WoLF™ Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Защото струва 7 лв. Баси и хората има. Не ми е за парите. Проблема ми е че нямам никакъв вид карта за да си я закъпя и трябва да се моля на приятели, а не си падам по тези неща Цитирай
Anthony Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 И то пак не е доставено от Епъл. Най-вероятно в 4.0 ще го има вградено и ще е една от големите "новости" :mrgreen: Цитирай
kawabiker Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Ето 4.0 сигурно ще е със следващото поколение айфон , ще е някъв връх в развитието на Епъл :mrgreen: Цитирай
Anthony Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Не ми е за парите. Проблема ми е че нямам никакъв вид карта за да си я закъпя и трябва да се моля на приятели, а не си падам по тези неща С кракната няма да ти работи iGO. Цитирай
mupo Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Някой освен мен да я е инсталирал от .deb файла и да му ги няма настройките в Settings -> Messages? Цитирай
The Shaman Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Миро, при мен беше точно както казваш, но не я мъчих и я сложих от Сидиа. Цитирай
Severus Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Миро, след инсталация ми рестартира GSM модула. Ако искаш му дай airplane OFF ON. Цитирай
WoLF™ Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 С кракната няма да ти работи iGO. Не го и ползвам, но тъкмо сега си я изтрих понеже нещо не ми хареса (нали знаеш всеки си има вкус) Сега ще мъча да намеря какъв трябва да е символа, който QuickSMS.app иска за да може да получавам репорт Цитирай
mupo Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 ammcfc, това беше второто нещо което пробвах след респринг, но без ефект. Рестарт също не помага. Ще си поиграя още малко няма да бързам да слагам сорса Цитирай
Severus Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Със символ за Мтел няма да стане. Не се мъчи. Трябва като тази програма пълна команда да се добави към СМС-а. Цитирай
WoLF™ Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Ясно Значи такива упорити като мен, който държат на QuickSMS.app ще са прецакани засега Цитирай
kawabiker Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Не го и ползвам, но тъкмо сега си я изтрих понеже нещо не ми хареса (нали знаеш всеки си има вкус) Сега ще мъча да намеря какъв трябва да е символа, който QuickSMS.app иска за да може да получавам репорт Ми ти ако успееш да откриеш въпросния символ, няма да ти трябва това приложение което коментираме тук ! П.П. Няма да го откриеш нивга,защото нашите оператори не подържат този вид префикс Цитирай
mupo Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Разбрах защо не се показват настройките. Трябва да имате инсталиран Link Identity Editor от Cydia преди да инсталирате .deb файла с iPhone Delivery. Цитирай
greench Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 доста забавно се получи, след като инсталирах деб файла и ребоот - телефона не поиска да се включи, непрекъснато се саморестартира ... странно. надушвам един прекрасен рестор Цитирай
Grievous Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Ще си поиграя още малко няма да бързам да слагам сорса mupo, SOS поднасят доста приятни благинки. Цитирай
mupo Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 Grievous, зная преди го имах, но не ми е притрябвал чак толкова та да го слагам. Вие ще кажете като излезе някое приложение което си заслужава от там, както и направихте де. В случая със сорсовете съм на мнение, че колкото по-малко, толкова по-добре greench, при мен нямаше такъв проблем. Лошото е, че не зная къде какво слага това приложение. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 Излезна ъпдейт! Понеже съм на ВИЕ с френския :mrgreen: ,някой може ли да сподели за какво става дума :hanged: Цитирай
greench Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 френски ли? при мен е на английски? Цитирай
Severus Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 Аз да ви кажа не можех провеждам изходящи (call failed) след качването на програмата. Сега след ъпдейта мога... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 Хм,интересно :eek: Сподели какво разправят. Ако може де :mrgreen: При мен е това: Терминатори,камикадзета :eek: ,баси притесних се :rofl: Цитирай
mupo Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 Ето тук е Change Log-a Ето и deb файл с новата версия 0.1.2 Цитирай
Dimitar Georgiev Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 От къде мога да си закупя програмата за Delyvery Report Цитирай
WoLF™ Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 Не се закупува! Влизаш в Cydia и добавяш сорс-а http://cy.sosiphone.com и после в Search пишеш iDeliveryReport и го инсталираш! Пише го още в първия пост на темата Цитирай
chayanne Публикувано Септември 2, 2009 Автор Публикувано Септември 2, 2009 Не iDeliveryReport, а iPhoneDelivery. Иначе това, което забелязах при ъпдейта е, че преди него не получавах репорт от роуминг. Сега няма проблем - получавам. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 2, 2009 Публикувано Септември 2, 2009 Мерси Вожде! Снощи го инсталнах от cy... екстра е! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.