vasil67 Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 И при мен не иска, с biteSMS съм също от две седмици, но си получавах с отметката до вчера. Имаше ъпдейт тия дни на програмката до 0.2.2, сега връщам на 0.2.1-1 и се появява отново! Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 Аз съм точно с 0.2.1-1. Къде видя 0.2.2? Цитирай
vasil67 Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 В репо-то http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/ е 0.2.2. EDIT: на М-тел съм също. Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 А с 0.2.1-1. нямаш грижи, така ли? Получаваш смс-и? Защото аз нямам проблем с изпращането, но след това се бъгва и вече не мога да получавам. Цитирай
vasil67 Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 Да, сега пращам през biteSMS 4.4 и Delivery Report 0.2.1-1 и всичко е наред, 10-на смс набързо пратих и ми пратиха и си имам тикче, за доставен. Ако има значение настройките на biteSMS са следните: Quick compose-off Quick Reply- off Privacy-off Signature - off Auto Correct - off Delivery Notif. - off Passcode Lock- off Тикчето не се появява веднага, излизаш от biteSMS и влизаш отново. Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 15, 2009 Публикувано Ноември 15, 2009 Ами като гледам ти си изключил всички полезни функции на biteSMS При 0.2.2. вече няма тикче, а пред съобщението седи две вълнообразни линии докато бъде доставено и след това изчезват. Аз съм с biteSMS 4.4.1. Може и това да е проблемът. Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Осрана работа... бях с битсмс 4.3, сложих 4.4.1 и деливъри 2.2 - спрях да получавам смс-и. Влязох и изтрих от Сидия деливърито, рестартирах и сега телефона тръгва да ресетва и угасва. Тръгва... и пак угасва... Някой идеи? Или рестор? Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Ако успееш да свържеш тел-а с фънбокс: var/stash/applications.pwn изтрий bitesms.app Също влез в system/library/mobile substrate/dynamic libraries и търси остатъци от деливърито. ВЕРОЯТНО се казват: iphonedelivery.dylib и iphonedelivery.plist Направи един рестарт. Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Не знам, виждам се в чудо вече. Преинсталирах целия телефон, качих 3.1.2 - всичко на чисто, сложих само BiteSMS 4.4.1 (без деливърито) и... пак не мога да получавам смс-и. Изтрих BiteSMS, прегледах дали няма остатъци от него - няма. И пак не получавам. YouTube също не зарежда. Някой има ли идея какво да правя? п.п. На Мтел съм. Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Ми защо инсталираш тоя BiteSMS? Явно е, че е от него. Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Току-що ресторнах отново и на абсолютно чист телефон пак не получава смс. Вече нямам представа какво става. Цитирай
delmondo Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 А тази сим-карта пробва ли я на друг телефон дали получава смс-и? Може проблемът да е в нея, а на iPhone нищо да му няма. Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Няма логика да е от сим картата, при положение, че до днес сутринта всичко си работеше. Смъкнах на 3.1 къстъм от авелики - не получавам смси и пак няма ютуб. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Да не би да има срив в мрежата им. Към кой оператор е това? Колкото до YouTube ти трябва Push Fix от репото на beyouriphone, но в момента не е достъпно. Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 И за 3.1 ли трябва този фикс? Предния път като минавах на 3.1 (като излезе) не ми се е налагало да слагам фикс. Не знам да има срив, на Мтел съм - цял ден... бая срив щеше да е и щеше да се "чуе" из форума според мен. :/ Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Сиско, качи пак деливъри рипорт и преди да го деинсталираш го изключи. Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 22, 2009 Публикувано Ноември 22, 2009 Аз и предния път преди да го изтрия му дадох дисейбъл (имам навика като трия някоя програма винаги да я вкарвам във фактори сетингс). Ще кача сега и пак ще мъча, ама... Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 23, 2009 Публикувано Ноември 23, 2009 Недей никога да "дизейбъл" и после деинсталиране на дайнамик лайбръри файл! Остават нежелани неща в тел-а, и оттам - кашичка. Направи един чист рестор(само бутона рестор) в DFU, без карта в тел-а, и опитай пак. И сложи пушфикса когато е достъпен, иначе не само тубата отказва. Дъжда не инсталира activation bundles за maps,utube,appstore и още доста. Edit: сложи cfc2add от сидиа, иначе фънбокса няма да вижда телефона като jailbroken. Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 23, 2009 Публикувано Ноември 23, 2009 То няма такава простотия... към 11:30 вечерта ми се наляха изведнъж над 30 смса (дето са се събирали). Явно Мтел са имали някакъв проблем - не мога да си го обясня иначе, защото на мен ми писна да се занимавам за деня, зарязах телефона с качен 3.1 къстъм (и невъзможност да получава смси) и легнах да поспя 2-3 часа. Два пъти им звънях на ла*нометите -> "Нямаме проблем с изпращането и получаването на кратки съобщения, господине." Странното е, че един приятел приемаше съобщенията, които му пращах... пак е на Мтел но с 0883 (аз съм с 0888, ако има значение). :redface: п.п. Бях сложил cf* файла за Фънбокса. А Push Fix & Youtube може да се инсталира и от http://cydia.iphoneil.net сорса - достъпен е. п.п. Сега деливъри 0.2.2 + bitesms 4.4.1 работят (деливърито работи на трета и на пета опция - тях съм пробвал само) и може да се праща и получава смс. ФМ 3.1 къстъм. Сега ще мина на 3.1.2 и там ще пробвам - гаврата да е пълна. Цитирай
Anthony Публикувано Ноември 23, 2009 Публикувано Ноември 23, 2009 Сиско, нали аз по-горе бях описал този проблем? Няма им нищо на сървърите на Мтел. Просто забавените съобщения се опитват да ги изпратят пак доста по-късно. И при мен беше така. Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 23, 2009 Публикувано Ноември 23, 2009 Такааа... качих на 3.1.2 [custom], всичко работи добре - приемане, пращане на смси с bitesms 4.4.1 + delivery 0.2.2... докато не дадох петата опция (най-готината) за отчет. Сега получавам, но не мога да изпращам (стоят си с вълничките съобщенията). Антъни, ти твоя проблем как го оправи? Смених на третата опция и сега почна да ги доставя (прати два изчакващи, един още стои на вълнолома )... явно наистина пета опция е проблем - жалко. п.п. Бая забавяне имат значи - щом смсите от вчера сутринта ми ги достави чак в 11:30 вечерта. Цитирай
turganay Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 Здравейте, някой решил ли е проблема с програмата на Firmware 3.1.2 ФЗ. Инсталирал съм я, но не ми показва доставени SMS на нито едната опция от петте. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 Слагаш я от SOS iPhone и играеш. Аз съм с нея, на трета опция и никога не е отказвала. П.П. Създателите и, са на този сорс. Цитирай
turganay Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 Благодаря ти все пак но как ли не пробвах не става и не става. Опитах и с Delivery SMS with Tick от SOS iPhone и пак не става. Да не би да ми трябва да инсталирам bitesms и чрез нея да пробвам. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 Мхм, не знам. Аз никога не съм имал проблем и нямам други програми за смс. П.П. Програмата от SOS си е iPhone delivery. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.