eek Публикувано Септември 2, 2009 Публикувано Септември 2, 2009 имам един въпрос тази програма за 3.0 + ли е? понеже пробвах да е сложа и ми изписа нещо такова 2Г съм 2.2.1 фирм Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 Оправи си и правописа/пунктуацията :evil: Да, само за 3.0 и нагоре. Не е ли време да качиш? Цитирай
tonygti Публикувано Септември 3, 2009 Публикувано Септември 3, 2009 А програмата дали работи с mjoy? Някой пробва ли я вече? Цитирай
R32 Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 При мен неработи с Mjoy :confused: Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 4, 2009 Публикувано Септември 4, 2009 Това вашето замирисва на наглост. Нали не очаквате и-нетски сървър да ви праща отчет за доставка на безплатен смс? По принцип отчета се "изисква" от оператора като потвърждение за извършена платена услуга. В случая вие не ползвате услугите на вашия оператор. Цитирай
Toni- Публикувано Октомври 8, 2009 Публикувано Октомври 8, 2009 Някой тествал ли го е на 3.1? Цитирай
Kaloyan Публикувано Октомври 8, 2009 Публикувано Октомври 8, 2009 А някой има ли проблема с ъпдейта? Тоест: инсталирам я, веднага след което ми излиза, че има ъпдейт за нея, но не иска да се ъпдейтне?! Цитирай
tonywoolf Публикувано Октомври 8, 2009 Публикувано Октомври 8, 2009 Да, при мен е така от самото начало с 3.1. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 9, 2009 Публикувано Октомври 9, 2009 Деинсталирайте я, рестарирайте и я сложете наново. Цитирай
tonywoolf Публикувано Октомври 9, 2009 Публикувано Октомври 9, 2009 Проблемът е, че я инсталираме от xsellize, там версията е 0.1.3, а в сорса cy.sosiphone.com версията е 0.1.3-1. Вече всичко е нормално. Цитирай
molivablue Публикувано Октомври 13, 2009 Публикувано Октомври 13, 2009 Инсталирано, от посочения сорс, изпробвано и работи! Наистина програмата е страхотна придобивка за всички собственици на iPhone!!! Цитирай
vasil67 Публикувано Октомври 15, 2009 Публикувано Октомври 15, 2009 Нова версия на iPhoneDelivery 0.2. Вече на http://goodiphone.com/2009/09/iphonedelivery-delivery-reports-finally-arrived-to-iphone/ или ето направо репо-то http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/ на 3Gs 3.1.2 ФЗ работи. П.П. деинсталирайте предишната версия! Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 13, 2009 Автор Публикувано Ноември 13, 2009 Нов ъпдейт 0.2.1.-1 на приложението дава възможност за повече настройки на нотификацията за доставен смс, както и възможност за избор на сигнал... Препоръки за инсталация от сорса на приложението: "Преди инсталация премахнете временно ПИН кода на СИМ картата. Препоръчително е за инсталцията да се използва Wi-Fi връзка" Цитирай
shemesh Публикувано Ноември 13, 2009 Публикувано Ноември 13, 2009 Инсталирах версия 0.2.1 от репото http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/ , но нещо не се разбира със Skype ( крашва ) . При някой друг дали има подобен проблем ? Цитирай
chayanne Публикувано Ноември 13, 2009 Автор Публикувано Ноември 13, 2009 Защо не пробваш от тук http://cy.sosiphone.com Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 14, 2009 Публикувано Ноември 14, 2009 shemesh, по- скоро имаш някакъв друг проблем. Деливъри-то няма нищо общо с функционалността на скайп. Прочети темата за проблеми със скайп! Цитирай
shemesh Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 Възможно е да си прав alxx , но Skype крашва след инсталация на Delivery Report , независимо от кой сорс и се оправя при премахването му . Не съм поставял други описани като "проблемни" със Skype програми . Пробвах съветите , които ми дадохте , но уви без резултат . След като никой друг не се е сблъсквал с този проблем обаче , причината явно е при мен . Благодаря Ви за усилията да помогнете! Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 Аз се сблъсках с друг проблем. Като избереш последната опция - Only the tick and the sound, спирам да получавам смс-и. Говорих няколко пъти с Мтел и ми казаха че при тях всичко е ок. Тази опция лично за мен е най-добрата, защото просто ти поставя отметка в смс-а, че е доставен. Ще ми е интерсно да знам дали друг има подобен проблем. Цитирай
tonywoolf Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 Anthony, аз получавам с настройки на последната опция. На Мтел съм. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 И аз получавам със същата отметка.На Мтел съм. Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 На мен ми допадна третата настройка. Дава ти отметка и в същото време ти излиза прозорчето за потвърждение, че е получен смс-а. Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 При мен не иска. Явно е проблем между biteSMS и Deleviry репорт-а. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.