Aveliky Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Нямам идея. Нямам 3G ФО или 2G за да ги пробвам. Едит: Току що пробвах фирмуера за 2G и е с логото на форума Цитирай
NoGood Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Незнам защо,но при Power Tool всичко си работи,освен RebootDevice....Някой има ли същия проблем?Къстъма без програми сложих Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Това няма нищо общо със фирмуера. Но и аз пробвах на тоя дето флашнах със SBSettings и пак не бачка ребоот. Цитирай
dachevradoslav Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Имате ли идеи защо може да се получава грешка 16хх(освен това, което е написал Anthony) Врътката с минаването на по-стар фърмуеър я направих повече от 10 пъти, като избирах и различни customfirmware(двата на Авелики, този на Thunder и още един). Като при всеки път съм сигурен, че спазвам стъпките, че напълно премахвам по-новата версия на iTunes, правилно си вкарвам телефона в DFU. Просто нямам идея къде може да е проблема, за да не се получава. Ще се радвам да чуя предложения. Цитирай
Aveliky Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 За да ползваш костум фирмуер трябва телефона ти да е джейлбрейкнат, преди да почнеш процедурата. След като свалиш версията на 3.0 му направи джайлбрейк за 3.0, след това го вкарай в DFU мод и го ресторни с костум фирмуер и ще стане. Цитирай
MyTpaTa Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Здравейте на всички! Аз както обикновено не дочитам нещата и си правя своеволия! Какво направих ли, питате вие? Качих "Activate MMS2G" в сорса iSpazio. е не го правете. Телефона заби жестоко и сега започвам от начало! Качвам си FW3.0 за да го Джейла и след което ще пробвам пак към FW 3.1! П.П. Наистина ми се стори че с 3.1 направо хвърчи устройството (е все пак нямаше още никакви простотии) П.П.2 Честно не можах да видя къде в hackulo.us се намира appsync for 3.1 - предполагам ще внимавам да го видя следващият път... Цитирай
mupo Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Ето как се справи turieca с грешка 1601 след опит за рестор с custom FW: 1. Вкарвате телефона в DFU и минавате на 3.0 2. Дава ви грешка 1015 и телефона влиза в Recovery Mode 3. Пускате redsn0w и правите jailbreak на 3.0 (възможно е да зацикли на "installing activation bundles", след което да влезе отново в Recovery Mode) 4. Пускате рестор от custom 3.1 1 Цитирай
MyTpaTa Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Как се оправих от грешка 16хх след като вече бях с ОС3.1 сравнително лесно. Itunes нещеше да разпознае телефона. Вкарах телефона в DFU След което следвах темата на mupo Unlock/Jailbreak на iPhone2G FW 3.0 чрез RedSn0w 0.8 (Win) от тук и всичко е наред... без проблеми Даже си направих и експеримен НЕ СЪМ махал Itunes 9.0 ами направо с него! Цитирай
monbonim Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Ето го. аз пък не го намирам при мене има само за 3.0 Цитирай
Miro-Ispania Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 аз пък не го намирам при мене има само за 3.0 добави Source http://cydia.hackulo.us/ Цитирай
Гост Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Знам че не му е тука мястото но освен обичайните проблеми при качване на iPhone1,2_3.1_7C144_Custom_Restore_SiNfuLiPhone_3.ipsw, не мога да намеря Български език в FW 3.1 има 2 БГ клавиатури но не и Български език на интерфейса и съответно контактите не се подреждат както трябва когато са на Български. Някой има ли идеи з локализация ? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Официален интерфейс на Български няма и да има. Всички влагаме надежди на VladTheImpaler. Чакай той да се произнесе. Цитирай
Гост Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Многоооо неприятно това не го очаквах, сега ми е пълна каша в контактите а не мога заради новия FW да мина на маймуница :twisted: VladTheImpaler цяла България сега тебе гледа , в тебе са ни надеждите... Цитирай
roland Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Не мога да схвана за какво са тези "къстъм" лога за зареждане на телефона. Ябълката си е най-хубава и проста. Всичко друго е грозно или кичозно. Но супер е че така бързо се качиха фърмуери за всяка версия. Може и аз да кача до 3.1 въпреки къстъм логото Цитирай
denislaw Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Ако мога да помоля за един Custum за iPod Touch 1G 8Gb Цитирай
lubon Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Мисля, че правя всичко както трябва. Изтеглих си SiNfuL iPhone Custom Restore, вкарах телефона в DFU със Shift+Restore и му дадох да го ресторне от изтегления файл. Обаче Itune 9.0 изкара някаква грешка - "The Iphone could not be restored. An unknown error occurred (1600)". Пробвах и с рестора на Aveliky 3G BGiPhone Pack, като резултата беше същия. Телефона ми е 3G отключен фабрично, джейлбрейкнат. Някой да има идея какво мога да направя? Цитирай
ivokomandos Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Евала на AVELIKY всичко си работи Цитирай
mupo Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 lubon, хайде занапред да изчиташ темите в които пишеш ако обичаш. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Ето как се справи turieca с грешка 1601 след опит за рестор с custom FW:1. Вкарвате телефона в DFU и минавате на 3.0 2. Дава ви грешка 1015 и телефона влиза в Recovery Mode 3. Пускате redsn0w и правите jailbreak на 3.0 (възможно е да зацикли на "installing activation bundles", след което да влезе отново в Recovery Mode) 4. Пускате рестор от custom 3.1 Проработи! На iTunes 8.2! Цитирай
lubon Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 lubon, хайде занапред да изчиташ темите в които пишеш ако обичаш. Повярвай ми изчетох я. Освен крайно съмнителната идея да кача отново 3.0 и да правя пак jailbreak, като даунупгейдна Itunes до 8.2, не видях никакви други смислени предложения. Искам да подчертая че грешката която ми дава е 1600 а не 1601, както и че ифона ми е джейлбрейкнат. Цитирай
mupo Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Добре, моя грешка извинявай! Явно на телефона ти е качен custom 3.0. Опитай да вкараш телефона в Recovery Mode и след това да му пуснеш рестор към custom 3.1 Изключи телефона си от компютъра и спри телефона. Задръж Home бутона и го вържи към компютъра. Дръж Home бутона докато видиш USB кабел и иконата на iTunes или Steve Job на дисплея на телефона или Натиснете Sleep/Wake и Home бутоните докато дисплея стане черен. Пуснете Sleep/Wake бутона и продължете да държите Home бутона докато iTunes засече iPhone в рековъри режим. Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 mupo написа: Ето как се справи turieca с грешка 1601 след опит за рестор с custom FW: 1. Вкарвате телефона в DFU и минавате на 3.0 2. Дава ви грешка 1015 и телефона влиза в Recovery Mode 3. Пускате redsn0w и правите jailbreak на 3.0 (възможно е да зацикли на "installing activation bundles", след което да влезе отново в Recovery Mode) Направих това преди малко и работи безотказно , отне ми 30 мин.С iTunes 9 на WIN XP SP2 Цитирай
lubon Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Изключи телефона си от компютъра и спри телефона. Задръж Home бутона и го вържи към компютъра. Дръж Home бутона докато видиш USB кабел и иконата на iTunes или Steve Job на дисплея на телефона Благодаря така проработи. Дали ще бъде проблем. че не съм го ресторнал в DFU режим? Цитирай
blizzard Публикувано Септември 19, 2009 Публикувано Септември 19, 2009 Някoй имал ли е проблем с AppSync 3.1? Защото на мен при инсталацията ми дава грешка. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.