Lyudmil Публикувано Октомври 8, 2011 Публикувано Октомври 8, 2011 В чужди форуми много хора продължават да се оплакват, че и закупена не работи. Явно при всеки е различно. Цитирай
sstavrov Публикувано Октомври 18, 2011 Публикувано Октомври 18, 2011 Закупих си я , баца си най-спокойно и нормално , но не разбрах как става номера с пращането на песни . Успях да пратя песен чрез iFile но в траклистата на iPod-а не ми дава възможност да дам директно send . Нещо не правя кат' хората или ми е проблема с action menu ? Не съм я разделял (от тук едно,от там друго) , а както си е в Cydia -> purchase , и т'ва е . Цитирай
linkinpark79 Публикувано Октомври 19, 2011 Публикувано Октомври 19, 2011 На Ios 5 някой да е успял да го инсталира? 1 Цитирай
sstavrov Публикувано Октомври 22, 2011 Публикувано Октомври 22, 2011 Сигурно не съм открил топлата вода , но след като се инсталира закупена селесте си инсталирате action menu от сидия и тогава имате опция за директно пращане на mp3 от ipod листата. Знам че не е кой знае какво но все пак нека го има като уточнение. 1 Цитирай
vakooo88 Публикувано Декември 23, 2011 Публикувано Декември 23, 2011 Здр имам iPhone 3G 4,2,1 имам и SBSettings , Action Menu , BTstack стигам до тарсене но не намира , пробвах сас Nokia и Samsung Galaxy Цитирай
mitkoiphone Публикувано Декември 23, 2011 Публикувано Декември 23, 2011 А някой подкарвал ли го е под 5.0.1 на 4-ка с (не)платена версия ? Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 23, 2011 Автор Публикувано Декември 23, 2011 По-важния въпрос е, някой подкарвал ли е НЕплатената версия изобщо 1 Цитирай
vakooo88 Публикувано Декември 26, 2011 Публикувано Декември 26, 2011 Кажете плс да знам на 100% варви или не на iPhone 3G 4.2.1 за да знам дали да го трия ??????? Цитирай
vakooo88 Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 OK тогава за да не занимавам всички , ако някои би ми отделил малко време да ми даде Skype си защото имам малко вапроси за iPhone Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 29, 2011 Публикувано Декември 29, 2011 Баце, шиткай ифоньо(без туй е стар) и купи правописен речник, пишеш кошмарно... 2 Цитирай
Pe6e Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Здравейте,колеги! Ето това открих как може да подкараме Celeste 1.1.1 na iOS 5.0.1 за сега: Още когато сте с iOS4 и вече инсталирана Celeste, инсталирайте и стартирайте ApptoDeb от Cydia. В ApptoDeb, скролнете до Celeste изберете я и редактирайте следните опции... В Dependants, изтрийте ", co.cocoanuts.gremlin2 (>= 2.1)" После кликнете и направете DEB и го запазете някъде, например в Dropbox Ъпдейтнете до iOS5.01 и направете джейл. Стартирайте Cydia като Девелопър, след това потърсете в нея и се уверете, че следващите са инсталирани Action Menu Airplane SBSettings Toggle SBSettings Libstatusbar BTstack Darwin CC Tools Link Identity Editor Springboard Access UDID generator После през iFile, инсталирайте по-рано запазената Celeste.deb и рестартирайте телефона. Влезте в настройките на Celeste и се уверете, че Gremlin е спрян!! Файловете се пазят в* var/mobile/received folder и могат да бъдат изпратени в Camera roll с iFile. Музиката може да бъде преместена в iPod library с PwnTunes. Cydia ще ви пита за обновяване на Celeste, игнорирайте ъпдейтите. Изпробвано на iPOD 4 Touch,iOS 5.0.1 и работи! Описаната процедура важи само за закупено "Celeste",не за кракнати версии! Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 8, 2012 Публикувано Февруари 8, 2012 Сега остава само да чакаме и да е това което си мислим. А не поредното "нищо". Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 Появи се нова версия, която добавя поддръжка на iOS 5 устройствата - Celeste 1.1e2-3 Eто, какво още ново има в тази версия: -Updated Fixes -iOS5 Compatibility -Action Menu Support -Display Recorder support Изтеглете този файл. Той съдържа всички нужни добавки, като по време на инсталацията, инсталирайте Celeste последен. 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 (редактирано) Някой успя ли вече да го подкара работещ от горния линк? Направих стъпките, дадени в предишния пост, но при search mode не ми открива никакви устройства... Не знам къде бъркам.. EDIT: разбрах къде е грешката - инсталацията на всеки един компонент е строго зависима от друг и трябва да четете при всеки каква и от кой друг е зависимостта и да инсталирате първо него. В противен случай, ако просто безразборно инсталирате всички и накрая- Celeste- няма да се получи и последния ще покаже грешка. EDIT 1: така или иначе получавам файлове без проблем , но има проблем с изпращането- тръгвам да пращам и на 3-4% просто си остава на тях и не продължава напред- тествано с два различни телефона. Капризна програмка... Редактирано Февруари 12, 2012 от SpAwN Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 Аз като по-глупав ще изчакам малко време да видя при кой какво се случа. Чак тогава ако се намери решение и програмата върви "стабилно" може и да я сложа Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 Ами след два респринга си тръгна нормално и всичко си работи. Иначе стратегията ти е логична да ходиш по утъпкани пътеки, но нали все някой трябва да ги утъпка Засега само SBS Toggle-ът не ми работи коректно, т.е. при off пуска celeste-то и повече не го спира- независимо от положението му след това- on или off. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 А ти разбра ли кой файл след кой се инсталира ? Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 (редактирано) Докато ги инсталирах- който даде error също казва и от кой е зависим и така ги налучках, но не съм записвал реда. Започни да ги инсталираш и този, който иска друг да е инсталиран преди него- ще си каже, така ще добиеш представа за реда. После респринг, рестарт и си готов. Редактирано Февруари 12, 2012 от SpAwN Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 Който си го е купил и изгаря от желание да пробва бета версиите, може да си добави репото http://apt.cocoanuts.co Там вървят тестовете и на YourTube 3/HD. Ако преди това сте инсталирали AirBlue Sharing, го махнете! Двете не се разбират. 1 Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 При мен се инстлира но дори и след респринг рестарт дава activation failed due to a network error Цитирай
yukito Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 (редактирано) И на мен ми изкарва Activation failed due to network error. Please try again later Редактирано Февруари 12, 2012 от yukito Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 12, 2012 Публикувано Февруари 12, 2012 (редактирано) Не, но пробвах сега на друг iPhone4 купена версия и пак така дава. Редактирано Февруари 12, 2012 от londongunner Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.