Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
Защото струва 7 лв. Баси и хората има.

Не ми е за парите. Проблема ми е че нямам никакъв вид карта за да си я закъпя и трябва да се моля на приятели, а не си падам по тези неща

Публикувано

И то пак не е доставено от Епъл. Най-вероятно в 4.0 ще го има вградено и ще е една от големите "новости" :mrgreen:

Публикувано

Ето 4.0 сигурно ще е със следващото поколение айфон , ще е някъв връх в развитието на Епъл :mrgreen:

Публикувано
Не ми е за парите. Проблема ми е че нямам никакъв вид карта за да си я закъпя и трябва да се моля на приятели, а не си падам по тези неща

С кракната няма да ти работи iGO.

Публикувано

Някой освен мен да я е инсталирал от .deb файла и да му ги няма настройките в Settings -> Messages?

Публикувано

Миро, при мен беше точно както казваш, но не я мъчих и я сложих от Сидиа.

Публикувано

Миро, след инсталация ми рестартира GSM модула. Ако искаш му дай airplane OFF ON.

Публикувано
С кракната няма да ти работи iGO.

Не го и ползвам, но тъкмо сега си я изтрих понеже нещо не ми хареса (нали знаеш всеки си има вкус)

Сега ще мъча да намеря какъв трябва да е символа, който QuickSMS.app иска за да може да получавам репорт

Публикувано

ammcfc, това беше второто нещо което пробвах след респринг, но без ефект. Рестарт също не помага.

Ще си поиграя още малко няма да бързам да слагам сорса ;)

Публикувано

Със символ за Мтел няма да стане. Не се мъчи. Трябва като тази програма пълна команда да се добави към СМС-а.

Публикувано

Ясно;) Значи такива упорити като мен, който държат на QuickSMS.app ще са прецакани засега

Публикувано

Не го и ползвам, но тъкмо сега си я изтрих понеже нещо не ми хареса (нали знаеш всеки си има вкус)

Сега ще мъча да намеря какъв трябва да е символа, който QuickSMS.app иска за да може да получавам репорт

Ми ти ако успееш да откриеш въпросния символ, няма да ти трябва това приложение което коментираме тук !

П.П. Няма да го откриеш нивга,защото нашите оператори не подържат този вид префикс

Публикувано

Разбрах защо не се показват настройките.

Трябва да имате инсталиран Link Identity Editor от Cydia преди да инсталирате .deb файла с iPhone Delivery.

Публикувано

;) доста забавно се получи, след като инсталирах деб файла и ребоот - телефона не поиска да се включи, непрекъснато се саморестартира ... странно.

надушвам един прекрасен рестор

Публикувано
Ще си поиграя още малко няма да бързам да слагам сорса ;)

mupo, SOS поднасят доста приятни благинки.

Публикувано

Grievous, зная преди го имах, но не ми е притрябвал чак толкова та да го слагам. Вие ще кажете като излезе някое приложение което си заслужава от там, както и направихте де. В случая със сорсовете съм на мнение, че колкото по-малко, толкова по-добре ;)

greench, при мен нямаше такъв проблем. Лошото е, че не зная къде какво слага това приложение.

Публикувано

Излезна ъпдейт!

Понеже съм на ВИЕ с френския :mrgreen: ,някой може ли да сподели за какво става дума :hanged:

Публикувано

Аз да ви кажа не можех провеждам изходящи (call failed) след качването на програмата. Сега след ъпдейта мога...

Публикувано

Хм,интересно :eek:

Сподели какво разправят.

Ако може де :mrgreen:

При мен е това:

ed19c6a21bb695cf6f3d263c58fa9dbf

Терминатори,камикадзета :eek: ,баси притесних се :rofl:

Публикувано

Ето тук е Change Log-a

Ето и deb файл с новата версия 0.1.2

Публикувано

Не iDeliveryReport, а iPhoneDelivery. Иначе това, което забелязах при ъпдейта е, че преди него не получавах репорт от роуминг. Сега няма проблем - получавам.

Публикувано

Мерси Вожде! Снощи го инсталнах от cy... екстра е!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...