Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

TomTom for iPhone

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

На всички ли ви се опреснява картата бавно при разглеждане или само на мен

Редактирано от mstrike
Публикувано

Благодаря certomaz, втория линк който си дал наистина е работещ. И най-важното е, че програмката тръгна на телефона.

Публикувано

Аз не забелязвам забавяне, всеки път рефрешва, когато се разглежда картата, но е за по-малко от секунда... бързо си става... а и направо се родих с този ТомТом... е тва е вече навигация, при WindowsMobile e iGO8, обаче за iPhone само TomTom.. вярно, графиката не като на AVATAR, обаче пък е разбираема, едра, самата програма е бърза, стабилна, точна и работи коректно.. доволен съм много!

Публикувано

При мен не ставаше дори и с този последния файл, но след търсене и четене с помощта на тази тема: http://bgiphone.com/showthread.php/89?highlight=ldid+-S се оправих. Трябва да имате инсталирани от Сидия Link Identity Editor и MobileTerminal.

Публикувано

За всички, които са решили все пак да закупят приложението, а искат да имат в БГ камерите на КАТ - ето какво направих (на тоя тел. реших всичко да му е ъриджинъл, поне за сега)"

1. Джейл с червения сняг (аз даже и сидията не сложих); с FW 3.1.2 съм, 3G; без никакви проблеми, всичко като настройки се запази. Стана за около 8 минути; за джейла - вижте в раздел отключване, джейл и т.н. - обяснено е супер добре;

2.Свързах телефона с ifunbox-a - отново във форума имаше линк към програмката;

3. Вижда се устройството - цъка се да се разпъне файловата система върху плюсчето;

4. Отива се в следната папка по следния път: raw file system / var/ mobile / applications. Тук виждате папки с номера дълги - почвате да цъкате, за да видите в коя е томтом-а (казва се Eastern Europe); при мен номерът на папката започва с C58471............, но предполагам при всеки е различно. Подпапките тук са dcuments, Eastern-Europe.app, Library, tmp;

5. Отворих Eastern.europe.app и после папка Eastern_Europe.

6. Свалих си от стр. 7 на тази тема най - актуалните файлове с камерите.

7. Пляснах ги във въпросната папка Eastern_Europe.

8. Нищо не стана и изтрих двата файла от папката.

9. Поразгледах имената на файловете, които си бяха оригинално в папката и двата файла, които са с БГ камерите ги преименовах на Safety_Cam_BG_TomTom - за ov2 файла и Safety_Cam_BG_TomTomOv2 - за ver файла.

10. Пак ги пляснах в папката.

11. Имам си камерите - тествано на живо + няколко пъти с route demo.

За сега се държи стабилно системата. Нямам проблеми с апстор-а. Интересно ми е ако мина на 3.1.3 / след ъпдейт на томтом-а дали ще се затрият тия файлове, но ме съмнява.

Сега като съм джейлнат много ми е интересно дали ако турна и гръцката карта ще тръгне директно. Предполагам, че може да се сбори с оригиналния томтом ако я усети, че е лекувана, ама едва ли.

Дано да е в хелп на някой горното писание.

Поздрави

П.С. За мен томтома рулира. Имам и IGo и въпреки всичките ми опити в настройките ми го сложи много добре прекарвайки ме през няколко села без път и през мост "с нарушена товароносимост" без да ми даде алтернативен маршрут.

Публикувано

Ъриджинал, колко да ти е ъриджинал :tooth: Джейл, мейл, фънбокс...

Публикувано

Е, томтом-а поне си го поръчах от итуне-то :-) Ама май ми се услажда другия начин, а да видим...:-)

Публикувано

Въпроси няколко, които нещо не мога да реша (дано не е много офтопик) - взех си кар кита. Той се свързва с телефона чрез синия зъб. Въпросът е, че след като се открият и свържат телефонът продължава да си търси и други устройства, което предполагам малко или много гълта ресурс, т.е. забавя телефона. Има ли начин като открие и се сдвои да спре да търси други устройства или не?

Второ - не виждам в ТомТом-а шорткът някакъв към Ipod-а - може да се слуша музика, но трябва да пуснеш плеъра, после да влезеш в ТомТома. А какво става, ако искам да сменя албум / песен - трябва да излезна от томтом-а, да ида в IPod-a, да сменя и после пак да заредя томтом-а ли? Някак тъпо ми изглежда.

Поздрави

Публикувано

Бахти тъпака съм...Как мое да не го видя? Заслужавам доживотен бан...

Благодарско!

Публикувано

Самокритиката е полезно нещо - ако бяха всички като теб...

Публикувано

Малко глупав и не по темата въпрос, но ме гложди от известно време. Ако ползвам подобна програма таксува ли се от оператора и на каква цена?

Публикувано

Дали е глупав не знам, но е разискван многократно. Не, не се таксува.

• 3 седмици по-късно...

Някой иска ли да пробва 1.3?

IMG_0197.PNGIMG_0195.PNG

Редактирано от ThUnDeR

TomTomEurope_1.3_BGiPhone

Тествана е и работи перфектно. Добавени са карта на България (понеже версията беше за западна Европа) POI за България и българска гласова навигация. Гугъл сърча не подържа кирилица!

За компилирането на двата файла използвайте Split & Concat за Mac и HJSplit за Windows по познатия вече начин.

Всички адмирации са за @ThUnDeR, който свали и пачоса версията :)

DOWNLOAD:

TomTomEurope_1.3_BGiPhone.ipa.001

TomTomEurope_1.3_BGiPhone.ipa.002

7777z.jpg

Някой иска ли да пробва 1.3?

IMG_0197.PNGIMG_0195.PNG

Редактирано от The Shaman
Публикувано

Как стои въпроса със Safety Cam? Актуални ли са тези от 1.2?

Май и тук ще иска метода BUILD2, или повторно добавяне в iTunes. При мен от първия път не стана. Сега завтарям.:)

п.с. скоро правих рестор и не съм качвал TomTom.

Редактирано от Grievous
Публикувано

Няколко човека го сложиха без проблеми.

Публикувано

Вече доста хора :)

Публикувано

И аз нямам проблеми, може да е от разликата във FW, аз съм с 3.1.2.

Публикувано

Решихме му проблема :)

Публикувано

За да сработи под 3.1.3 трябва да направите тази лека врътка.

1. Отваряте Cydia и инсталирате Link Identity Editor

2. През SSH и WinnSCP отивате до var/mobile/Applications/xxxxx-TomTom, отваряте папката WEurope.app и маркирате всички файлове, които са в нея.

3. Отваряте Terminal и задавате команда ldid -S WEurope

Как да зададем права чрез WinSCP/iFile/Terminal?

Благодарностите отново за ThUnDeR

Публикувано

Здравейте,след като сложих програмата ме изхвърляше още в началото,направих описаното от Grievous и веднага сработи.С firmware 3.1.2 съм така че на който му прави същият проблем нека пробва it realy works :(

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...