Kito Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Става и за PC и за MAC Благодаря. Но при мен не става. 3g ФО, пробвах 6 пъти, сменях кабела, порта и... не става винаги изписва грешка 1604. След като съм сега 3.1 инсталиран от айтюнс, мога ли да се върна към 3.0 по същия начин както се опитвах да кача джейлбрейкнатия 3.1? Цитирай
Stinkle Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Добре,сега тия дето сме със заключени 3G-та какво правим. Цитирай
vasil67 Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Ние със заключени 3G и 3GS седим ,четем и чакаме :exclaim: Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Става и за PC и за MACБлагодаря. Но при мен не става. 3g ФО, пробвах 6 пъти, сменях кабела, порта и... не става винаги изписва грешка 1604. След като съм сега 3.1 инсталиран от айтюнс, мога ли да се върна към 3.0 по същия начин както се опитвах да кача джейлбрейкнатия 3.1? Изтегли го отново като провериш изтегленото отговаря ли по размер,да не липсва нещо. После shift&restor в DFU mode и си готов. Цитирай
strash0 Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 свалих от синфул къстъм на 3.1(бях достатачно неграмотен да прочета че това е фърм за телефони които не са на АТ и Т,точно под него имаше к.ф. 3.1. за АТиТ неактивиран!),след инстала загубих логото на оператора имах проблеми с лайфито, пуша също се загуби, с 2 думи бъгава работа. А бг клавиатурата работи . Сега ресторвам до 3.0 дано няма проблеми. Цитирай
Kito Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Изтегли го отново като провериш изтегленото отговаря ли по размер,да не липсва нещо. После shift&restor в DFU mode и си готов. Два пъти го теглих и давта пъти по 251 МВ, а в 2share пише че е 257 МВ, явно при тегленето нещо се губи. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Търси го от друго място. Не си първия с тоя проблем. П.П.Ползвай някакъв даунлоуд менаджер-напр. мозила или сафари. НЕ биткомет. Цитирай
mupo Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 за iPhone 2G custom FW-а трябва да е с отматка на Activation, Neuter bootloader, Unlock baseband и Auto-Delete BootNeuter.app. Както и да е добавена Cydia[/*:m:2wsokg1a] за заключените 3G трябва да се направи custom FW чрез PwnageTool като се сложи отметка на Activation, махне се ъпдейта на baseband-a и се добави Cydia[/*:m:2wsokg1a] за фабрично отключените 3G custom FW-а е без отматка за Activation и е добавена Cydia[/*:m:2wsokg1a] за 3GS все още няма jailbreak[/*:m:2wsokg1a] П.П. Не мога да ви разбера защо веднага се втурвате да скачате в дълбоките води? Изчакайте ден-два-три, да се поуталожат нещата, Dev-Team да изчистят приложенията си (знаете няколко версии на redsn0w излязоха), да излезе ръководство тип "стъпка по стъпка" и тогава правете каквото щете. Edit: На тия дето им дава 16хх грешки е защото сте били преди това с оригинален 3.1 Четете, пробвайте и след това споделете Цитирай
turieca Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 на лантопа бях с туньо 8.2 опитах да сложа фирм 3.0 и това не стана пак влезе в рекавъри и не се стартира за да мога да го активирам и последва нов рестор хахахах ще си чакам програма за джеил щото правя рестори по пет на ден малко да почина Цитирай
Kito Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 на лантопа бях с туньо 8.2 опитах да сложа фирм 3.0 и това не стана пак влезе в рекавъри и не се стартира за да мога да го активирам и последва нов рестор хахахахще си чакам програма за джеил щото правя рестори по пет на ден малко да почина Абсолютно същото е и при мен, ще чакаме. Цитирай
Grievous Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Вие искате 3.1, а се притеснявате да сложите iTunes 9, така ли да го разбирам? Аз също съм с лаптоп и стана от раз, но с девятката. Цитирай
turieca Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 исках да кажа че на единия лаптоп има 8.2 опитах и с него, дори опитах с него да върна 3.0 и тва не стана иначе и на компа и на другия лаптоп си е 9.0 тунчо едит: жалко че в събота ще идвам късно към зарата инак бих помолил да се опитаме да го направим при теб но ще е късно а и аз с малкото и жената и ще има мрънкане Цитирай
WoLF™ Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Grievous заслужава ли си да поемем по твоята стъпка или да изчакаме? (Смисъл разлика дали ще има изобщо) Цитирай
Grievous Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Това само ти можеш да го решиш, аз само казвам, че метода работи. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Снощи ресторнах до 3.1 OS с Custom FW. Всичко мина перфектно, по време на инсталацията не съм прави нищо. Не съм давал никакви отметни (сигурно за 2G трябва да е така) Досега всичко работи перфектно. Записах няколко неща от Cydia и от App Store. Сега почвам да инсталирам и всичко останало. Доволна работа! :blonde: Не знам защо има толкова много оплаквания... edit: Преди време като излезе 3.0 OS mupo беше постнал някъде, че ето този сорс: http://apt.saurik.com/cydia-3.7/ го изискват някой програми. При 3.1 OS дали пак е нужен? Цитирай
liomojo Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Добре а видя ли някакво толкова голямо подобрение, което да си струваа всичкия тоя труд и последващи всички инсталаций на хакнати приложения и сидия приложения и т.н.? Или всичко е за спорта? Цитирай
tonygti Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Даааааааааааа и то огромно. Направо е чудо! Сега почнах да инсталирам наред всичко, което си ми трябва от Cydia (към 30 неща), при повечето иска я респринг, я рестарт и всичко става светкавичко (не преувеличавам). Преди ми правеше респринг за около 30 секунди , а сега за не повече от 10. :blonde: :blonde: :blonde: Цитирай
Grievous Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 liomojo, хората предлагат ъпдейт, всеки такъв е с подобрения, било то повече издържливост на батерията, по добър сигнал, чувствителна и подобрена WiFi връзка и много други. Не виждам причина да не го прави, така е тръгнало от 1.0.0, така ще бъде и до 5.0.0. Да не забравяме, че все повече стават приложенята/игрите оптимизирани за последния firmware. Много са тези, които все още са с 2.x.x, и до ден днешен се чудят, това защо не ми тръгва. Защо ли? Цитирай
mupo Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 edit: Преди време като излезе 3.0 OS mupo беше постнал някъде, че ето този сорс: http://apt.saurik.com/cydia-3.7/ го изискват някой програми. При 3.1 OS дали пак е нужен? Нещо май се бъркаш. Не се сещам да съм казвал, че някоИ приложения го изискват, а и търсачката не намери нищо. А и имам чувството, че този сорс идва сложен заедно със Cydia, тъй като е сорса на saurik Но пък влизайки в него през компютъра можеш да се сдобиеш с .deb файлове на Cydia, PrivaCy, Cycorder, WinterBoard, MobileSubstrate и много други. Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 От вчера на 2Г-то съм със 3.1, по нагоре писах, как и какво, днес даже си сложих служебната карта в него за тестване, малеееее ми аз такъв не съм го виждал тоя телефон :mrgreen: , айде да не е пресилено, но най-малкия пример е, че wifi-то е адски стабилно,батерията не е мръдна, а се скъсах да говоря, имам си фонетика, като цяло телефона е малко по бърз, няма приложение което да не ми е тръгнало, или да е крашнало, общо взето съм доволен, логото на sinfuliphone го видях само вчера при един рестарт и това е, така че и то не ми пречи. Доволен съм доста! Цитирай
tonygti Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Нещо май се бъркаш. Не се сещам да съм казвал, че някоИ приложения го изискват, а и търсачката не намери нищо. А и имам чувството, че този сорс идва сложен заедно със Cydia, тъй като е сорса на saurik Но пък влизайки в него през компютъра можеш да се сдобиеш с .deb файлове на Cydia, PrivaCy, Cycorder, WinterBoard, MobileSubstrate и много други. хмм бих се заклел, че имаше някаде това постнато, и то в тема, в която се разискваше 3.0 OS. Явно темата е изстрита, както и да е, значи не е нужен този сорс... Цитирай
donibrasko Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Някой може ли да качи къстъм фирмуеара някъде из БГ ако е възможно в 4storing.com Цитирай
donibrasko Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Mерси предварително, не мога да изтегля нормалния фирм нещо нета ме разкача постоянно и не става да се свали за да си го направя сам с PwnageTool Цитирай
tonygti Публикувано Септември 17, 2009 Публикувано Септември 17, 2009 Ето: Custom FW за 2G (Grievous го е постнал на 4-та страница) [download:i6bb4iob]http://4storing.com/5txdui/e6b61e02506474b3f583f60b2bf4de38.html[/download:i6bb4iob] Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.