DreamcatcheR Публикувано Февруари 4, 2010 Публикувано Февруари 4, 2010 Oткрих как се оправя: Tools --> Preferences --> Advanced --> Programs Натискате add. Пишете в полето Protocol: itms Ако го имате протокола, кликвате го 2 пъти. В новия прозорец кликвате "Open with other application" Избирате пътя до iTunes.exe (при мен е: C:Program FilesiTunesiTunes.exe) Задавате Parameter: /url След това отивате в Downloads - махате отметката на Hide file types associated with Opera. Кликвате на application/itunes-plugin 2 пъти. И отново: Open with other application и пътя до iTunes.exe Давате отметка на Pass Web address directly to application. Това е! Цитирай
dentist Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 При мен на iTunes 9.0.3 си ми качва музика,но имам странен проблем!Искам да си метна многократно един трак и не става.Пробвах да го сваля от различни места,отново същата работа!Подчертавам,че това се случва само при тази песен!Качвам го единично по познатия начин: File - Add file to Library.Пробвал сам и с Аdd folder to Library и отново всички песни се качват,а въпросния трак НЕ! Цитирай
delmondo Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 Варианти: 1. Файлът е в различен формат от останалите и е неподдържан от iPhone (трябва повече инфо за аудио формата); 2. В самото наименование на физическия файл има забранен символ, който не се поддържа; 3. В описанието на тага (и в двете версии при .mp3 - формата) има непозволен символ; 4. Прекалена големина на вградения артуърк във файла; 5. Нещо друго некоректно в метаданните на файла; За това се сетих! Най-добре качи някъде файла за да го видим или дай повече инфо. Цитирай
kdmion Публикувано Март 27, 2010 Публикувано Март 27, 2010 Ето тази грешка излиза като синхрронизирам , Но телефона си е синхронизиран. С фърмуеър 3.1 с модем 05.11.07 Цитирай
Synlink Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 На мен ми излиза тази грешка като си включа телефона. А като натисна ОК се синхронизира нормално. Пробвал съм с преинсталиране на iTunes, няма никаква разлика. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 Смени порта с директен, не през хюб. Цитирай
mimeto83 Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Излезе нов ъпдейт на тюнса 9.1.0.79 Цитирай
konstant Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Здравейте, вчера си инсталирах най-новата версия и сега по никакъв начин не иска да се отвори? Инсталирах я на ново-пак нищо. Имам акаунт на американския-да не би това да е причината? Цитирай
konstant Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 ITunes CVE-ID: CVE-2010-0531 Наличен за: Mac OS X v10.4.11 или по-късно, Mac OS X Server v10.4.11 или по-късно, Windows 7, Vista, XP Въздействие: Внос на злонамерено изработени MP4 файл може да доведе до отказ на услуга Описание: безкраен въпрос линия съществува при обработката на MP4 files.A злонамерено изработени подкаст може да бъде в състояние да причини безкраен цикъл в ITunes, и предотвратяване на неговата работа, дори след като бъде подновена. Този въпрос е засегнат чрез подобряване на валидирането на MP4 файлове. Кредитът за Sojeong Хонг на Sourcefire VRT за докладване на този въпрос. Всъщност свалих една МП4-ка от Дата.бг и това го е болкирало. Това значи ли че вече с тази версия нама да можем да си слагам музика? И как да го отболкирам? Цитирай
Anthony Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Страхотно описание, Констант. Поздравления. П.П. И по-леко с леките и среднотежки наркотици Цитирай
The Shaman Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Тая водка ми дойде в повече... Цитирай
mimeto83 Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 След инсталиране на новия аитюнс ifunbox спира да работи.Тук може да намерите решение на проблема , при мен стана. http://i-funbox.com/blog/ Цитирай
konstant Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Не виждам нищо смешно! Не разбирам защо ми се подигравате? Наистина не мога да го подкарам, а текста съм свалил от офциалната страница на Епъл. Цитирай
Anthony Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Би ли ни разяснил това: Описание: безкраен въпрос линия съществува при обработката на MP4 files Цитирай
konstant Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Гугъл транслейт. Не знам за какво иде реч и затова ви питам най-учтиво. Истината е, че нямам Айтюнс и не мога да го стартирам. Ако можете помогнете? Два пъти си го изтеглих и се инсталира, седи си иконката, но не тръгва! Свалих сутринта една МП3-ка и болкира. Не знам? ---------- Поста е добавен в 15:44 ---------- Предишният пост е бил в 15:38 ---------- Сега вързах Iphone към компа и дори с Iphoto не ще да се синхронизира ? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Абе, нe щете да се научите един път завинаги преди да се хвърляте веднага на всичко ново и "фейшън", първо да проучите, почетете и тогава грамотно да правите каквото е нужно. Да не говорим пък за търсене и четене тук във форума... И иска даже пак предложения, съвети, спасения... Ми седни и почети малко, бе, като не можеш сам да се оправиш със собственоръчно надробената въпреки предупрежденията тук попара, толкова ли не ти идва наум да се върнеш на предходнарта версия? Сега само ме попитай как и какво точно да правиш, и дали не е нужно дори да чистиш след деинсталацията на сегашната версия и как точно да го правиш, и ще те банна! Цитирай
konstant Публикувано Април 1, 2010 Публикувано Април 1, 2010 Оправих се! Оказа се, че Flip4Mac е причината. Беше стопирал не само Itunes , но и Quick Time и синронизацията на Iphone със Iphoto ! Както и да е. В западните форуми хора с подобни проблеми си помагат-тука ти се карат и подиграват! Банни ме - много ми пука! Цитирай
The Shaman Публикувано Април 28, 2010 Публикувано Април 28, 2010 (редактирано) iTunes 9.1.1 • Подобрена е стабилноста на VoiceOver • Оправени проблеми при използването на VoiceOver и Genius Mixes • Оправени са проблеми при конвертирането на песни във формат AAC, 128 kbps при синхронизиране • Решени са други проблеми за повишаването на стабилността и производителността Редактирано Април 28, 2010 от The Shaman Цитирай
Blurry Публикувано Април 29, 2010 Публикувано Април 29, 2010 Най-новия ъпдейт на iTunes съвместим ли е с джейлбрейкнат iPod touch 2G със софтуер 3.1.2? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 1, 2010 Публикувано Май 1, 2010 DO NOT UPDATE TO 9.1.1 IF YOU PLAN ON USING FRIDAY'S SPIRIT JAILBREAK. THIS INCLUDES USERS OF THE iPAD THAT WISH TO JAILBREAK THEIR DEVICES. IT IS SUGGESTED THAT YOU MAINTAIN YOUR PREVIOUS VERSION OF iTUNES UNTIL A WORK AROUND IS DISCOVERED. REDSN0W, AS WELL AS PWNAGE-TOOL ARE CONFIRMED OK WITH 9.1.1. SPIRIT IS THE ONLY JAILBREAK AFFECTED. HOWEVER, APPLE IS SNEAKY AND SINCE THERE IS NO FUNCTIONALITY IMPROVEMENT, WE ADVISE YOU STAY WHERE YOU ARE. IF YOU HAVE ALREADY UPDATED TO 9.1.1, AND ARE AFFECTED BY THESE CIRCUMSTANCES, HAVE NO FEAR... IF YOU NEED TO DOWNGRADE YOUR iTUNES, SIMPLY UNINSTALL AND USING THE PREVIOUS VERSION'S INSTALL FILE (AVAILABLE BELOW), REINSTALL iTUNES. Няма да превеждам дословно. Накратко: Новият ъпдейт на iTunes - 9.1.1, "запушва" untethered jailbreak-a със софтуера spirit. Който иска да го ползва - да си стои на версия 9.03 или 9.1. Цитирай
mupo Публикувано Май 1, 2010 Публикувано Май 1, 2010 А аз направо ще го кажа в прав текст - Стойте си на по-стара версия на iTunes 9, а не на iTunes 9.1.1 до второ нареждане Цитирай
borisb Публикувано Май 3, 2010 Публикувано Май 3, 2010 Здравейте. Забелязах, че вече не ми излизат Lyrics на песните на телефона. Това дали е от ъпдейта или синът е разбъзикал някои настройки в iPhone? Цитирай
Grievous Публикувано Юни 8, 2010 Автор Публикувано Юни 8, 2010 iTunes 9.2 Beta 1 for MAC OS Който иска да ресторва с оригинален 4.0 (не препоръчвам) ще му е нужно това. Засега само за MAC OS. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.