vaxo Публикувано Декември 4, 2010 Публикувано Декември 4, 2010 здравейте и от мен,намирам се в чужбина и искам да гледам телевизия онлайн. Има някой саитове койкто работят, но попаднах на един които има HD канали но не ми трагват ще ми помогнете ли как да ги подкарам ще съм ви много благодарен. а и да не забравяме че съм нов с OSX Цитирай
iSHOOTER Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 Здравейте,доста се порових из мрежата търсейки конвертор за субтитри от sub. - srt. , но за жалост не открих работещи под MAC OS.Може ли да ми предложите вариант за конвертиране , програма или приложение за MAC OS.Благодаря Ви. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 http://bgiphone.com/topic/454-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d0%b2%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%be%d1%80-%d0%b7%d0%b0-%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%bc%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d1%81-%d1%81%d1%83%d0%b1%d1%82%d0%b8%d1%82%d1%80%d0%b8/page__view__getnewpost__fromsearch__1 - Тази темичка малка ли ти се вижда? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 Някой може ли да ми намери тази програма излекувана iFuntastic ? Цитирай
Баба Гана Публикувано Декември 13, 2010 Публикувано Декември 13, 2010 Ах на баба то, какво хубаво чавдарче си. Митко не си уточнил за коя ОС ти трябва тази програмка. Дано линка по-долу ти свърши работа http://www.filestube.com/74bgDQQOnQsRzoaNBTXiEw/iFuntastic-665b009-001.html Със здраве, Весели празници!!! Цитирай
screamers Публикувано Декември 13, 2010 Публикувано Декември 13, 2010 Привет народе та намерих си аз програмката "AppZapper". Но е трайл, та някой може ли да помогне с някой сериен номер или направо с някоя излекувана. Мерси предварително.... Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Декември 13, 2010 Публикувано Декември 13, 2010 DOX.BG AppZapper 2.0.1 + Serial 1 Цитирай
screamers Публикувано Декември 13, 2010 Публикувано Декември 13, 2010 Много благодаря за бързата реакция !!! Искам да попитам нещо, понеже не аз съм инсталирал макбука, а един мой приятел. Когато трябва да инсталирам някоя програма ми иска, юзер и парола. А човека, които ми инсталира мака, ми каза че не е слагал парола, та мисълта ми е, има ли начин да махна това изискване да ми иска парола когато тръгвам да инсталирам програми. Или някак си да я ресетна. Благодаря. Цитирай
alessandros Публикувано Декември 13, 2010 Публикувано Декември 13, 2010 screamers това е паролата на акаунта на MAC-a ти и мисля, че няма как да я премахнеш!!! Виж в Setting-System-Acount. Цитирай
screamers Публикувано Декември 16, 2010 Публикувано Декември 16, 2010 (редактирано) Мерси пич, само че се чудя, как има парола, при положение че когато ми инсталираха мака, не са ми слагали никакви пароли. Редактирано Декември 16, 2010 от alxx Ще те пляскам, адаш. Не цитирай последен пост! Цитирай
graver Публикувано Декември 19, 2010 Публикувано Декември 19, 2010 При инсталация задължително се слага администраторка парола. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 Паролата може и да е празна! Т.е. пак излиза прозореца за въвеждане на юзър и пас, но просто се натиска ОК. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Декември 20, 2010 Публикувано Декември 20, 2010 (редактирано) @graver Може да се инсталира и без парола. Забравих си паролата на акаунта в Mac OS X. Ами сега? Вариант 1: С помощта на инсталационния диск (този, с Mac OS X) 1. Сложете инсталационния диск на Mac OS X в оптичното устройство на вашия компютър и рестартирайте. 2. Веднага след като чуете началния звук при стартирането на вашата машина, натиснете и задръжте клавиша С на клавиатурата. 3. Изберете език от менюто (Английски) и натиснете копчето за продължение (синият бутон със стрелката). 4. От лентата най-горе на вашия екран кликнете върху Utilities и изберете опцията Reset Password. Ще видите следния прозорец (или близък по вид): 5. Посочете твърдия диск, на който е инсталирана вашата Mac OS X (по принцип това е Macintosh HD). 6. Изберете потребителското име на администраторския ви акаунт. ВНИМАНИЕ: Не избирайте администраторския root акаунт! 7. Въведете желаната от вас нова парола и кликнете върху Save. 8. Затворете прозореца на приложението. 9. От менюто Mac OS X Installer най-горе вляво на вашият екран изберете Quit Mac OS X Installer и после кликнете върху Restart. След като компютъра ви се рестартира, ще можете да влезете в администраторския акаунт с новозададената парола. Вариант 2: Възстановяване на паролата без инсталационен диск. 1. Рестартирайте вашия компютър, като чуете звука за стартиране на компютъра натиснете и задръжте клавишите Apple (cmd) и S на клавиатурата. 2. Компютъра ви ще се стартира в single user режим. 3. Стартирайте Terminal и напишете следните редове, като след всеки натискате Enter бутона на клавиатурата: #sh /etc/rc #passwd потребителското-име-на-което-ще-премахваме-паролата #reboot По този начин премахвате паролата на посочения потребителски профил в Mac OS X. Нова парола ще можете да зададете от System Preferences след като стартирате компютъра и влезете в акаунта си. Инфо Редактирано Декември 20, 2010 от KurtiMakarov Цитирай
niyon Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Съществува ли Format factory за Mac или някаква подобна програма за Mac със същите функции. Ще съм благодарен за всякаква информация. Цитирай
mupo Публикувано Декември 23, 2010 Публикувано Декември 23, 2010 Да беше казал за какво служи Format Factory ли? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 24, 2010 Публикувано Декември 24, 2010 Съществува ли Format factory за Mac или някаква подобна програма за Mac със същите функции. Ще съм благодарен за всякаква информация. http://zamunda.net/details.php?returnto=%2Fmytorrents.php&id=244502 Виж също handbrake и winx hd video converter for mac. В mechodownload ги има. Цитирай
toni6600 Публикувано Януари 5, 2011 Публикувано Януари 5, 2011 Да помоля за програма подобна на iMovie понеже последно време ми се налага да изрязвам разни клипчета, а с iМovie е малко зор, ако не са свалени от камерата на момента. Ако са от харда не винаги ги зарежда, и се почва една мъка, ако зареди е перфектно но иначе е ужас. 1 Цитирай
niyon Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Търся програма за Mac подобна на format factory Цитирай
Баба Гана Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 За изрязване, както и съединяване ползвай QT. Цитирай
Баба Гана Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Извинявам се за невежеството, но какво прави тази програма "Format Factoty"? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 niyon, не ти ли отговорих в някоя друга тема или друг форум на същия въпрос? handbrake, winxhd video convertor for mac, aimersoft total media convertor. Има още много други. Просто почети из сайтовете на производителите и виж коя ще ти допадне най-много. След това я потърси в mecho download или по тракерите (demonoid, brokenstones). Ако не можеш да я намериш, пиши тук и ще се опитаме да помогнем. Цитирай
Razer Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Някой случайно да може да открие CameraBag Desktop Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.