Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз искам да попитам за едно приложение Arabic Belote, линка към fileape не работи и не можах да намеря къде от друго място мога да го дръпна.

Публикувано

Здравейте, моля препоръчайте ми и дайте линк за читав Файлов експлорър за Мак Лъв. Вградения Finder не ме устройва. Тотал командера ми е сложен за работа.

muCommander.

Публикувано

darkheroz, предлагам ти да погледнеш totalfinder.

Публикувано

Не е точно за тук, но няма смисъл от нова тема, която няма да е актуална още много време.

Днес попаднах на страхотна оферта, ето я и нея:

http://www.macsuperbundle.com/?rs4=NO_US_CJ_1010_BUY&netid=cj

10 страхотни програми, включително и Parallels Desktop само за 49$. Има още почти 10 дни до края на офертата.

Аз лично, ще се възползвам от нея.

Публикувано
darkheroz, предлагам ти да погледнеш totalfinder.

дръпнах си PathFinder, не е лоша.

Публикувано

И аз бях с нея, но минах на totalfinder.

Публикувано

Здравейте

Търся тука от няколко дни една програма. Става въпрос за програма, която превежда субтитри от английски на БГ. Понеже не съм много на ТИ с английския, а пък и не мога да гледам филм без субс, последния ми вяриант е да ги преведа електронно. Както се преведат така. Дано сте разбрали какво искам и да помогне някой запознат с материята.

Публикувано

Текст едитор - Копи&пейст в гугъл транслейт - копи&пейст обратно във файла?

Публикувано

И на мен това ми е решението, но си мислех че има по "интелигентен" начин.

Публикувано

Търся програмка за сваляне на видео не от YouTube нещо подобно като Real Player. Някой да знае подобна програмка МAC OS

Публикувано

Някой може ли да ми каже начин за сваляне на няколко файла едновременно. Ползвам Chrome, ще е добре ако не е от програма :)

Публикувано

master, отваряш в сафари, каквото искаш да теглиш и даваш горе window-activity. Оттам намираш видеото (трябва да си го стартирал преди това, за да почне да се зарежда). Kликваш го 2 пъти, за да ти се отвори в нов таб, копираш линка, отваряш quicktime и даваш file-open location (cmd+l), paste-ваш и трява да ти се зареди. След това save и си готов. Иначе има и сайтoве, които правят цялата работа. Копираш им линка и ти дават линк за теглене. Напиши в google нещо от сорта на video download online

Публикувано

За сваляне от Тубата, моето предложение - "Jdownloader"

Публикувано

Ако ползвате Safari няма нужда от допълнителен софтуер за сваляне от YouTube. След като пуснете клипа да се зарежда Window -> Activity -> намирате съответния файл, който се зарежда в този момент (или ако ви е мега бърз нета вече се е заредил) в кеша -> задържате Option и цъкате 2 пъти върху него -> файла започва да се изтегля в Downloads. Мисля че става и за VBOX7, както и за повечето такива странички. Това е :)

Публикувано

Сериозно ли???

master, отваряш в сафари, каквото искаш да теглиш и даваш горе window-activity. Оттам намираш видеото (трябва да си го стартирал преди това, за да почне да се зарежда). Kликваш го 2 пъти, за да ти се отвори в нов таб, копираш линка, отваряш quicktime и даваш file-open location (cmd+l), paste-ваш и трява да ти се зареди. След това save и си готов. Иначе има и сайтoве, които правят цялата работа. Копираш им линка и ти дават линк за теглене. Напиши в google нещо от сорта на video download online

Публикувано

Е определено съм го обяснил доста по-елементарно, а и няма от къде да знам на изуст цялото съдържание на форума. Извинявам се за OFF-а!

Публикувано

Някой да има решение за това. Да не пускам отделна тема.

Screenshot2012-02-14at13411PM.png

Публикувано

Е определено съм го обяснил доста по-елементарно, а и няма от къде да знам на изуст цялото съдържание на форума. Извинявам се за OFF-а!

Три поста над твоя е ;)

Публикувано

Свали си drive genius 3 от рутракер. Там има такава перфектно работеща функция, има и други, още по - полезни. Перфектна програма за поддръжка е.

Публикувано

Някой да знае програмка с която може да се сваля видео от интернет нещо подобна като Real Player

Публикувано

"JDownload"

Публикувано

Сафари и куиктайм ;)

Публикувано

Като имаш предвид, че е обяснено, няколко поста назад!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...