emil stoyanov Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 Аз искам да попитам за едно приложение Arabic Belote, линка към fileape не работи и не можах да намеря къде от друго място мога да го дръпна. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 Здравейте, моля препоръчайте ми и дайте линк за читав Файлов експлорър за Мак Лъв. Вградения Finder не ме устройва. Тотал командера ми е сложен за работа. muCommander. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 darkheroz, предлагам ти да погледнеш totalfinder. Цитирай
arm11 Публикувано Януари 29, 2012 Публикувано Януари 29, 2012 Не е точно за тук, но няма смисъл от нова тема, която няма да е актуална още много време. Днес попаднах на страхотна оферта, ето я и нея: http://www.macsuperbundle.com/?rs4=NO_US_CJ_1010_BUY&netid=cj 10 страхотни програми, включително и Parallels Desktop само за 49$. Има още почти 10 дни до края на офертата. Аз лично, ще се възползвам от нея. Цитирай
darkheroz Публикувано Януари 31, 2012 Публикувано Януари 31, 2012 darkheroz, предлагам ти да погледнеш totalfinder. дръпнах си PathFinder, не е лоша. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 И аз бях с нея, но минах на totalfinder. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 Здравейте Търся тука от няколко дни една програма. Става въпрос за програма, която превежда субтитри от английски на БГ. Понеже не съм много на ТИ с английския, а пък и не мога да гледам филм без субс, последния ми вяриант е да ги преведа електронно. Както се преведат така. Дано сте разбрали какво искам и да помогне някой запознат с материята. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 Текст едитор - Копи&пейст в гугъл транслейт - копи&пейст обратно във файла? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 7, 2012 Публикувано Февруари 7, 2012 И на мен това ми е решението, но си мислех че има по "интелигентен" начин. Цитирай
master_23 Публикувано Февруари 11, 2012 Публикувано Февруари 11, 2012 Търся програмка за сваляне на видео не от YouTube нещо подобно като Real Player. Някой да знае подобна програмка МAC OS Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 11, 2012 Публикувано Февруари 11, 2012 Някой може ли да ми каже начин за сваляне на няколко файла едновременно. Ползвам Chrome, ще е добре ако не е от програма Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 11, 2012 Публикувано Февруари 11, 2012 master, отваряш в сафари, каквото искаш да теглиш и даваш горе window-activity. Оттам намираш видеото (трябва да си го стартирал преди това, за да почне да се зарежда). Kликваш го 2 пъти, за да ти се отвори в нов таб, копираш линка, отваряш quicktime и даваш file-open location (cmd+l), paste-ваш и трява да ти се зареди. След това save и си готов. Иначе има и сайтoве, които правят цялата работа. Копираш им линка и ти дават линк за теглене. Напиши в google нещо от сорта на video download online 1 Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 11, 2012 Публикувано Февруари 11, 2012 DreamcatcheR: Нещо за мен ? Цитирай
Баба Гана Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 За сваляне от Тубата, моето предложение - "Jdownloader" Цитирай
bboyg Публикувано Февруари 14, 2012 Публикувано Февруари 14, 2012 Ако ползвате Safari няма нужда от допълнителен софтуер за сваляне от YouTube. След като пуснете клипа да се зарежда Window -> Activity -> намирате съответния файл, който се зарежда в този момент (или ако ви е мега бърз нета вече се е заредил) в кеша -> задържате Option и цъкате 2 пъти върху него -> файла започва да се изтегля в Downloads. Мисля че става и за VBOX7, както и за повечето такива странички. Това е Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 14, 2012 Публикувано Февруари 14, 2012 Сериозно ли??? master, отваряш в сафари, каквото искаш да теглиш и даваш горе window-activity. Оттам намираш видеото (трябва да си го стартирал преди това, за да почне да се зарежда). Kликваш го 2 пъти, за да ти се отвори в нов таб, копираш линка, отваряш quicktime и даваш file-open location (cmd+l), paste-ваш и трява да ти се зареди. След това save и си готов. Иначе има и сайтoве, които правят цялата работа. Копираш им линка и ти дават линк за теглене. Напиши в google нещо от сорта на video download online Цитирай
bboyg Публикувано Февруари 14, 2012 Публикувано Февруари 14, 2012 Е определено съм го обяснил доста по-елементарно, а и няма от къде да знам на изуст цялото съдържание на форума. Извинявам се за OFF-а! Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 14, 2012 Публикувано Февруари 14, 2012 Някой да има решение за това. Да не пускам отделна тема. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 14, 2012 Публикувано Февруари 14, 2012 Е определено съм го обяснил доста по-елементарно, а и няма от къде да знам на изуст цялото съдържание на форума. Извинявам се за OFF-а! Три поста над твоя е Цитирай
nikisan4o Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Gemini: The Duplicate Finder? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Свали си drive genius 3 от рутракер. Там има такава перфектно работеща функция, има и други, още по - полезни. Перфектна програма за поддръжка е. 1 Цитирай
master_23 Публикувано Февруари 24, 2012 Публикувано Февруари 24, 2012 Някой да знае програмка с която може да се сваля видео от интернет нещо подобна като Real Player Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 25, 2012 Публикувано Февруари 25, 2012 Като имаш предвид, че е обяснено, няколко поста назад! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.