Grievous Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 iPhone 2G Custom Firmware 3.1 [download:6446uq6e]http://dox.bg/files/dw?a=90ea9fea5d[/download:6446uq6e] Не е нужен DFU, стартирате в нормално положение на телефона с shift/options+restore. Само да предупредя, когато телефона се стартира не показва ябълката, а логото на Sinful iPhone, което е много приятно (в сравнение с ананаса). Ако е възможно, и на някой му се занимава да го смени, нека опита. Като цяло телефона работи като пушка. AppSync for OS 3.1 работи. thx to Sinful iPhone and mupo Цитирай
nikyyyyyy Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Кой iTunes ми е нужен, за да ми отвори i-Funbox, понеже с последния не го отваря? Също искам да попитам това бета версия на 3.1 ли е? И дали мога чрез ръчен бекъп да си запазя файловете на контактите и съобщенията, ако не, как мога? Благодаря :confused: Цитирай
Grievous Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Ползвай WinSCP, iFunBox все още не работи с iTunes 9. Да, това е финална версия на 3.1. Ръчен backup на iPhone, но незнам дали работи с 3.1. Цитирай
Miro-Ispania Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Някой пробвал ли е да ресторне със Windows 7. iFunbox не намира тел с този Windows Цитирай
emco83 Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Аз съм с windows 7.Току що ъпдейтнах с custom firmware на sinfuliphone. Нямаше никакъв проблем. Цитирай
radostinasing Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Всичко направих както пише, но ми дава грешка 1601. Какво мога да направя сега? Да я пропусна и да продължа напред или...?! Цитирай
dachevradoslav Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Възможно ли е да качите custom firmware-a за 3G някъде другаде? Благодаря предварително! Цитирай
Grievous Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 radostinasing, смени порта и опитай пак. Цитирай
emco83 Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Тествах и мога да кажа че всичко е 6. Забелязах че в time date zone беше Helsinki, Finland. Явно момчетата от Sinfull iphone са от Финландия Струва ми се или не, Youtube побързо зарежда featured, most viewed... Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 В сидиа току- що излезе ъпдейт на ултрасноу. Нямам 3Г под ръка да тествам. Някой заключен с 3.1 да каже. Цитирай
blizzard Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 Извинете ме но не ми е ясно с 2G съм, свалям custom FW и правя рестор през iTunes без да ми трябват никакви други програмки и телефона ми е отключен и с jail? Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 16, 2009 Публикувано Септември 16, 2009 На 2Г няма ядове, държи се супер, даже и wifi-то е 6 или така ми се струва само :mrgreen: , iFunboxa работи, но съм с iTunes 8.2, даже и форматирането на номерата от Vlad работи Цитирай
strash0 Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 alxx новия ъпгрейд коя версия е 0.91-1 ? Цитирай
turieca Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 аз пробвах и с друг кабел и на друг порт и на две различни машини, една с XP и една с WIN7 и при двете една и съща грешка 1601 не става и не става. сега опитах и на трета не става и ми вкарва телефона в рекавъри мод и сега кво правя ... поредния рестор :evil: Цитирай
strash0 Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Във форума на синфул видях че има cust.firm 3.1 за 3г които ползват други оператори освен AT&T, да разбирам ли че ако ползвам този фърм, ще мога да отключа 3г-то с ултраснол ? Цитирай
Grievous Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Аз не виждам смисъл да го правиш при наличието на такъв firmware на първа страница. Щом си решил да го правиш, може с него и после ultrasn0w (увери се, че отключва 3.1). Цитирай
strash0 Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Grievous на първа страница фърма не е ли само за фабрично отключени телефони ? ~iPhone 3G~ ############# ~SiNfuL iPhone Custom IPSW #1~ Works for iPhone 3G Activated 600 MB Root Partition Packages Installed Cydia OpenSSH Custom Boot & Restore Logos This version comes ACTIVATED and is for users who are using their iPhone 3G on a NON-OFFICIAL CARRIER such as T-Mobile etc. If you have AT&T and ONLY AT&T then it's best to wait till I post the NON-ACTIVATED version. This version will still work for AT&T users but you will loose your PUSH Notifications since this version is Activated/HACKtivated. After using this to Jailbreak your iPhone 3G you will still need to install UltraSn0w from the SiNfuL iPhone Repo. С този фърм би трябвало да нямам проблем ? Цитирай
Grievous Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Щом ще се слага ultrasn0w има ли значение кой е, важното е, че си има Cydia. Цитирай
caspar Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Да попитам, ако правилно съм разбрал. Не трябва да го имам 3.1 качен на телефона за да направя джейл, PwnageTool ми прави нов фърм с който трябва просто да ресторна? Цитирай
Kito Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 iPhone 3G Custom firmware 3.1 <- САМО ЗА ФАБРИЧНО ОТКЛЮЧЕНИ iPhone 3G Нали този FW става за уин или е само за мас Цитирай
Stinkle Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Нали този FW става за уин или е само за мас Става и за PC и за MAC Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Да попитам, ако правилно съм разбрал. Не трябва да го имам 3.1 качен на телефона за да направя джейл, PwnageTool ми прави нов фърм с който трябва просто да ресторна? Не трябва. Качвах директно хакнатия FW! Ако си го правиш сам, и си със заключен телефон - не забравяй при правенето да дадеш отметка на activate. Kito- има значение телефона, не OS-то на комп-а. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.