plam4e Публикувано Септември 1, 2013 Публикувано Септември 1, 2013 Ей така за спорта качих кракнатата... и за сега работи без проблем! Пробвах с една "пръчка" (Nokia C2-01) , както и с лаптопа...получава и изпраща. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 1, 2013 Публикувано Септември 1, 2013 Чиповете са ви различни, Гога. Може на 3гс да си е проблемен кракът и не само той, де. Цитирай
plam4e Публикувано Септември 1, 2013 Публикувано Септември 1, 2013 Мдааа...на дъщеря ми 3GS-а не ще...същото е, като при теб Гога! Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 1, 2013 Публикувано Септември 1, 2013 Трябва някой с четворка да се пробва, така ще отсеем дали е кодът в приложението. 4 е със същия блутуут ако не бъркам и ако хълца на четворка, значи кодът на самото приложение е скапан. Другият възможен отговор(ако палне на 4) е бавната шина на рам паметта при 3гс. 1 Цитирай
zaioristu Публикувано Септември 1, 2013 Публикувано Септември 1, 2013 На 4S работи без проблем от sinful. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Някой пробвал ли го е дали работи съвместно с Airblue sharing. При мен Airblue съвместно с Celeste не работи. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Естественно, че няма да работи, освен ако не изключиш едната dylib. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 3, 2013 Публикувано Септември 3, 2013 Цитат на деня: Ако преди това сте инсталирали AirBlue Sharing, го махнете! Двете не се разбират. 2 Цитирай
Marian_Marinov Публикувано Октомври 24, 2013 Публикувано Октомври 24, 2013 При мен праща но не получавам Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.