Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Имам уверение , че е възможно закупуване на Vostok-Europe директно от Вилнюс

Пращайте запитване на

info@vostok-europe.by

Лице за контакт : Александр Рулкевич

Редактирано от miro1972
Публикувано

Бях в Швейцария през изминалата седмица и само лошия късмет да се падне Великден точно в четвъртък и петък, когато имах възможност да обиколя магазините, ми попречи да се прибера с Омегата, която искам. Гадовета бяха затворили всичко в четвъртък на обяд. Имаше една витрина с намалени часовници и точно този Сиймастър , който искам, но с оранжеви елементи (можех да го преглътна), го имаше намален от 7400 на 3800 Франка. Макар че ако беше отворено щях много да се зачудя - имаше един Хубло намален от 10 и нещо на 5250 Франка.

Публикувано

Имам уверение , че е възможно закупуване на Vostok-Europe директно от Вилнюс

Пращайте запитване на

info@vostok-europe.by

Лице за контакт : Александр Рулкевич

Не виждам смисъл от такива кореспонденции, при положение, че хората имат дистрибутори навсякъде около нас ( разбира се, ние сме дебили и тук няма) - Румъния, Гърция, Сърбия и т.н.

Ето примерно сайта на румънския представител, където има голям избор.

Да не говорим, че ей го де е Букурещ и на място човек може да разгледа доста модели от различни марки, а не само тази.

http://www.russianshop.ro/

Публикувано

Algor , смисълът е по-добра цена евентуално!

Публикувано

Колко ще е по - добра, при крайна цена 500$? 20? 35? Стига бе! Една екскурзия до Белград с половинката, би ми се отразила чудесно ако ми трябваше часовник. На теб Букурещ да не ти е далече?

П.П. Шипингът от Вилнюс ще ми е поне колкото горивото в едната посока.

Публикувано (редактирано)

На фона на горните цифрите от предишните постове,направо ме е срам да питам...

Та искам да си купя Casio MDV 106D http://medanarloji.c...MDV-106D-C1.jpg

Бихте ли ми препоръчали надежден сайт, от който мога да го поръчам или магазин във Варна и какво мислите за такъв часовник?

Редактирано от ozone
Публикувано

Срам от какво? :)

Освен, че леко прилича на копие на Omega Seamaster, лошо не виждам :) Не знам има ли официален внос. 100% някой знае - да пише, моля.

Публикувано

В смисъл ,че коментирате доста по-скъпи часовници. В кръга на шегата разбира се .

Той също прилича и на Orient Ray (който бих взел,но за момента не мога) , а пък те всичките приличат на 'шефа' Rolex GMT master. :)

Благодаря за отговора!

Очаквам който знае да каже :rolleyes:

Публикувано

http://www.luxdar.com/classic-watches/1788-dublin-1-1390.html

Притежател съм на горепосочения и трябва да ви кажа , че не съжелявам за дадената сума пари. Стои перфектно както с костюм така и спортно!

Sent from my iPhone 4s(6.1.2) Jailbroken using Tapatalk 2

Публикувано

Поради умопомрачително намаление след Нова Година нямаше как да го подмина:

719IzFnE4TL._SL1500_.jpg

Публикувано

Дали е менте?

9uvuja3u.jpg

Публикувано

Доста им паднаха цените!Незнайно защо?!

Публикувано

Защото е ментак с японска машина:)

Публикувано

Заслужава ли си $90 ?

Публикувано

Така погледнато, да струва си парите, вътре е miyota машина, здрава е, плащаш го одма.....

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Чисто лаишки, само по външен вид... Първия.

Заслужава ли си $90 ?

Да поръчаш и за мен един :)

Публикувано

Аз - за последните три. :smile: Все пак, Тизо си е swiss made и с механизми ЕТА.

П.П. Забелязах, че Тизо не са със заводската гаранция. Съветвам те да избягваш такива продавачи. Тук има официален внос и може по - високата цена(вероятно по - висока, но не задължително да е така) да се окажат спестени пари ;)

Публикувано

Аз съм в USA . Invicta пише , че са също swiss made ? Не са ли ?

Публикувано

Хаха, ако имаш късмет да набараш оригинална Инвикта......

Публикувано

Е, те па щото са голямата марка. Инвикта е американска фирма, не се заблуждавай. Основана е в Швейцария, а после...

П.П. Не цитирай последен пост, счита се за спам!

Публикувано

Ти, дали разбра, че е забранено цитирането на последен пост или трябва да предприема други мерки???

Не ми помага те :smile:)))))))

Да разбрах ........но бях натиснал бутона за следващия пост , когато видях ......извинявам се , ама все пак не толкова грубо .........за първи път влизам тук ...и като вземеш други мерки какво ?????Ще загубиш един потребител , нищо повече ..........малко повече толерантност няма да ви е излишна ...........

Благодаря сърдечно за съветите!

Публикувано

Да се допълня. Поразрових по темата - Инвикта имат и швейцарско производство( забележете "и швейцарско"). Нямат собствени механизми, а купуват Rhonda(swiss) или Miyota(Japan/HongKong).

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...