kalintri Публикувано Май 5, 2012 Публикувано Май 5, 2012 (редактирано) Някой знае ли как се търсят блокове в орг. закупено Primo? Както е написано в коментара след твоя търсенето на квартали и блокове в оригинално закупено iGo Primo става през "Намери > Локално търсене". Има обаче две особенности. 1) Понеже се използва Google трябва да имате достъп до интернет - WiFi/3G 2) Трябва да се изписват имената по следната схема: София, Обеля 2, бл.251 или Sofia, Obelya 2, bl.251 (например) Резулата, който ми излезна по този начин беше на около 50-100м от реалното положение на бл.251, но на мен ми свърши работа. Другия вариант ако имате достъп до интеренет през WiFi/3G е да видите улицата и блока през ГугълМапс или БГМапс и да въведете улицата и след това ръчно да преместите маркера за крайната цел на желания блок, който сме видели къде е. Надявам се да съм бил полезен. Поздрави Редактирано Май 5, 2012 от kalintri Цитирай
ML16 Публикувано Май 12, 2012 Публикувано Май 12, 2012 (редактирано) May 10 '12 iGo Europe Version 2.3.2 What's new UPDATE TO GET THE LATEST MAPS! The world is spinning around and we’re spinning with it: get the latest maps for your iGO primo app and make sure you know all the shortcuts! Please note that sound-related settings will change. To keep using your previous settings, please visit the Shop and download the inapp content called Voices for FREE. Then restart the app and modify all settings freely. Картата на България е: Bulgaria 2011.03 MMCN [110428] Редактирано Май 12, 2012 от ML16 Цитирай
joroiliev Публикувано Май 12, 2012 Публикувано Май 12, 2012 (редактирано) Подготвям много яка тема с аеро дизайн, много нововъведения, категоризация на камерите, радарите, полицейските засади, пешеходни пътеки и тн...... и за всяко едно от тях ще се предупреждава с глас. Примерно "Наближавате камера моля намалете скоростта под 50 км в час" или "Наближавате пешеходна пътека намалете скоростта под 40 км. в час." Остава ми да синхронизирам гласовите предупреждения и ще пусна линк за сборката ми!!! Редактирано Май 12, 2012 от joroiliev 6 Цитирай
1n50mn1ac Публикувано Май 16, 2012 Публикувано Май 16, 2012 Уникална доработка Жоро , чакаме с нетърпение. Цитирай
Rangel Simov Публикувано Юни 5, 2012 Публикувано Юни 5, 2012 Може ли карта за Гърция, за iGO Primo 2.3? Цитирай
MarioIvanov Публикувано Юни 5, 2012 Публикувано Юни 5, 2012 Оправен е проблемът с поставянето на Speedcam.txt. До сега за iOS 5.0 и 5.0.1 трябваше да се правят врътките описани в пост 192. При версия iOS 5.1.1 този проблем го няма, т.е. достатъчно е да поставите *.txt файл в папка "..\\User Application\iGO World\iGO World\content\speedcam\" (достъпвам нещата с програмата i-FunBox) и да стартирате програмата. В същата папка ще се е генерирал файл "speedcam.spdb" и вече ще имате камери. Не изтривайте *.txt файлът, това ще накара програмата при стартирането си да изтрие и "speedcam.spdb" . Разбира се във файлът "..\\User Application\iGO World\iGO World\sys.txt" трябва да има редовете, които разрешават камерите: [warning] speedcam_warning=1 speedcam_enabled=1 speedcam_soundtype=1 speedcam_visualtype=1 Тествано е на iPhone 4, iOS 5.1.1, iGO Primo v.2.3 1 Цитирай
kokich777 Публикувано Юни 5, 2012 Публикувано Юни 5, 2012 Програмата е хубава и навигира много добре... За съжаление търсенето на блокове е невъзможно без ПОИ файл,който така и не успях да намеря. Цитирай
boshko22 Публикувано Юни 5, 2012 Публикувано Юни 5, 2012 от къде и как мога да я изтегля, понеже от телефона я свалях 2 часа и накрая ми каза че имало грешка във връзката и ако е свален самият файл от 850 mb. къде би трябвало да е запаметен, някои може ли да ми помогне, БЛАГОДАРЯ !!! Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 6, 2012 Публикувано Юни 6, 2012 Обнови инсталъс и няма да те бъркат прекъсванията. Файловете са в private/var/mobile/Documents/Installous/Downloads/ Цитирай
strong94 Публикувано Юни 8, 2012 Публикувано Юни 8, 2012 Колеги моля помогнете да реша проблема с Primoto и iPhone 4S. Става дума за проблема с резолюцията предполагам. Или по точно това Четох доста но така и не успях да се справя сам. Моля ако може някои да ми даде линк на точно описание на решението. Благодаря предварително. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 8, 2012 Публикувано Юни 8, 2012 Изтегли друга версия. Някой с 3гс я е лекувал и вероятно е ползвал 2xrm скрипта преди да я измъкне от телефона. Цитирай
linkinpark79 Публикувано Юни 18, 2012 Публикувано Юни 18, 2012 Може ли малко помощ?Теглих откъде ли не HU&RO Igo Primo,но не ще да запали.Ако някой има някаква идея моля да сподели! Цитирай
jh_ivanov Публикувано Юни 18, 2012 Публикувано Юни 18, 2012 изтегли си иго за цяла европа и си остави само карти за унгария и румъния Цитирай
Marian_Marinov Публикувано Юни 23, 2012 Публикувано Юни 23, 2012 iGO Primo-2.0 only BG някой може ли да ми каже защо след като я пусна и след една секунда ме изхвърля Цитирай
sstavrov Публикувано Юни 24, 2012 Публикувано Юни 24, 2012 Щото не става. Тегли друго. Аз съм с 2.3 shiva... Няма проблем. Бях с 2.0. Шамана ми даде линк. Твоето е от замунда, предполагам. Цитирай
Marian_Marinov Публикувано Юни 24, 2012 Публикувано Юни 24, 2012 да Ами можеш ли да ми дадеш линк Цитирай
sstavrov Публикувано Юни 24, 2012 Публикувано Юни 24, 2012 Някъде из компа ми е. Свали си го от инсталъс. Същото е. Цитирай
Vami Публикувано Юли 7, 2012 Публикувано Юли 7, 2012 (редактирано) Подготвям много яка тема с аеро дизайн, много нововъведения, категоризация на камерите, радарите, полицейските засади, пешеходни пътеки и тн...... и за всяко едно от тях ще се предупреждава с глас. Примерно "Наближавате камера моля намалете скоростта под 50 км в час" или "Наближавате пешеходна пътека намалете скоростта под 40 км. в час." Остава ми да синхронизирам гласовите предупреждения и ще пусна линк за сборката ми!!! Уникална доработка Жоро , чакаме с нетърпение. Уникалната доработка е взета от един руски сайт. Не е коректно когато се краде труда на другите, да се представя за свой... За тези красоти трябва да се благодари на WertVRV, Andron66, dima8389 и psb. Жоро е използвал скина на diMkaWA_iP114. Ето линк към скина http://search.data.b...ad102fe3e60a4a2. А ето и към руското аудио за гласовите предупреждения за камери - http://search.data.b...7336d22ccc13d14. Ако се поровите в джобния форум ще открието и българско аудио, с което да замените руското. Също така ще откриете и допълнен български превод за този скин, спийдкамерите с всички категории, различни 3D модели за курсора и много други. Почти всичко е индентично с версията за Windows CE и може да се ползва от нея със съвсем малки корекции. Всеки би се справил с това... п.с. От преди малко повече от седмица излезе и новата карта на Navteq - NQ 2012.Q1 full Europe. Естествено както преди без Турция и Кипър. Ако има интерес - на лични. Редактирано Юли 7, 2012 от Vami 5 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 То пък Жоро Илиев, както го е запускал Ние не сме се и надявали да пусне каквото и да е. Поне до сега са оставали само приказките му! Темите с навигации са пълни със спам искания, именно заради него 1 Цитирай
plam4e Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 Малко "лирично отклонение" , за което се надявам да ме извините ...при тази шарения кола ли ще кара човек или ще реди пасианс... Цитирай
Vami Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 (редактирано) Ако сте си направили труда да погледнете скина ще видите, че има версия, която не е шарена, а си е почти едно към едно с оригиналната, с изключение на възможностите. А и също така ще видите огромния брой допълнителни възможности, за които само може да мечтаете... Ето - http://store2.data.b...MkaWA_iP114.txt Да ме извините и мен, но си личат хората, които за пръв път се докосват до iGO или Primo... Редактирано Юли 8, 2012 от Vami Цитирай
plam4e Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 Не исках да засегна никой с поста си...това си е лично мое мнение, просто обичам по-изчистените неща! П.П. Да за първи път се докоснах до iGo в далечната 2007 - 2008 г., ако това има значение!? Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 В интерес на истината има по-добри аналози, до които да се докосне човек Вкусове много, казало кучето... 1 Цитирай
Vami Публикувано Юли 8, 2012 Публикувано Юли 8, 2012 В интерес на истината тези аналози не са толкова податливи на къстъмизации като Primo-то. Стига човек да разбира, може да си я направи, както си поиска. Който иска да кара малко по-спокойно, нека си свали новата 0.69 версия за спийдкамерите - http://search.data.bg/ready/dcfdf0fad09f37683143ff5fe109bbac Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.