Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Celeste Bluetooth File Sharing

Recommended Posts

Публикувано

В чужди форуми много хора продължават да се оплакват, че и закупена не работи. Явно при всеки е различно.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Закупих си я , баца си най-спокойно и нормално , но не разбрах как става номера с пращането на песни . Успях да пратя песен чрез iFile но в траклистата на iPod-а не ми дава възможност да дам директно send . Нещо не правя кат' хората или ми е проблема с action menu ?

Не съм я разделял (от тук едно,от там друго) , а както си е в Cydia -> purchase , и т'ва е .

Публикувано

На Ios 5 някой да е успял да го инсталира?

Публикувано

Сигурно не съм открил топлата вода , но след като се инсталира закупена селесте си инсталирате action menu от сидия и тогава имате опция за директно пращане на mp3 от ipod листата. Знам че не е кой знае какво но все пак нека го има като уточнение.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здр имам iPhone 3G 4,2,1 имам и SBSettings , Action Menu , BTstack стигам до тарсене но не намира , пробвах сас Nokia и Samsung Galaxy

Публикувано

А някой подкарвал ли го е под 5.0.1 на 4-ка с (не)платена версия ?

Публикувано

По-важния въпрос е, някой подкарвал ли е НЕплатената версия изобщо :)

Публикувано

Кажете плс да знам на 100% варви или не на iPhone 3G 4.2.1 за да знам дали да го трия ???????

Публикувано

OK тогава за да не занимавам всички , ако някои би ми отделил малко време да ми даде Skype си защото имам малко вапроси за iPhone :)

Публикувано

Баце, шиткай ифоньо(без туй е стар) и купи правописен речник, пишеш кошмарно...

Публикувано

Здравейте,колеги! Ето това открих как може да подкараме Celeste 1.1.1 na iOS 5.0.1 за сега:

Още когато сте с iOS4 и вече инсталирана Celeste, инсталирайте и стартирайте ApptoDeb от Cydia. В ApptoDeb, скролнете до Celeste изберете я и редактирайте следните опции...

В Dependants, изтрийте

", co.cocoanuts.gremlin2 (>= 2.1)"

После кликнете и направете DEB и го запазете някъде, например в Dropbox

Ъпдейтнете до iOS5.01 и направете джейл.

Стартирайте Cydia като Девелопър, след това потърсете в нея и се уверете, че следващите са инсталирани

Action Menu

Airplane SBSettings Toggle

SBSettings

Libstatusbar

BTstack

Darwin CC Tools

Link Identity Editor

Springboard Access

UDID generator

После през iFile, инсталирайте по-рано запазената Celeste.deb и рестартирайте телефона.

Влезте в настройките на Celeste и се уверете, че Gremlin е спрян!!

Файловете се пазят в*

var/mobile/received folder и могат да бъдат изпратени в Camera roll с iFile. Музиката може да бъде преместена в iPod library с PwnTunes.

Cydia ще ви пита за обновяване на Celeste, игнорирайте ъпдейтите.

Изпробвано на iPOD 4 Touch,iOS 5.0.1 и работи! Описаната процедура важи само за закупено "Celeste",не за кракнати версии!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Сега остава само да чакаме и да е това което си мислим. А не поредното "нищо".

Публикувано

Появи се нова версия, която добавя поддръжка на iOS 5 устройствата - Celeste 1.1e2-3

Eто, какво още ново има в тази версия:

-Updated Fixes

-iOS5 Compatibility

-Action Menu Support

-Display Recorder support

Изтеглете този файл. Той съдържа всички нужни добавки, като по време на инсталацията, инсталирайте Celeste последен.

Свали

Публикувано (редактирано)

Някой успя ли вече да го подкара работещ от горния линк?

Направих стъпките, дадени в предишния пост, но при search mode не ми открива никакви устройства...

Не знам къде бъркам..

EDIT:

разбрах къде е грешката - инсталацията на всеки един компонент е строго зависима от друг и трябва да четете при всеки каква и от кой друг е зависимостта и да инсталирате първо него. В противен случай, ако просто безразборно инсталирате всички и накрая- Celeste- няма да се получи и последния ще покаже грешка.

EDIT 1:

така или иначе получавам файлове без проблем , но има проблем с изпращането- тръгвам да пращам и на 3-4% просто си остава на тях и не продължава напред- тествано с два различни телефона.

Капризна програмка...

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Аз като по-глупав ще изчакам малко време да видя при кой какво се случа. Чак тогава ако се намери решение и програмата върви "стабилно" може и да я сложа :)

Публикувано

Ами след два респринга си тръгна нормално и всичко си работи. Иначе стратегията ти е логична да ходиш по утъпкани пътеки, но нали все някой трябва да ги утъпка:)

Засега само SBS Toggle-ът не ми работи коректно, т.е. при off пуска celeste-то и повече не го спира- независимо от положението му след това- on или off.

Публикувано

А ти разбра ли кой файл след кой се инсталира ?

Докато ги инсталирах- който даде error също казва и от кой е зависим и така ги налучках, но не съм записвал реда. Започни да ги инсталираш и този, който иска друг да е инсталиран преди него- ще си каже, така ще добиеш представа за реда. После респринг, рестарт и си готов.

Редактирано от SpAwN
Публикувано

Който си го е купил и изгаря от желание да пробва бета версиите, може да си добави репото http://apt.cocoanuts.co ;)

Там вървят тестовете и на YourTube 3/HD.

Ако преди това сте инсталирали AirBlue Sharing, го махнете! Двете не се разбират.

525854b00586aba5.PNG81f9576f296fef0d.PNG

Публикувано

При мен се инстлира но дори и след респринг рестарт дава activation failed due to a network error

И на мен ми изкарва Activation failed due to network error. Please try again later

Редактирано от yukito

Не, но пробвах сега на друг iPhone4 купена версия и пак така дава.

Редактирано от londongunner

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...