здравейте! Имали начин да си копирам приложенията и музиката от iTunes-а на PC-то ми на iTunes-а на лаптопа? Цитирай
Toni- Публикувано Септември 21, 2009 Публикувано Септември 21, 2009 Влизаш в My DocumentsMy Music, ако си с XP или в UsersUserMusic, ако си с Vista или Windows 7 Koпираш цялата папка iTunes. Цитирай
alex_wants_i_phone Публикувано Септември 21, 2009 Публикувано Септември 21, 2009 Влизаш в My DocumentsMy Music, ако си с XP или в UsersUserMusic, ако си с Vista или Windows 7 Koпираш цялата папка iTunes. 10x Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Искам да питам дали iTunes 9 работи с FunBox? Цитирай
mupo Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 viewtopic.php?p=32608#p32608 Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 22, 2009 Публикувано Септември 22, 2009 Мерси много за пореден път Цитирай
mupo Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Untitled-1.jpg[/attachment:3rev2acb] iTunes 9.0.1.8 е безопасен за jailbreak-нати и софтуерно отключени телефони. Но запомнете, че ако ъпдейтнете с оригинален 3.1 FW ще загубите възможност за отключване! Промените по новия iTunes са предимно поправяне на бъгове. Според Apple те са: Оправен е проблем с разглеждането на iTunes Store. [/*:m:3rev2acb] Промени свързани с производителността. Сега би трябвало iTunes да не "увисва". [/*:m:3rev2acb] Оправен е проблем при който iTunes неочаквано се затваря. [/*:m:3rev2acb] Оправен е проблем при синхронизирането на Podcast-ове в playlist-и към iPod или iPhone. [/*:m:3rev2acb] Оправен е проблем свързан със сортирането на албуми състоящи се от няколко диска. [/*:m:3rev2acb] Оправен е проблем със Zoom бутона при който не може да се премине в Mini Player. [/*:m:3rev2acb] Подобрения при синхронизирането на приложения към iPod touch и iPhone. [/*:m:3rev2acb] Вече Genius автоматично се обновява за да показва Genius Mixes.[/*:m:3rev2acb] П.П. Явно зеленината в iTunes Store-a не е бъг, тъй като все още си зеленее. :mrgreen: Цитирай
Severus Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Оправи ли ти "зеленията"? Цитирай
Grievous Публикувано Септември 23, 2009 Автор Публикувано Септември 23, 2009 Нещо по този въпрос за iPhone Configuration Utility, не иска да се ъпне? Цитирай
mupo Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Оправи ли ти "зеленията"? П.П. Явно зеленината в iTunes Store-a не е бъг, тъй като все още си зеленее. :mrgreen: Grievous, трябва да имаш .NET Framework 3.5 SP1, за да може да се инсталира. Цитирай
Anthony Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 В Епъл те знаят, че си модератор и за това ти е зелен iTunes. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 23, 2009 Автор Публикувано Септември 23, 2009 Или да си го асоциирал с Photoshop-а. :mrgreen: Цитирай
tonygti Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Вие го взехте за мезе вече тоя mupo :mrgreen: Цитирай
trader Публикувано Септември 23, 2009 Публикувано Септември 23, 2009 Споко Дау Джоунс днеска пада, утре ще му червенее Цитирай
ТОДОРОВ Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Някои може ли да ми каже как да вмъкна радио стрийм в полето Radio. Да мога да си пускам БГ радиа. С iTunes 9 съм. Цитирай
Toni- Публикувано Октомври 7, 2009 Публикувано Октомври 7, 2009 При мен на единият ми компютър имам някакъв проблем с iTunes 9 х64. След като го инсталирах преди седмица всеки път като го затворя и после отворя, започва да ми го инсталира... Преинсталирах го, даже инсталирах и по-стара версия на iTunes, но проблема стои. Предполагам, че нещо е от ОС (Win7-64bit), въпреки, че на другите компютри (които пак са с Win7, но не са 64 битови) си върви без този проблем, но все още не ми се занимава да я преинсталирам. Та ако някой има някакво решение, което заобикаля реинстал на ОС, ще съм му много благодарен. Незнам дали на някой му се е случил този проблем, но все пак открих решение. Ето какво направих: от Start --> run Напишете regedit, натиснете Enter Отидете на Computer/HKEY_CLASSES_ROOT/ Намерете pcast и натиснете десен бутон Натиснете на Permissions По време на това, може да получите съобщение, което ви казва, че не можете да променяте нищо, но можете да промените кой може да прави промени. Натиснете ОК. Натиснете Advanced, след това таба Оwner Сменете Owner от Administrator на съответния ви User Name, който ползвате Натиснете ОК и на двата диалогови прозореца за да потвърдите Десен бутон на pcast отново Натиснете на Permissions Натиснете на OWNER RIGHTS Маркирайте Full control и Read. Натиснете ОК. Готово! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 Забива като се опитам да синхронизирам applications :evil: Кои бяха нещата за uninstall за да сложа наново iTunes :helpsos: Цитирай
mupo Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 pe6o666 и на мен ми забива (скача на 100% CPU-то) като сложа отметка на Sync Applications, но го оставих да си помисли и се оправи и си бачка. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 На мен не ми дава даже да сложа отметката :evil: Цитирай
mupo Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 В смисъл като цъкна и веднага забива и не се вижда отметката, но като го оставя малко и размисля и тръгва. Така се случва понеже всички приложения които имаш тръгват да се наместват отстрани където можеш да ги пренареждаш. В случая грено е че като сложиш отметка на Sync Applications всички приложения които имаш са с отметка, че искаш да се сложат. По-добре е да нямат и ти сам да си избираш кои да сложиш, а не да махаш отметките на тези които не искаш, но така са го направили от Apple. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 Ех ако не беше ти,Anthony щеше да продаде един лаптоп повече,понеже моя почти се беше засилил към стената :mrgreen: Тръгна гадината Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.