shaman Публикувано Ноември 30, 2009 Публикувано Ноември 30, 2009 Мдаа.. направих рестор, ъпдейт до 3.1.2 :-) бях с 3.0 Ама пак гадната грешка дава... :-( Цитирай
kawabiker Публикувано Декември 1, 2009 Публикувано Декември 1, 2009 И това не е, сега ще тегля наново, един по един файловете и пак ще пиша дали има промяна. Едит: И така никаква промяна, на два компа пробвах да ги тегля наново и накрая на инсталацията същото съобщение Цитирай
shaman Публикувано Декември 1, 2009 Публикувано Декември 1, 2009 Порових малко за тази грешка (0xE8000050) из Интернета... PERFECT! That's it! I deleted the program from iTunes and loaded it from the Store again. After sycing I can play it without any problems. Thank you guys. На още няколко места намерих подобно решение.. Изтрива се от iTunes и се смъква отново... Това е преди (BUILD2) :-) със сменен installd ! Цитирай
ThUnDeR Публикувано Декември 1, 2009 Автор Публикувано Декември 1, 2009 Пробвай последното, което съм качил и кажи какво е станало. Цитирай
shaman Публикувано Декември 1, 2009 Публикувано Декември 1, 2009 Пробвай последното, което съм качил и кажи какво е станало. BUILD2 - работи идеално. Благодарности Добре, че стана така, че да си ъпдейтна телефона Цитирай
koshmara Публикувано Декември 1, 2009 Публикувано Декември 1, 2009 Да работи вече, ама не ми изглежда бързо. Цитирай
jordanov71 Публикувано Декември 1, 2009 Публикувано Декември 1, 2009 И при мен стана благодаря :mrgreen: Цитирай
ifif Публикувано Декември 4, 2009 Публикувано Декември 4, 2009 Сега работи перфектно! Благодаря! Цитирай
ThUnDeR Публикувано Декември 4, 2009 Автор Публикувано Декември 4, 2009 (редактирано) TomTom Safety Cameras Safety_Cam_BG_54a.zip[/attachment:z0tqo7zu] Копирате ги в /var/mobile/Applications/.../TomTom.app/TomTomMap/ Камерите са от PocketBulgaria & PoiPlaza - конвертирани от oritomov !!! Редактирано Февруари 11, 2010 от Grievous Цитирай
B_A_D Публикувано Декември 4, 2009 Публикувано Декември 4, 2009 (редактирано) Вижте какво ми дава като се опитам да го кача. А имам достатъчно място и на iPhone и на Notebook-a Редактирано Януари 27, 2010 от pe6o666 Огромна снимка Цитирай
delmondo Публикувано Декември 5, 2009 Публикувано Декември 5, 2009 Нямаш достатъчно място. На приложението му трябва двойно повече свободно място в iPhone в сравнение с големината на *.ipa файла за да се копира и инсталира. Така че тези 3,20 GB които имаш Free ги направи към 4 GB и всичко ще мине. Цитирай
jigita Публикувано Декември 22, 2009 Публикувано Декември 22, 2009 Аз лично мога да кажа, че от 1,2 съм много доволен.България е доста подробна и същевременно ми харесва как работи самата програма /скорост на отваряне и работа с карта, намиране на адреси, включително квартали и блокове и това че има iPod контрол/ Аз я сравнявам с iGo и в момента TomTom е с едни гърди напред, поне според мен. Здравейте.Чета тук ,че изкарва и блокове та искам да попитам като номера ли ги виждате ,защото при мен се виждат само като черти без номер.На Иго-то виждам и номера на блокове ,но на том том не знам как да ги изкарам. Цитирай
NBT Публикувано Декември 22, 2009 Публикувано Декември 22, 2009 Номера виждаш защото си с русенската карта (която според мен не е благонадежна), иначе никоя чужда карта не показва номерата на блоковете. Можеш да ги търсиш но не се изписват на картата. П.П. За мен лично в момента най-добрата е Magellan зашото може да си добавяш каквито карти искаш (същите с които рабои и iGO) щади батерията повече от iGO, също така има и ipod контрол и вече работят и камерите за скорост. Само не съм разбрал как се добавят custom poi. Цитирай
Grievous Публикувано Декември 30, 2009 Публикувано Декември 30, 2009 Добавил съм линкове на TomTom 1.2 Europe 840.2568 в първото мнение, включително и в dox. Цитирай
bebe24 Публикувано Декември 30, 2009 Публикувано Декември 30, 2009 Работи перфектно.Пробвано на 3G 16GB Мерси,да си жив и здрав и весела нова година. -- Пет Яну 08, 2010 9:26 am -- Здравейте.Вчера пропътувах голяма част от южна България и останах много очарован от последната версия TomTom 1.2 Europe 840.2568 Преди бях много скиптично настроен към Томтом , но вече мога да кажа че я предпочитам пред iGo 8 и др. През цялото време ме напътстваше уникално добре, като се има в предвит че в някои градове като Кърджали не бях стъпвал,а там ходих до пет обекта само с адресите им в джоба си(без да сбърка ното веднъж) и през цялото време слушах музика от вградения плеар. Това е вярната програма. От мен едно голямо благодаря на момчетата които неуморно се трудят вместо нас. Благодарете и вие. Успешен ден на всички. Цитирай
goetschl Публикувано Януари 13, 2010 Публикувано Януари 13, 2010 Дали може работещ линк за 1.2 окончатлено? Изтествах всички назад по темите, но ми дават или иччерпани лимити или несъществуващи файлове. Може и в rapida... Имам 15gb място ако на някой трябва за качване. Благодаря предварително! Цитирай
NBT Публикувано Януари 13, 2010 Публикувано Януари 13, 2010 Дали може да се направи само за България понеже не ми се хаби място. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Януари 13, 2010 Автор Публикувано Януари 13, 2010 Може да си свалиш само Източна Европа. Цитирай
bacekoko Публикувано Януари 20, 2010 Публикувано Януари 20, 2010 Много по-добра от iGo, според мен, супер точно позициониране, единствения минус са оптимизирането на картите...но за обикновенния юзер и така е идеално! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.