ludiamax Публикувано Октомври 11, 2009 Публикувано Октомври 11, 2009 Аз преинсталирах заради същия проблем :mrgreen: Цитирай
Toni- Публикувано Октомври 12, 2009 Публикувано Октомври 12, 2009 От както съм с iTunes 9 имам проблем с иконите. Ето как би трябвало да излизат иконите на .ipa файловете: Докато на мен ми излизат .ipa и .ipsw файловете по този начин: След това реших да пробвам един .ipa файл с Open With и зададох да го отвори с iTunes. Иконка имаме, но за съжаление е на плейъра.... Предполагам, че проблема ми има нещо общо със стария проблем, който имах с iTunes, за който съм писал преди 2 страници в тази тема. Мислих, че съм го решил, както съм описал на 3-та страница в темата, но явно не и на 100%... Честно казано предполагам, че ще е нещо елементарно...но това оставям на вас. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Toni-, просто трябва да смениш иконите на съответните видове файлове. Не зная как са менютата на Windows 7, а ще ти обясня за XP, но идеята е същата. Отиваш в Control Panel -> Folder Options -> File Types -> Намираш съответното разширение (.ipa, .ipsw, .m4r и т.н.) -> Advanced (ако нямаш Advanced, a Restore, натисни него и след това Advanced) -> Change Icon... -> Browse.. -> Избери iTunes.exe (не shortcut-a, а exe-то) -> Избираш си иконката съответстваща на съответстваща на разширението което си избрал -> OK -> OK -> Close Цитирай
Toni- Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Благодаря mupo. Ами то да ти кажа, когато зададеш с Open With се получава същото. Въпреки това пробвах и твоя вариант, на Windows 7 тази опция се намира в Control PanelAll Control Panel ItemsDefault ProgramsSet Associations, но не се промени иконката. Цитирай
mupo Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Не е същото, тъй като в iTunes.exe се съдържат няколко икони, сред които и тези които ти трябват и при Open with... се присвоява първата икона, докато както ти казах можеш да си избереш коя да е. Разбира се това е за Windows XP, но не виждам защо да не е така и на Windows 7 Цитирай
Toni- Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Да, сега разбирам какво си имал предвид. При Windows 7, не мога да намеря, точно тази опция. Там където я има при теб, при мен я няма. Цитирай
naidenoff Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Не виждам причина да я няма :question: При Вистата я има :eek: Предлагам ти и друг вариянт. Застани над иконата, и с десен бутон задай свойства-персонализиране-свойства на иконата-въстанови настройки по подразбиране. Цитирай
Toni- Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 naidenoff, благодаря и на теб, за съжаление наистина я няма тази опция при мен, може да е нещо от релийза, не мога да кажа. Също така такава опция като тази, която ми казваш, също нямам. Въпреки всичко успях да се оправя. Свалих си една програма, с която успях да направя това, което mupo ме посъветва. Благодаря ви! Цитирай
mupo Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Досега четой, че тази опции за промяна на иконата на файловете вече я няма в Windows Vista/7 и начина е или да се ровиш в регистрите или чрез допълнително приложение. Цитирай
naidenoff Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Прав си :thumbup: При Виста мога да промена изгледа само на една икона, независимо от формата на файла.Но това се однася само до тази икона която е променена. :eek: Цитирай
Toni- Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 E поне всички научихме по нещо, а и си реших проблема. Интересно ми е обаче, защо са я махнали тази опция?! Нали би следвало с всеки следващ Windows да става все по-лесно и по-достъпно. Кои от нормалните потребители, знаят как да се ровят или редактират регистрите... Трябва да пишем feedback Цитирай
mupo Публикувано Октомври 29, 2009 Публикувано Октомври 29, 2009 iTunes 9.0.2 на хоризонта. Добавена е поддръжка на версия 3.0 на софтуера на Apple TV, опция за тъмен фон в Grid View, върната е опцията от iTunes 8.х за промяна на големината на обложките в Grid View, подобрена поддръжка за хора с увреждания и вероятно оправени бъгове. Според Dev-Team е безопасна за хората с jailbreak и софтуерно отключени телефони. 1 Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 31, 2009 Публикувано Октомври 31, 2009 iTunes 9.0.2 e вече наличен. Аз инсталирах и всичко работи без проблеми. Цитирай
Raptole Публикувано Декември 13, 2009 Публикувано Декември 13, 2009 Много ще се радвам ако от следващия можем да си купуваме и програми за МАК през iTunes, така както си купуваме за iPhone или iPod touch, защото да си давам данните на кредитната карта на 100 места не ми харесва изобщо, ще е много по-готино да са събрани на едно място. Цитирай
Anthony Публикувано Декември 13, 2009 Публикувано Декември 13, 2009 Това място се казва PayPal. Цитирай
denied Публикувано Януари 14, 2010 Публикувано Януари 14, 2010 Аз имам проблем с Genius плейлистите, уж го активирах през айтюнса, пък на телефона като натиска иконката му казва, че не е активиран, на стария айтюнс не ми е правило така? Цитирай
coolman Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Здравейте, отскоро ми се появи този проблем при синхронизация. http://img34.imageshack.us/img34/2739/crashyn.th.jpg' alt='crashyn.th.jpg'> Някой дали се е сблъсквал с нещо подобно? След като затворя прозореца с грешката, синхронизацията продължава, но ако не се лъжа - не прави бекъп. Същото съобщение излиза и за AppleMobileDeviceHelper.exe Уиндоуса е 7 Ultimate 64 битов. iTunes 9.0.2.25 До преди 2 седмици нямаше никакъв проблем. Не съм инсталирал нищо ново от Сидиа. Благодаря предварително. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Това за мобайл дивайс хелпера може само да те радва. Имаш повреден .dll файл - пробвай да преинсталираш тюнса (проблема не е в телефона). Ако не се оправи- изтрий го целия, барабар с реджистрито (примерно с revouninstaller) и го инсталирай наново. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Запази си някъде съдържанието на My Documents/MyMusic/iTunes, също така деоторизирай компа преди триене на програмата. После всичко в обратния ред. 1 Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 1, 2010 Публикувано Февруари 1, 2010 Има нова версия 9.0.3. Някакви отзиви? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 1, 2010 Публикувано Февруари 1, 2010 Лично още нямам, ама вероятно подготвят почвата за iPad-a. Нали бил с iPhoneOS 3.2? Промените сигурно са свързани само с това. Цитирай
mupo Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 iTunes 9.0.3 е безопасен за отключени и jailbreak-нати телефони, така че не се притеснявайте. Промените са: Настройката “Remember password for purchases” най-после работи. Оправени са проблеми със синхронизирането на някои Smart Playlists и Podcasts към iPod. Оправен е проблем с разпознаването, че има свързан iPod. Оправени са проблеми засягащи стабилността и производителността. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 Имам един проблем с iTunes, който е свързан с Опера. Когато натисна линк от форума водещ до някое приложение в AppStore-a ми изписва грешка "no registered application". Някой със същия браузър да знае разрешение на проблема? Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 Дам... Нормално е за опера. Оправяше се някак от opera:config, но трябва да потърся как ставаше. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.