Alxx® Публикувано Август 27, 2012 Публикувано Август 27, 2012 ТомТом за сефте се изложи по селата на южното черноморие, както и миналия месец в Сърбия. Навигон бие све по детайлност и съдържание на картите. 3 Цитирай
1n50mn1ac Публикувано Септември 1, 2012 Публикувано Септември 1, 2012 Някой да е успял да дръпне новата версия , от 3 места пробвах да я дръпна и от 3те не можах ? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 1, 2012 Публикувано Септември 1, 2012 Имам я. Малко са пипали картите и малко глупости по интерфейса. Нищо радикално ново. Въпросните населени места от горния ми пост(Царево, напр.) - още нямат всички улици. Цитирай
iMan Публикувано Октомври 9, 2012 Публикувано Октомври 9, 2012 Здравейте. Мисля да използвам iPod-а си за навигация, но ме интересува car kit-тът на TomTom/Magellan за iTouch съвместим ли е и с останалите навигационни системи или работи само със своя си софтуер? И всъщност дали не е по-добре да се използва външен GPS приемник от гледна точка на покритието на сигнала? Поразлиствах страниците и не видях някой да е отговорил на въпроса който е задал колегата! И аз мисля да си купя тази джаджа и въпроса ми ще е същия. Някой ако е по запознат със екстрите на Car Kit-а да сподели неговите възможности. Предварително благодаря. Цитирай
tchav Публикувано Февруари 16, 2013 Публикувано Февруари 16, 2013 Здравейте! Опитвам се да кача Tomtom Europe 1.13, но Айтюнс-а не ще да го инсталира. Предполагам защото е 2.12 GB, а този от апстор е под 2GB. Мисля си, че трябва да има начин, щом се разпространява с този размер. Цитирай
tchav Публикувано Февруари 16, 2013 Публикувано Февруари 16, 2013 Имам. Качил съм Europe 1.12 Цитирай
tchav Публикувано Февруари 16, 2013 Публикувано Февруари 16, 2013 (редактирано) Имам 6 GB. Ще помоля за линк, че може би този, който съм свалил не е читав. PS: За тези като мен, които не знаят, програми над 2GB се инсталират без проблем през iFunbox. Тази версия, която качих е толкова голяма защото е включена Гърция и Турция, обаче има един проблем - подменени са гласовете. Сега някой ако знае, дали мога да подменя немскоговорящия Мариус с българскоговорящ такъв? Редактирано Февруари 20, 2013 от tchav Цитирай
Jordyv Публикувано Февруари 27, 2013 Публикувано Февруари 27, 2013 (редактирано) Здравейте, моля за малко помощ. Аз инсталирам апликацията през PP25, защото не съм джейлнат, и се опитвах да сложа камерите, но все не става. Отварям *.ipa файла и пробвах да ги сложа в /Payload/Easter-Europe.app/Eastern_Europe , но не се появиха дори като бутон в пои-тата. Пробвах да ги сложа и в /Payload/Easter-Europe.app/ , но пак не се получи. Моля ако някой е успял да ги подкара с прикачване в IPA файла, нека сподели мнение. Поздрави! П.П. Пропуснах да кажа че съм ги свалил от poiplaza и файловете, които добавих са BG-FixSpeedcam.ov2 и BG-FixSpeedcam.bpm Редактирано Февруари 27, 2013 от Jordyv Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Април 1, 2013 Публикувано Април 1, 2013 Може ли и аз да помоля за помощ ! Сложих 1.13 за цяла европа, но немога да намеря папката с картите, за да изтрия ненужните, че много място ми заемат. Цитирай
victor11 Публикувано Април 1, 2013 Публикувано Април 1, 2013 Няма и да намериш - при TomTom картите не са поотделно. 1 Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Април 1, 2013 Публикувано Април 1, 2013 Истината е, че не ми хареса отговора на Виктор, но след като го няма бутона за благодарност, че ми отговаря - не ми остава друго, освен да натисна "Харесва ми". Благодаря Викторе за отговора ! Цитирай
Alxx® Публикувано Април 1, 2013 Публикувано Април 1, 2013 Офтопик: скоро ще променя "Харесва ми" на "Кефиш ма, щи звънна". 2 Цитирай
valentinov_plamen Публикувано Май 14, 2013 Публикувано Май 14, 2013 (редактирано) Здравейте, имам инсталиран TomTom Europe v1.12 и днес реших да изтегля някои POI от poiplaza, но въпросът е къде да ги сложа? Пробвах да ги сложа в var/mobile/Applications/Europe.app но нищо не се получава... някой да подскаже къде греша ? П.П. Оправи се след като сложих 1.14 ! Там има специална папка "POI" , която отсъства при 1.12 ! Редактирано Май 14, 2013 от valentinov_plamen Цитирай
Alxx® Публикувано Май 15, 2013 Публикувано Май 15, 2013 Отсъствала е, защото не си имал никакви Просто е трябвало да си я създадеш. 1 Цитирай
Bobo Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 Нов Том Том има ли, че в последния няма магистрала Тракия цялата... примерно Цитирай
Bobo Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 v1.13 е този, който имам аз; 1,17 има ли промени Цитирай
Bobo Публикувано Юни 8, 2014 Публикувано Юни 8, 2014 Не, мапс не искам, трябваше ми Том Том точно, защото изпратих човек да пътува до морето сам(инае пътува с мен) и за да не се ошлянка някъде =))) Сложих 1.17, има го новия път до морето. Ъпдейтнато, както трябва Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.