Sladichuk® Публикувано Февруари 2, 2011 Публикувано Февруари 2, 2011 Ахахахах... не се продавали официално.... пък даже и в Метро на промоция ги има.... Ох.....
sprame Публикувано Февруари 2, 2011 Публикувано Февруари 2, 2011 Кой знае пак каква далавера са врътнали с "вносителите"
algor Публикувано Февруари 2, 2011 Публикувано Февруари 2, 2011 Не си мислете, че тази сделка е била на цената, на която ние купуваме устройствата. Дори и да е имало плащане някакво, то е било наистина минимално. Тук рекламата вече си свърши работата - всеки втори днес говори за това и идеята за популяризиране на устройството в БГ е факт. Това всъщност е и целта на занятието.
tonygti Публикувано Февруари 2, 2011 Публикувано Февруари 2, 2011 (редактирано) Те пък се сетиха кога да ги вземат.... тъкмо преди излизането на iPad 2... След няколко месеца ще кажат, че вече не са актуални и ще тръгнат 2-ката да купуват... Редактирано Февруари 2, 2011 от tonygti
Nistel Публикувано Февруари 2, 2011 Публикувано Февруари 2, 2011 Да и всичко това е неофициален внос от магазини от Европа. По официалните канали не се внася - говорих наскоро с човек, който работи в Апком по повод бройките които са внесли от Новмак и това е неофициален внос. Оттук нататък - гаранция - Франция
bgdn Публикувано Февруари 2, 2011 Публикувано Февруари 2, 2011 Значи за пореден път се убеждавам че угодия няма - ако не купят "вижте колко сме изостанали на Райхстага имаше снимка почти всички бяха с таблети, а ние къде сме?" Ако купят "ееей колко пари се потрошиха", "защо сега след като iPad2, ще излезе след месец?", "има и таблети за 300 лева, защо такива за 1300?" и т.н. Мисля че от доставките на електронни услуги (вкл и iPad) ще спечелим всички. В БеГе е пълна сила правилото за опашките и за "нашия човек" - но електронните услуги ще съсипят тази благодатна ниша на болести и зараза. Писна ми да губя цял ден за срещи с администрацията - регистрация на автомобил, подаване на документи за паспорт и т.н. Искам като бял човек да попълня форма и да ми се върне че ще имам записана среща с чиновника в ден X и час Y, вместо да чакам цял ден за да бъда обработен. Помислете само колко човекочаса се прахосват за глупости и как БВП страда за това. Колко инвеститора са избягали поради горепосочената причина? Сега - iPad действително е по-скъпо устройство, но от почти година го използвам (май месец за да сме по-точни) и досега съм се убедил многократно в ползите му. Май единствения конкурент в нишата му е MB Air 11" с който работих предната седмица, но и той си е клас "лаптоп" докато таблет-а е по-удобен за мобилност. 4
Ради Аврамов Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Ето го и самият репортаж: Интересна презентация за iPad, особено частта със снимковия материал. Това, че едва ли ще го ползват по предназначение е ясно, едва ли ще седнат да четат "за начинаещи" във форума за да разберат как се синхронизира с iTunes и как да направят чист Restore. bgdn съгласен съм с теб, че трябва да мислим по-европейски, но това започва да ми прилича на феноменът, който се появява в крайните квартали в България.Карат S-класи, а живеят в панелки. Човек се пита дали на този етап това е най-важното? Единственото нещо, което печелим ние като i-общество е рекламата на наистина уникалния продукт и да се надяваме, че ще допринесат за популяризирането му още повече у нас. Това че ползите от продукта са наистина огромни се убеждавам и аз всеки ден, но колко от депутатите разсъждават като нас, това е друга тема. Както казва Плевнелиев: "Ще го ползвам само за да чета вестници". 1
The Shaman Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Бойко го гледах преди ден, два как си попълва преброителната анкета Човека си призна, че за втори път сяда зад компютър
bgdn Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 @uncivilized - и аз си го мислех но а) нито карам S-Klasse б) нито живея в панелка. Това за мен са инцидентни милионери. Съседката ми разправяше за подобен случай преди 20-тина години. Вкарали 2 ТИР-а с тоалетна хартия без мита и др. такива подробности. Мерцедеси, курви и т.н. А жената правила компоти на терасата и децата ходили с автобуса на училище. Уви фалита е бил неизбежен...
lubomir_stoilov Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Въпросът е защо купиха iPad! Да бяха купили нещо по-евтино....Таблети много!? Защо от най-скъпите модели!?Аз на това най-много се дразня....Защо по-дяволите трябва да се харчат парите ни,да ги бяха дали на някоя фондация за деца с тежки здравословни проблеми! Вие представяте ли си В.Рашидов и ББ на iPad !? Пък и в крайна сметка нека да го направят така....Всички iPad -и да стоят в Парламента!!!! Като изтече мандата си остават там и ги ползват другите!!!!Нищо че ще са демоде!!!Така е редно,купени са за работа и там остават!!!!! Няма с нашите пари някое провинциално курве или лиглйо да се "кефят" на държавните пари!!! 2
The Shaman Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 На колко годинки си "гражданино"? Няма да са много съдейки по разсъжденията!? Ауууу 40...
tonygti Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 bgdn за някой неща не съм съгласен с теб. Трябваше ли да им купят точно най-скъпия модел, като и 16GB ще им свърши същата работа? Можеше да бъдат спестени хиляди левове. А и като всеки знае какво правят по време на съдебни заседания, защо им купиха тази играчка? Да гледат филмчета и четат вестници... На 99% съм сигурен, че този, който е спечелил да достави iPad-ите е човек на някой от кабинета. Тука случайни хора не могат да се втъркат и да доставят стока за 200 бона... абе верно "Нема такава държава". :X
bgdn Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 @tonygti - ааа! Момент! Аз не знам какво са закупили. Аз имам Wifi 16Gb и съм предоволен от това. Не знам и не отговарям какво са им закупили.
tonygti Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Няма лошо, че са ги обзавели! Аз исках да кажа, че това е поредната далавера на някой и че нищо не е както изглежда... някакви си 200 бона, да ама крадът!!! Друг е въпроса, че наистина няма да го ползват по предназначение, дано греша де... времето ще покаже.
tonywoolf Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Далавера... ако не бяха ги обявили, щяхте да дъвчете нещо друго. Да има за дъвкане, ако може срещу по-горна инстанция. Нормална реакция. Това показва здрав организъм, между другото 1
lubomir_stoilov Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Добре де...,защо ще се заблуждаваме!!!Набутаха далавера на някой доставчик!!!Това е!!! Пък и вие какво ще ми ги защитавате...всички са пълни олигофрени!!!Ти като гледаш Вежди,Анчо Ангелов и Бойко как си ги представяш с нови технологий Ванчо Танов набира ЕГН като телефон Ако това не е олигофрения...!? Те повечето едвам се подписват! В цяла Европа наште* министри ги гледат като човек маймуна... 1 1
Grievous Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Аз лично повече се срамувам от няколко мнения по темата, от колкото това, депутатите на една бедна държава да разполагат с iPad. Завиждате ли им, какво?
Alxx® Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 ...Ти като гледаш Вежди,Анчо Ангелов и Бойко как си ги представяш с нови технологий... ...В цяла Европа наште* министри ги гледат като човек маймуна... Като те гледам как пишеш, мислиш ли че ги превъзхождаш с нещо, г-н "технологиЙ"? Сигурно си учил в древен Рим, предполагам... Сега си пипни мнението и ще те зарадвам 1
cvalio Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Хайде заключвайте я тая тема, че ми писна Както пита Grievous завиждате ли им ? Лошо няма - това не са пари пряко от бюджета, а от финансирането на партия ГЕРБ. Тези пари така или иначе са дадени и няма как да отидат за пенсии, осигуровки и пр. Дори смятам, че е добре са изразходвани. Нека си поиграят хората, нека видят, нека навлязат в нашия клуб Само кротичко се ужасявам ако някои от тия "екземпляри" дойдат във форума. Със здраве!
tonygti Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Бе ша дойдат във форума... пълни глупости. Мислиш ли, че ще се занимават с глупости? Ще дойдат техните деца, племенници и т.н., ако вече не са тук де...
algor Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Лошо няма - това не са пари пряко от бюджета, а от финансирането на партия ГЕРБ. Не е лошо да се прочете дадена новина, преди да се заема страна в даден спор или полемика. Средствата идват от държавната субсидия на ГЕРБ, както обявиха още вчера от правителството. Източник Всъщност хората недоволстват единствено поради тази причина, а аз ще се опитам да бъда малко по-конкретен: Икономии Икономии Икономии Икономии Икономии Това са първите произволно попаднали ми линкове, а има още стотици. Хайде някой да обясни на онкоболните защо им се орязват парите за жизненоважни лекарства, а в същото време депутатите се обзавеждат с "играчки" за четвърт милион... И да спомена: не мрънкам и не завиждам. Напротив - винаги съм бил през устата хората, които роптаят срещу Мерцедес-ите в парламента. Е няма как да се возят на Лада депутатите, не е сериозно. И без значение дали са сини, червени, кафяви и прочие. Опитвам се само да обясня защо масата от хората недоволстват. Година и половина призиви за икономии, рязане на бюджет за лекарства, отказ на стотици млади болни хора да им се подсигури лечение в чужбина, рязане на заплати и пенсии, цепене на стотинката на две и т.н. и тази покупка контрастира ярко и изведнъж на фона на изброеното. Простичко е. Не упреквайте хората, които не одобряват въпросния държавен разход. Може в същия момент техен близък да умира от липсата на дадено лекарство или просто от премахване на същото лекарство от клиничните пътеки на НЗОК... 4
alex.7777 Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 Бе ша дойдат във форума... пълни глупости. Мислиш ли, че ще се занимават с глупости? Ще дойдат техните деца, племенници и т.н., ако вече не са тук де... Тони,значи форума е “глупости“ така ли? Аѝ стига сте ги дъвкали тия бе,аман от Б.Б,Цветановци,не заслужават такова внимание.Те живеят в друга България...
Grievous Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 algor, никой не е визирал теб бре пич, споко.
algor Публикувано Февруари 3, 2011 Публикувано Февруари 3, 2011 А бе аз да се застраховам, че току виж застреляли пианиста докато се усети.
Recommended Posts