Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Rolex Explorer II Orange Hand Watch

rolex-explorer-ii.jpg

Публикувано
:offtopic:Жоре, здрава машина, маѝна:biggrin:
Публикувано

Колкото скъпо, толкова и грозно. :)

Публикувано

Хехе.... да бе, колко грозно. Casio са по красиви ;)

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

CORUM Black hull

corum-admiral-cup-black-hull_500.jpg

Публикувано

HUBLOT King Power Red Devil

King_Power_Red_Devil.jpg

King_Power_Red_Devil-detail.jpg

Интересното е, че на циферблата, индикаторите за кръгъл час са направени от истинска трева от терена на Олд Трафорд.

Тя е обработена при екстремно ниска температура и лакирана и запечатана със специален лак, който да я предпазва от UV-лъчи и други вредни влияния. Луда работа! :)

Лимитирана серия, ограничена до 500 екземпляра. За цена не е споменато засега.

Нещо, Бербо не го намерих на снимка с това бижу. Може да не го е огряло... ;)

Ето и поредното, ювелирно произведение на изкуството от HARRY WINSTON - Histoire de Tourbillon No. 2

Histoire_Tourbillon_2.jpg

Histoire_Tourbillon_2-dial.jpg

Публикувано

Виждам има доста запалени на тема часовници, аз не ги разбирам нещата и затова искам да попитам с какво може да се чисти кожена верижка без да се поврежда или да избледнява?

Публикувано

Продават се, например мокри кърпички специално за кожа!

Публикувано

Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Tourbillon Chronograph

ROO_Self_Tourb_Chrono-detai.jpg

ROO_Self_Tourb_Chrono-detai.jpg

ROO_Self_Tourb_Chrono.jpg

HUBLOT MP-02 Titan limited edition- 50 броя за целия свят :)

MP-02-dial.jpg

MP-02.jpg

И на края, но не на последно място, един удивителен часовник на Bernhard Lederer. Модел BLU Gagarin Tourbillon.

Създаден е по случай 50-годишнината от полета на Юрий Гагарин в космоса.

Gagarin_Tourbillon-details.jpg

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Те го и моя (не можах да го снимам нещо с моя апарат):

75d9f27bc04eba275ef7d8b7faf34909.jpg

Публикувано

bellross.gif

Twelve O’Clock

Twelve_OClock.jpg

Twelve_OClock-set.jpg

Е това е изродски часовник :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

RJ Romain Jerome Space Invaders Watch

rj-space-invaders-watch-xl.jpg

Публикувано

Хахааа, брутален е :)

А ето това е най-извратения часовник койти съм виждал!!!

Направо кърти! :)

HM4_Only_Watch.jpg

HM4_Only_Watch-all.jpg

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Бихте ли носили дървен часовник?

Италианска по произход, но намираща се в Лос Анжелис, компанията WeWood предлага колекция от дървени часовници, който са украсявали китките на известни личности като Риана, Кеша, APL и Black Eyed Peas.

Красивите часовници демонстрират, че за да си еко-френдли не е нужно да жертваш стила си. Естествените часовници се предлагат в два класически диззазйн - Date и Chrono, както и от четири различни дървесини.

Компанията WeWOOD е създадена в града на изкуствата-Флоренция. Тези часовници са почти изцяло направени от дърво: корпусът, каишката, циферблатът-всичко е дървено. При производството на интересните модели не е използвана боя, а всички цветове са напълно естествени и според различния вид на дърветата, от които е взет материал. Сред уникалните часовници могат да се намерят както механични, така и електронни, а всеки, който иска да стане притежател на един от тях ще може срещу 119 долара.wewood-watches-2.jpgwewood-watches-3.jpg

Редактирано от foxy
Публикувано

Някой има ли впечатления от haurex? Lucien piccard и invicta как са като марки?

Публикувано

И трите марки изброени от теб, колега са читави, мен ме кефи INVICTA, има много реплики на тези фирми, внимаваѝ от къде купуваш!

Инвикта е американска фирма, използват механизъм на ETA и RONDA, ментаците са със ISA и MIYOTA.Инвикта под $1000 е 100% ментак :naughty3:

Публикувано

Pe6o666 да каже доволен ли е от Инвиктата , аз много ги харесвам , но мойта не я уцелих на размер - е ставаше да си я нося на глезена де :) , та я продадох , но иначе са фаворит от изброените !

Публикувано

Идеална ми е!

Вече не си я давам, свикнах че е по-големичка.

Вече не помня, ама около 1300$ беше

Публикувано

Здравейте! Изчетох цялата тема и се регистрирах специално само, за да помоля за мнение за един часовник biggrin.gif. Модела на часовника е Hamilton Jazzmaster Open heart H32575735. Ето и снимка

h32575735-a.jpg !!!

Вапросите ми са като марка часовника добар ли е, заслужава ли си, сред кои други марки се нарежда, бихте ли ми препорачали нещо в този стил на същите пари . Ако ми дадете допълнителна информация ще съм ви адски благодарен! Специално се обръщам към LUBECA® , Anthony , Alxx® и разбира се всички останали !! Благодаря предварително

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...