LUBECA Публикувано Април 24, 2010 Публикувано Април 24, 2010 Лично аз.... не ме грабват с нищо. Както се казва "Щум за нищо"... Това е мое мнение. Цитирай
Anthony Публикувано Април 24, 2010 Публикувано Април 24, 2010 Добър маркетинг, кофти продукт. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 24, 2010 Публикувано Април 24, 2010 (редактирано) Технически - ако кварцът е ЕТА(Швейцария) или Miyota( Japan), значи е качествен и точен, ще работи 20-тина години. Останалото е въпрос на вкус и колко време ще издържи фасадата да изглежда добре. П.П. Изобщо не ми харесва този. Edit: Сега съм с тази антика и търся още от същата марка: Редактирано Април 24, 2010 от alxx Цитирай
Vancuver Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 Ако можете да ми кажете някакво впечатление за верига магазини GIULIAN защото в Бургас имат няколко магазина и се чудя дали продават оригинали Двата магазина Giulian и Juliany са на двама братя с фамилия Гюлиян. От който и да пазаруваш няма да сбъркаш. Аз лично предпочитам Juliany (а и картата ми за отстъпки е с максимални отстъпки и за часовници, и за бижута ) Цитирай
Melir Публикувано Април 28, 2010 Публикувано Април 28, 2010 Здравейте, днес си купих часовник и много се раджам. Купих го от Gullian, както ме посъветвахте, само марката на часовника ми е малко неизвестна - MORELLATO, продавачката ми каза че били от Италия, ако някой може да каже някакво впечатление за тази марка. Иначе цената му не беше висока 221лв. с намаление си го взем, много ми харесва, от всичките часовници в Бургас които гледах този направо все едно аз сам съм си го правил точно такъв какъвто търсех. Ето и една снимка: http://melir.hit.bg/28042010081.jpg 1 Цитирай
LUBECA Публикувано Април 28, 2010 Публикувано Април 28, 2010 (редактирано) http://www.morellato.com/#/home/11/P9/eng А ето нещо интересно от Romain Jerome Редактирано Април 28, 2010 от LUBECA Цитирай
slaf Публикувано Май 12, 2010 Публикувано Май 12, 2010 (редактирано) нещо много красиво на приличната цена от 4500 лв Редактирано Май 12, 2010 от pe6o666 Чаршаф Цитирай
SpyDeR Публикувано Юни 4, 2010 Публикувано Юни 4, 2010 Бихте ли ми дали някакви впечатления от марката Emporio Armani, харесал съм си - http://www.primawatch.eu/emporio-armani2/armani-chasovnici/majki-chasovnici/emporio-armani-ar0143.html . Ако може да ми препоръчате нещо в този ценови диапазон и като стил близък до този модел. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 4, 2010 Публикувано Юни 4, 2010 Ако беше поразгледал последните две страници от темата - щеше сам да разбереш. Цитирай
bgpower Публикувано Юни 8, 2010 Публикувано Юни 8, 2010 Здравейте, хубаво, че темата след първата страница е станала сериозна искам да си взема някакъв часовник до няколко месеца, като съм готов да дам 2000 лв., айде може и малко повече, но само ако си струва много. Искам часовник, който да мога да нося с официални и по-спортни дрехи. Фаворити са ми Таг Хойер Карера и Омега Сиймастър Планет Оушън, въпреки че втория вече със сигурност ще ми е много скъп майче, дори и още 1000 да извадя. Все пак нека моделите са със сапфирено стъкло и бъдат механични. Кои марки попадат горе долу в тоя сегмент? Кои модели? Мерси предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 8, 2010 Публикувано Юни 8, 2010 За 2000 - 3000, мога да препоръчам Longines (Hydro) Conquest(по - спортен, няколко модела) или някой Rado - всички са със сапфир, като има избор м/у механика и кварц(препоръчвам). Цитирай
AC.M1lan Публикувано Юни 8, 2010 Публикувано Юни 8, 2010 Здравейте Приятели!Доста неща прочетох в темата,но май никъде не видях да се споменава моята любима марка Candino.Аз лично имам 3 различни модела на тази марка и съм много доволен,приляга както за официални събития,така и за ежедневието,а и са на прилични цени...Моля някой ако му се занимава да отдели няколко реда за този вид часовници и да сподели мнение. Поздрави!) Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Ето един изключителен модел на HUBLOT за изплакване на очите И едно дамско бижу от NUBEO: Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Мен определено ме кефат изрудщините на Romain Jerome Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 (редактирано) Мдааа, определено и мен Ето един пример от тази марка. Tourbillon Steampunk a la Grande Доста сложен модел, турбийон, изработен от титан и автентична стомана от корпуса на "Титаник". Ръждата е обработена по специален начин за да има този вид но и да не цапа Лимитирана серия от 9 броя за целия свят. Цената е потресаваща! Редактирано Юни 10, 2010 от LUBECA Цитирай
vaskog Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 LUBECA, ами то при "твоите" часовници, ако в сряда решиш да видиш колко е часът, докато погледнеш... и то станало петък! Много са точни, всичко им е много хубаво, само дето най-трудното е да видиш колко е часът! Аз на това му казвам нефункционална вещ. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 9, 2010 Публикувано Юни 9, 2010 Ами можеш просто да отидеш на очен лекар ; ) Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 LUBECA, ами то при "твоите" часовници, ако в сряда решиш да видиш колко е часът, докато погледнеш... и то станало петък!Много са точни, всичко им е много хубаво, само дето най-трудното е да видиш колко е часът! Аз на това му казвам нефункционална вещ. Ами какво да ти кажа..... Часовниците отдавна се превърнаха повече в бижута, отколкото в часовници Това което ви показвам са най-добрите достижения на часовникарското изкуство. Не случайно подчертах тази думичка. Тъй че това са уникални произведения, в повечето случаи с художествена и колекционерска стойност, при които най-малкото е това че измерват времето. Ако искаш машинка която да ти показва часа и да не е нищо особенно, това е друг въпрос Ето специално за теб Цитирай
bgpower Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Някакви идеи още по моя въпрос няколко поста по- нагоре? Поздрави, Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Ето няколко примера за този ценови клас, който те интересува, може би малко отгоре, за определени модели. TX watches: Tag Hewer: като TX са с кварцов механизъм, но за сметка на това са доста атрактивни като модели и на добри цени. Надявам се да съм помогнал поне малко Поздрави! Цитирай
bgpower Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 (редактирано) Помогна и още как. Благодаря и на двама ви, които ми предложихте разни модели. Всъщност - Omega Seamaster и Tag Heuer Carrera реално са 2та часовника, които най-много ми харесват. Така че да Ви поразпитам за тях, предида съм отишъл да ги видя... 1. Каучук / Кожа / Верижка - например и за двата модели какво бихте избрали Вие?Кое се води най-универсално и кое най-комфортно? Каучукът запарва ли? 2. Имате ли идея колко вървят двата в България? 3. Бихте ли купували от интернет заради по-ниската цена? Има ли това значение за по-нататъчните ремонти? 4. Струват ли си 500-1000 лв. повече, които струва Омегата? Май най-малкото е по-точна. 5. Струва ли си долния модел на снимката - на 4 месеца е, и ми го дават за 1800 Евро с доставката от Германия. Редактирано Юни 10, 2010 от bgpower Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Покупките от интернет нямат гаранция! Само от official retailer е три години. Аз лично нося само с метална гривна - каишки не ползвам. Сиймастера идва фабрично с каучукова, като можеш да спазариш и метална - запарване няма и в двата случая. П.П. Заради гаранцията си заслужава - най-евтината такса за service maintenance е 300лв, така че сам прецени. П.П. Относно точността - Омега-та е с Co-axial chronografic escapement и място за сравнение няма. Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Ми той alxx доста изчерпателен отговор ти даде Няма какво да добавя и се присъединявам към мнението му Цитирай
SpyDeR Публикувано Юни 16, 2010 Публикувано Юни 16, 2010 В кой магазин в София мога да видя и закупя този часовник - http://www.vostok-watches.com/start.php?d_2432_6105120_Vostok_Europe_Red_Square_2432_6105120.php Бих го поръчал и от интернет, но първо искам да видя как ми стои. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.