Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
http://www.indiantel...ruti_hitman.jpg 680 лв,сапфиркристал,Ronda механизъм,хронограф кварц с три години гаранция,оригинален swiss сертификат,много красив часовник,магазина е в Пловдив,ако се интересувате,моля на лични,да не правя нерегламентирана реклама на хората,страшно са точни в този магазин:biggrin:Имам 3 часовника ,купени от тях,всички работят перфектно !!!
Публикувано

Какво мислите за часовниците, които са в amazon.co.uk? Сега гледам има намаления на доста часовници и то намаления от порядъка на 60-70%. Дали са някакви ментета, има Seiko, Nautica, Breil, Rotary и още куп други марки. А много се чудя дали да не си поръчам един, защото цените наистина са много добри.

И какво мислите за тези часовници, хванаха ми окото и много се чудя...

81q%2BuZMWlAL._AA1500_.jpg

61WKjau929L._AA1040_.jpg

Публикувано

Tони,първия е копие на Браѝтлинг Херитидж,втория на Ролекс Даѝтона,това са реплики с японска(дано)машина и в БГ са по 100-тина лева,корпуса не е стоманен,

общо казано,МЕНТАЦИ :biggrin:

Публикувано

Не бих казал. Мислиш ли, че amazon.co.uk ще напише: "We do guarantee the authenticity of every watch Amazon.co.uk lists; and each watch will be covered either by a manufacturer’s warranty or a distributor’s warranty. Details of the warranty can usually be found on a leaflet accompanying the product. We advise you to familiarise yourself with the terms and keep them in a safe place in case you need to make a claim at any point." ако бяха ментаци. И мислиш ли, че биха стрували, единия 400 и нещо лева, а другия близо 400лв, ако в България струват 100лв?

Публикувано

Ами честито покупка на ментенца,ама парите са си твоѝ,хаха.Виж как изглеждат гореописаните тиктаци в оригинален вид и пак ще говорим :tooth:

Оригинално Ротари хроно струва €1600....

Ако имаш път към Филибето,обади се да те заведа при едни приятели за да видиш оригиналите:tease3:

Публикувано

Алекс, не го заблуждавай. Ако бяха ментета, то на тях щеше да пише Брайтлинг и Ролекс, а не друга марка. Това, че приличат на някои модели и съвсем друг въпрос и съвсем не прави часовника менте. Виж си линка по-горе, който си пуснал - Tag Heuer Balibre. Това вече може да кажеш, че е ментак. Освен ако това Balibre не е поръчково и само една бройка :)

Тони, купувай смело от Амазон. Няма ментета там, защото си държат на реномето. Виж кой е продавача, защото често в този Амазон часовниците са от watchshop.co.uk. От тях съм купувал често и са много точни и коректни. Последният ми часовник оттам дойде за 2 дни и то по Коледа.

Публикувано

Aнтъни,а ти знаеш ли твоя Зодиак с коя машина е вътре?Вече на репликите не пишат Брайтлинг,защото ги хващат бързичко!!!Balibre е Calibre объркали са се,а Тага си е жив ментак,така е :tooth:

Публикувано
Оригинално Ротари хроно струва €1600...

Тънеш в заблуди. Ако ми намериш оригинал за 1600, значи шефът им ти е рода. За тази цена ще получиш от "хубавите оригинали".

Публикувано

alxx какво искаш да кажеш, че оригинално Rotary струва повече ли?

Публикувано

Пиша глупости, не ми обръщай внимание...друг часовник имах предвид, но той не е предмет на интерес за теб.

http://www.rotarywatches.com/en/the-rotary-collection/search

Публикувано

Аз имам един швейцарски на 30 и повече години марка GINSBO-TRONIC на батерии цепи секундата , накой ако знае нещо за този часовник да пише. че часовникарите го гледат като индианец пишеща машина..!

Публикувано

LSD дисплеѝ нали goce?И аз имам такава антика,само че е български,дебел е колкото два часовника един върху друг:tooth:

Публикувано

Не, циферблат е и не е български, с дата и ден.

Публикувано

И аз го видях тоя търг. Такъв е. Също така видях и че фирмата отдавна не съществува, както и че са и изтекли патентите за името и е спрян домейнът и. :tooth: - минало-бешело.

Публикувано

т.е приятелчето goce kostadinov се оказва собственик на антикварна ценност naughty3.gif - а такааааа ..............

Публикувано

Моят е бял и по хубав. не като този на обявата.от баща ми е. нося го постоянно и баща ми бог да го прости го е носил почти като нов е. ное много точен .

Публикувано

За функциѝте, които има цената е доста добра, само дано да е този на снимката, а не някое китаѝче :smile:

Публикувано (редактирано)

Аз имам тоя, но много ми обива голямото копче и не го нося, незнам как ги носите с тея стърчащи копчета :)

f20100718215225-1-1358A_Logo.gif

Редактирано от iI4oNi
Публикувано

Е носи го на дясната ръка де ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...