alex.7777 Публикувано Февруари 15, 2011 Публикувано Февруари 15, 2011 http://www.indiantel...ruti_hitman.jpg 680 лв,сапфиркристал,Ronda механизъм,хронограф кварц с три години гаранция,оригинален swiss сертификат,много красив часовник,магазина е в Пловдив,ако се интересувате,моля на лични,да не правя нерегламентирана реклама на хората,страшно са точни в този магазинИмам 3 часовника ,купени от тях,всички работят перфектно !!! Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 19, 2011 Публикувано Февруари 19, 2011 Какво мислите за часовниците, които са в amazon.co.uk? Сега гледам има намаления на доста часовници и то намаления от порядъка на 60-70%. Дали са някакви ментета, има Seiko, Nautica, Breil, Rotary и още куп други марки. А много се чудя дали да не си поръчам един, защото цените наистина са много добри. И какво мислите за тези часовници, хванаха ми окото и много се чудя... Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Tони,първия е копие на Браѝтлинг Херитидж,втория на Ролекс Даѝтона,това са реплики с японска(дано)машина и в БГ са по 100-тина лева,корпуса не е стоманен, общо казано,МЕНТАЦИ Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Не бих казал. Мислиш ли, че amazon.co.uk ще напише: "We do guarantee the authenticity of every watch Amazon.co.uk lists; and each watch will be covered either by a manufacturer’s warranty or a distributor’s warranty. Details of the warranty can usually be found on a leaflet accompanying the product. We advise you to familiarise yourself with the terms and keep them in a safe place in case you need to make a claim at any point." ако бяха ментаци. И мислиш ли, че биха стрували, единия 400 и нещо лева, а другия близо 400лв, ако в България струват 100лв? Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Ами честито покупка на ментенца,ама парите са си твоѝ,хаха.Виж как изглеждат гореописаните тиктаци в оригинален вид и пак ще говорим Оригинално Ротари хроно струва €1600.... Ако имаш път към Филибето,обади се да те заведа при едни приятели за да видиш оригиналите Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Алекс, не го заблуждавай. Ако бяха ментета, то на тях щеше да пише Брайтлинг и Ролекс, а не друга марка. Това, че приличат на някои модели и съвсем друг въпрос и съвсем не прави часовника менте. Виж си линка по-горе, който си пуснал - Tag Heuer Balibre. Това вече може да кажеш, че е ментак. Освен ако това Balibre не е поръчково и само една бройка Тони, купувай смело от Амазон. Няма ментета там, защото си държат на реномето. Виж кой е продавача, защото често в този Амазон часовниците са от watchshop.co.uk. От тях съм купувал често и са много точни и коректни. Последният ми часовник оттам дойде за 2 дни и то по Коледа. 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Aнтъни,а ти знаеш ли твоя Зодиак с коя машина е вътре?Вече на репликите не пишат Брайтлинг,защото ги хващат бързичко!!!Balibre е Calibre объркали са се,а Тага си е жив ментак,така е Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Оригинално Ротари хроно струва €1600... Тънеш в заблуди. Ако ми намериш оригинал за 1600, значи шефът им ти е рода. За тази цена ще получиш от "хубавите оригинали". Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 alxx какво искаш да кажеш, че оригинално Rotary струва повече ли? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Пиша глупости, не ми обръщай внимание...друг часовник имах предвид, но той не е предмет на интерес за теб. http://www.rotarywatches.com/en/the-rotary-collection/search Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Адаш виж тук какво има Aquaspeed for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store 1 Цитирай
goce kostadinov Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Аз имам един швейцарски на 30 и повече години марка GINSBO-TRONIC на батерии цепи секундата , накой ако знае нещо за този часовник да пише. че часовникарите го гледат като индианец пишеща машина..! Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 LSD дисплеѝ нали goce?И аз имам такава антика,само че е български,дебел е колкото два часовника един върху друг Цитирай
goce kostadinov Публикувано Февруари 20, 2011 Публикувано Февруари 20, 2011 Не, циферблат е и не е български, с дата и ден. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 21, 2011 Публикувано Февруари 21, 2011 Щом и Гугъл не го е чувал Цитирай
uhkacatop Публикувано Февруари 21, 2011 Публикувано Февруари 21, 2011 Питай го за GINSBO TRONIC, него го знае Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 Хм.... и аз не знам нищо за такава марка Май нещо изкочи: http://www.ricardo.c.../v/an632841458/ Такъв ли е? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 И аз го видях тоя търг. Такъв е. Също така видях и че фирмата отдавна не съществува, както и че са и изтекли патентите за името и е спрян домейнът и. - минало-бешело. Цитирай
cvalio Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 т.е приятелчето goce kostadinov се оказва собственик на антикварна ценност - а такааааа .............. Цитирай
goce kostadinov Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 Моят е бял и по хубав. не като този на обявата.от баща ми е. нося го постоянно и баща ми бог да го прости го е носил почти като нов е. ное много точен . Цитирай
slaf Публикувано Февруари 22, 2011 Публикувано Февруари 22, 2011 За SUUNTO някакви коментари имате ли. Е тоя модел конкретно. http://suunto.bg/?page=stocks&category=&id=16 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 27, 2011 Публикувано Февруари 27, 2011 За функциѝте, които има цената е доста добра, само дано да е този на снимката, а не някое китаѝче 1 Цитирай
iI4oNi Публикувано Март 1, 2011 Публикувано Март 1, 2011 (редактирано) Аз имам тоя, но много ми обива голямото копче и не го нося, незнам как ги носите с тея стърчащи копчета Редактирано Март 1, 2011 от iI4oNi Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.