The Shaman Публикувано Март 25, 2011 Публикувано Март 25, 2011 Rolex Explorer II Orange Hand Watch Цитирай
The Shaman Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 Harry Winston Opus Eleven $250,000 http://www.harrywinston.com/store/timepieces/opus/products/opus11 Цитирай
LUBECA Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Хехе.... да бе, колко грозно. Casio са по красиви Цитирай
The Shaman Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 http://men.hotnews.bg/n/hitri-chasovnitsi.11589.html 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Април 12, 2011 Публикувано Април 12, 2011 За пръв път да харесам Rado R5.5 XXL Chronograph Watch 2 Цитирай
LUBECA Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 HUBLOT King Power Red Devil Интересното е, че на циферблата, индикаторите за кръгъл час са направени от истинска трева от терена на Олд Трафорд. Тя е обработена при екстремно ниска температура и лакирана и запечатана със специален лак, който да я предпазва от UV-лъчи и други вредни влияния. Луда работа! Лимитирана серия, ограничена до 500 екземпляра. За цена не е споменато засега. Нещо, Бербо не го намерих на снимка с това бижу. Може да не го е огряло... Ето и поредното, ювелирно произведение на изкуството от HARRY WINSTON - Histoire de Tourbillon No. 2 3 Цитирай
blizzard Публикувано Май 17, 2011 Публикувано Май 17, 2011 Виждам има доста запалени на тема часовници, аз не ги разбирам нещата и затова искам да попитам с какво може да се чисти кожена верижка без да се поврежда или да избледнява? Цитирай
The Shaman Публикувано Май 17, 2011 Публикувано Май 17, 2011 Продават се, например мокри кърпички специално за кожа! Цитирай
LUBECA Публикувано Май 20, 2011 Публикувано Май 20, 2011 Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Tourbillon Chronograph HUBLOT MP-02 Titan limited edition- 50 броя за целия свят И на края, но не на последно място, един удивителен часовник на Bernhard Lederer. Модел BLU Gagarin Tourbillon. Създаден е по случай 50-годишнината от полета на Юрий Гагарин в космоса. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 1, 2011 Публикувано Юни 1, 2011 TAG Heuer Monaco Mikrograph TAG Heuer Monaco V4 Titanium Цитирай
WolfDale Публикувано Юни 1, 2011 Публикувано Юни 1, 2011 Те го и моя (не можах да го снимам нещо с моя апарат): Цитирай
LUBECA Публикувано Юни 6, 2011 Публикувано Юни 6, 2011 Twelve O’Clock Е това е изродски часовник 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 13, 2011 Публикувано Юли 13, 2011 RJ Romain Jerome Space Invaders Watch Цитирай
LUBECA Публикувано Юли 15, 2011 Публикувано Юли 15, 2011 Хахааа, брутален е А ето това е най-извратения часовник койти съм виждал!!! Направо кърти! 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Юли 27, 2011 Публикувано Юли 27, 2011 Suunto Core All Black Watch Invicta 5514 Subaqua Sport Chronograph Тази Инвикта я имам от два месеца, уникален часовник е!!! Цитирай
foxy Публикувано Август 5, 2011 Публикувано Август 5, 2011 (редактирано) Бихте ли носили дървен часовник? Италианска по произход, но намираща се в Лос Анжелис, компанията WeWood предлага колекция от дървени часовници, който са украсявали китките на известни личности като Риана, Кеша, APL и Black Eyed Peas. Красивите часовници демонстрират, че за да си еко-френдли не е нужно да жертваш стила си. Естествените часовници се предлагат в два класически диззазйн - Date и Chrono, както и от четири различни дървесини. Компанията WeWOOD е създадена в града на изкуствата-Флоренция. Тези часовници са почти изцяло направени от дърво: корпусът, каишката, циферблатът-всичко е дървено. При производството на интересните модели не е използвана боя, а всички цветове са напълно естествени и според различния вид на дърветата, от които е взет материал. Сред уникалните часовници могат да се намерят както механични, така и електронни, а всеки, който иска да стане притежател на един от тях ще може срещу 119 долара. Редактирано Август 5, 2011 от foxy 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 10, 2011 Публикувано Август 10, 2011 Някой има ли впечатления от haurex? Lucien piccard и invicta как са като марки? Цитирай
alex.7777 Публикувано Август 11, 2011 Публикувано Август 11, 2011 И трите марки изброени от теб, колега са читави, мен ме кефи INVICTA, има много реплики на тези фирми, внимаваѝ от къде купуваш! Инвикта е американска фирма, използват механизъм на ETA и RONDA, ментаците са със ISA и MIYOTA.Инвикта под $1000 е 100% ментак Цитирай
kawabiker Публикувано Август 11, 2011 Публикувано Август 11, 2011 Pe6o666 да каже доволен ли е от Инвиктата , аз много ги харесвам , но мойта не я уцелих на размер - е ставаше да си я нося на глезена де , та я продадох , но иначе са фаворит от изброените ! Цитирай
Pe6o666 Публикувано Август 11, 2011 Публикувано Август 11, 2011 Идеална ми е! Вече не си я давам, свикнах че е по-големичка. Вече не помня, ама около 1300$ беше Цитирай
Energie33 Публикувано Август 14, 2011 Публикувано Август 14, 2011 Здравейте! Изчетох цялата тема и се регистрирах специално само, за да помоля за мнение за един часовник . Модела на часовника е Hamilton Jazzmaster Open heart H32575735. Ето и снимка !!! Вапросите ми са като марка часовника добар ли е, заслужава ли си, сред кои други марки се нарежда, бихте ли ми препорачали нещо в този стил на същите пари . Ако ми дадете допълнителна информация ще съм ви адски благодарен! Специално се обръщам към LUBECA® , Anthony , Alxx® и разбира се всички останали !! Благодаря предварително Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.