alex.7777 Публикувано Декември 18, 2010 Публикувано Декември 18, 2010 Има един магазин,за часовници в Пловдив,на ул.Криволак 2,цените са със стотина лв,по-ниски от мола,имат и много качествени тиктаци и супер реплики.DKNY,DIESEL,FOSSIL,SECTOR,ARMANI,HUBLOT,TISSOT и т.н.за всеки джоб цени. Цитирай
Anthony Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 Вече съм горд собственик на Zodiac ZMX03. Много солиден и голям часовник, Поръчах го на 30.12.2010 и срещу 5 паунда за доставка пристигна на 03.01.2011. Бързо и акуратно. Самият часовник мирише много приятно на ванилия. Ето как стои на рунтавата ми ръка: Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 Честито! Аз чакам този хубостник Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 Нали знаеш размерите на invictata , аз лятото взех един от тази серия и си привързвах една тухла от другата страна за баланс ) Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 Тухлата била безплатна, ще дойде отделно опакована Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 (редактирано) Двеста и нещо грама е само часовника , целия колет беше ако не се лъжа 900 грама Така на снимката и на мен ми се виждаше екстра , ама като дойде се оцъклих някъде имах снимки, ще ги потърся , даже го бях пуснал тук във форума да се продава . Иначе Invicta много радват , а като цяло тази серия ми харесва най-много ! Редактирано Януари 4, 2011 от kawabiker Цитирай
Sisq0 Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 Някакви впечатления за K&BROS. Сефте я чух тази марка днес, знам само, че са италиански (уж!). Моделът който видях ми хареса чисто визуално, не му знам и цената. Обичам водомери, а този е доста големичък. Сега съм с Кандино, което ми се е сраснало с ръката общо взето. Цитирай
Anthony Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 Часовник бих купил само от швейцарци, японци и американци. От италианци - пица и лазаня. 1 Цитирай
delmondo Публикувано Януари 4, 2011 Публикувано Януари 4, 2011 Мдааа, за качествени часовници само от горепосочените три държави! Ето го моя американски хубавец в ретрограден стил, сега по Коледа си го взех, но в бяло, не като на снимката черен и изглежда още по-добре! Timex T2M430 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Американски,друг път шефче!Таѝмекс е наѝ-евтината марка и се проѝзвежда в Хонк Конг,което е много добре,предвид китаѝските ментаци от Цуанг Минг 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Montblanc Time Walker TwinFly Chronograph Watch $11,900 2 Цитирай
LUBECA Публикувано Януари 10, 2011 Публикувано Януари 10, 2011 За да е сигурно, часовник само swiss. При това механика. Мое лично мнение. Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 10, 2011 Публикувано Януари 10, 2011 Абе и тези,скъпите реплики на HUBLOT,са едно към едно с оригинала,така че зависиш от кефа на часовникара,при коѝто отидеш за експертиза,винаги може да се заблуди и тоѝ,или да му платят,да каже че е истински.Купих си такъв HUBLOT,механика,автоматик,сапфир кристал е стъклото,цената беше смешна за тази марка- 1000лв,имам френд,коѝто има оригинален,баси никаква разлика Цената на автентичен такъв е €16,400 без никакви екстри,само хронограф!!!! 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 10, 2011 Публикувано Януари 10, 2011 Адаш,какво имаш предвид,бре.За Таѝмекса или за Хублота?!? 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 10, 2011 Публикувано Януари 10, 2011 Ментето не се и надявай да е поне 10% същия като оригинала. Не изпадам в снобизъм по марки, но няма как да сравниш швейцарско чудо на изработката и материалите с гаражна ламарина. Или не си пипвал оригинал(и на френда ти да е менте), или си лишен от усет към качеството. Разликата е очебийна... Относно цените, пак извинявай: при нас е пълно със сносни ментаци (ако те устройва менте, в такъв смисъл сносни), на цени до 200-250лв. П.П. Нося евтин, но оригинален swiss made от двайсет години - ментака няма да доживее повече от две-три. 1 Цитирай
Камен Кръстев Публикувано Януари 10, 2011 Публикувано Януари 10, 2011 (редактирано) Ето един за ценителите на хубавите часовници http://img412.imageshack.us/img412/4453/img0022fd.jpg Редактирано Януари 10, 2011 от alxx Не качвай чаршафи бре!!! Тъмбнейл да знаеш какво е? 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 10, 2011 Публикувано Януари 10, 2011 Адашче,в ляво е японската реплика,десния е от по-скъпите swiss реплики с ЕТА механизъм и керамика. Ти знаеш англиѝски,за това избрах това видео без превод. http://www.youtube.com/watch?v=3sSSGiBz_1E Този е като моя,ама и ти си прав ,да изкара 3години,после ще му мисля пак... http://www.youtube.com/watch?v=YCDuFn7tNN0 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 Виж, да ти "светна" още нещо: Швейцарските производители(и не само) имат проблем с кражбата на части от заводите им и не могат да го преборят от десетилетия. Ментетата в този смисъл на думата, вървят най-скъпо, защото всъщност са направени с огромен процент(нерядко 100%) оригинални крадени части. Проблемът после идва от две неща: колко добър часовникар го е сглобил и да не ти се налага посещението на сервиз. В такива случаи не излиза като сериен номер и сервизът обикновенно задържа часовника,като уведомява производителя и полицията с цел изясняване на произхода му. За Юбло не знам, но ми е попадал такъв Rolex Oyster perpetual, чийто собственик беше арестуван и подведен под отговорност за кражбата, защото отказа да разкрие как се е сдобил с него. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 Затова моето "Rado"седи в гардероба Не мога и да намеря този от който го взех Цитирай
tonygti Публикувано Януари 11, 2011 Публикувано Януари 11, 2011 Какво мислите за този часовник? http://cgi.ebay.co.uk/Diesel-mens-DZ-7033-cuff-watch-DZ7033-/280614250452?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4155e9a7d4 Купих си такъв 2006 година от Англия за 100 паунда (тогава паунда беше 2.85), а сега гледам в Англия са към 70-80 паунда. Общо взето не му е паднала много цената. Започна да му се износва каишката и се чудех откъде мога да си поръчам такава (може би черен цвят), също и стъклото го чукнах леко в единия край. Преди време един часовникар ми каза, че за 70 лева ще ми ги поръча оригинални и ще ми ги смени. Та се чудех дали не може аз да си ги поръчам от някаде за по-малко пари и пак да ги дам на часовникар да ми ги подмени. Иначе като цяло за Diesel часовниците какво мислите? На мен са ми голяма слабост и доста модели на тази марка ми харесват. Пък и цената е достъпна. Решил съм съвсем скоро да се сдобия с още един часовник Diesel, а може пък и друга марка да е... 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 DIESEL,е дизаѝнерска марка часовници,т.е.външен вид перфектен с наѝ-често японска машина Myiota вътре,затова са такива цените,ако ти харесва дизаѝна,плащаѝ Цитирай
Anthony Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 Специално за Hublot мога да кажа, че вече е много лесно да се разбере дали е оригинален. Швейцарската компания Wisekey, която представлявам в България, сключи договор с тях миналата година и вече всеки часовник Hublot се продава с цифров сертификат към него, който е невъзможно да бъде фалшифициран. Може да се прави и онлайн проверка за автентичноста на продукта. Скоро се очаква и Ролекс да подпише подобен договор. Цитирай
matrix4o Публикувано Януари 12, 2011 Публикувано Януари 12, 2011 Аз имам ето това Много съм доволен !!! Big Bang Diego Armando Maradona Limit Edition PVD - Japan OS Chr Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 13, 2011 Публикувано Януари 13, 2011 Аз пък от ето това http://img59.imagesh...us/i/023tf.jpg/ € 3,600 беше преди 4 години. Избързваше още като нов с 1 мин.на 24 часа,часовникара на Джулиани си остави ръцете, и го дадох в един сервиз в Пловдив,на ул.Криволак,приспаха го, сега е като нов Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.