Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Celeste Bluetooth File Sharing

Recommended Posts

Публикувано

При мен нямаше такъв проблем, захапа си от раз. Нямам представа къде може да е проблемът в твоя случай.. Да не си пропуснал да видиш някой error на някой модул от пакета?

Публикувано (редактирано)

Не,аз минах 2ри път всичките и пак същата работа

Редактирано от yukito
Публикувано

На челна стойка ще ходите ама 5 лева няма да дадете!

Публикувано

Е стига де, стига ... кажи че трябва да се дадат 5 лв за да е читаво приложението и ще видиш колко хора ще го направят. Все пак, нали се сещаш колко хора все още си прехвърлят картинки и мелодии през блутут. И все пак, дори и платено приложението никой не е казал че работи добре. Затова все още е рано за челни стойки

Публикувано

Колко пъти трябва да кажа, че не съм имал проблем със Celeste? Преди малко ресторнах за да го кача начисто.

Публикувано

Аз съм си го купил и проблеми нямах, може би просто трябва да се купи за да работи безаварийно.

Публикувано

Точно така. Два опита, два успешни.

Nokia N76

63835d1bc7f3cd77.PNG d8e3d2f51c899ab3.PNG 405c9350397a6815.JPG

Galaxy S2

744f0b04fd7acb94.PNG ad2a606470e6bd3f.PNG 9798c7dc4569f00c.PNG 914bd911d147fb07.JPG

И получаване

4b21b8c7b3fceeb4.JPG 59fccdd99f0a3dfe.PNG 98b4158c9d11d405.PNG

Публикувано

Супер,и при мен работи!Може ли само да ми каже някой къде отиват видео файловете?Изпратих си едно клипче-успешно,но не го виждам никъде?

Публикувано

var/mobile/Received ;)

Публикувано

Celeste 1.1f1-5 Public beta

Свали

Celeste инсталирате последен и споделяте.

Внимание, НЕ е тествано!

Публикувано

Вече е тествано- работи!;)

Публикувано (редактирано)

Толкова ли никой цяла сутрин не опита и той да каже мнение. Уж работи ама при мен не ще. Чакам идеи от по-опитните :)

Кво няма да работи, като си го купил :)

Редактирано от mitkoiphone
Публикувано

Това го дъвчем 100 пъти, но пак да питам... Купи ли я? Гледам при sPawN е тръгнала, но...

Публикувано

Разбрах, Shaman-e коригирах си поста. Извинявам се нека се изтрият ако трябва.

Публикувано

Купи я, като толкова ти трябва и ще работи.

Публикувано

Не не. Не ми трябва ама хич, но нещо не съм разбрал и си помослих че я има вече кранката и там как да го кажа, че може да се актовира и за тва реших да опитам. Явно съм бил в грешка, която писах че съм разбрал. Те така де ...

Публикувано

Не ти трябва хич, пък една минута след пускането на новата версия ме заля от лични. :D Аре да не се кривим. AirBlue Sharing е на половин цена и върши същата работа. Като имате проблеми, пишете в съответната тема. Така повече глави мислят. Знаеш, че съм си я платил и няма как да тествам.

Принуждавате ме с това хленчене (извинявам се за израза) да не доставям информация повече.

Публикувано

Айде сега, тва че съм новатор и съм ти писал две, три лични не значи че хленча айде сега. Просто не съм рабрал че това което си дал е само за хора които са купили програмата. И пак казвам, не ми трябва тази програма, просто исках да я имам :) ако е възможно. След като не е, ще си пращам файловете пак през Dropbox.

• 1 година по-късно...
Публикувано

Някой подкарал ли го е на 6.1.2?

Публикувано

Забрави за сега

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Излезе новата версия. Цената е намалена от $9.99 на $6.99 и е валидна до 15.09.13 г.

qa7e7yde.jpg

Публикувано

Те навреме се сетиха , близо година ....

Публикувано

В SiNful излезе доста бързо....излекувано!Някой тествал ли го е оттам?

Публикувано

Качих я на един колега с iPhone 5 iOS 6.0. Праща и получава.

Публикувано

От Sinful...?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...