Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

TomTom for iPhone

Recommended Posts

Публикувано

Пробвай го сложи през Installer.

Публикувано

Съжалявам но не съм на ястно как става така,но мерси много все пак няма да те занимавам повече с мойте глупости

Публикувано

И двете части ли свали? Събра ли ги?

Публикувано

да събрах ги, даже намерих една версия която е 3.1 също от ъндерграунд сайта но ми изписва същото

Публикувано

1.3 ??? Какъв ъндърграунд?

Публикувано

така е името на един саит но няма значение де,истината е че при мен не стана с тази версия,направих всичко както е описано но нищо,а интерестно че другите си я инсталират успещно,а при мен греда!!!

Публикувано

Проблема е зад гредата :)

Публикувано

Много си прав :) ,но понякога неможе цялото щастие ;)

Публикувано

Как да сложа 1.3 при положение че са с еднакви имена файловете.

Публикувано

Петко, при подобен въпрос , ще се наказваме. В поста е обяснено какво се прави.

Публикувано

Или аз съм много сляп или не знам...

Публикувано
За компилирането на двата файла използвайте Split & Concat за Mac и HJSplit за Windows по познатия вече начин.
Публикувано (редактирано)

Е това определено не е в първия пост... Не можах да изчета цялата тема.Мерси :bravo:

alxx: Интересно, как видя линка за 1.3 и не видя обяснението в същия пост? :twisted:

Редактирано от alxx
Публикувано

На предната страница е. Ти просто не си чел!

Публикувано

Навигацията е супер ;]

П.С. Линка го видях от първата страница,а не от предните страници.Moжете да сложите линк и обяснение на тази програма на 1-вата страница,защото не всеки има възможност да търси 10 страници.

ThUnDeR, отдели цяла една неделя за да я има тук 1.3 :)

Важното е, че се разбрахме!

Редактирано от The Shaman
Публикувано

А, я виж ти, не всеки можел да търси 10 страници, а някои са длъжни да пишат по 500 за такива като теб...

petkoxray, дай ми още едно такова изказване само... :evil:

Публикувано

Никой не е длъжен да пише каквото и да е било.Просто отбелязвам, че може да се сложи на първа страница за по-лесно.Какво изказване да дам ? Дадах просто съвет.

Публикувано

Благодая за новата версия. Страхотни сте!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Да попитам, имам инсталирана карта на Близния изток. За да инсталирам Европа, трябва ли да махна другата или тя се добавя към нея.

Публикувано

Цък, ще имаш две версии на спрингборда.

Качвам я вече втори път и не ще. Стига до около 70% и приключва с качването и не ще да тръгне.

В началоти качването си върви добре, но като стигне до там, започва страшно бавно.

Имам 12ГБ свободни на тела. При второто качване, първо махам от тела, изтривам от тунето и инсталирам наново, на чисто.

Интересното е, че за Близкия изток картата си е там, но ми липсва на апликейшъните в телефона в тунето.

Картата на Близкия изток като я стартирам, си работи, но иконата я няма на тунето, а я има на телефона.

Докато на Европа иконата я има, но не се стартира.

Редактирано от ypetrov
Публикувано

Колеги бих искал да попитам има ли карта на Том Том или Igo за България, в която са вкарани не само улиците,а и номерата на блоковете подобно при Garmin?

Публикувано

Картата е една, тази която е в release-a.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...