profusion Публикувано Март 3, 2021 Публикувано Март 3, 2021 Има ли фенове на чайфай слушалките ще правя ъпгрейд и се оглеждам за нещо интересно до 100лв. Цитирай
gogi6 Публикувано Април 5, 2021 Публикувано Април 5, 2021 На тези слушалки попаднах. Интелигентен изчистен звук, ANC и приличен микрофон. Bluetooth 5.2 и почти никакво забавяне. Цената е 30-35 долараEdit: След няколко дни ползване, препоръчвам . Всичко е на ниво. 1 Цитирай
profusion Публикувано Април 6, 2021 Публикувано Април 6, 2021 (редактирано) Малко в страни на всеобщата безжична тематика - на т.нар chi-fi вълна: Слушалки Tiandirenhe TD08 от Алиекспрес. Много добри IEM за електронна музика (EDM). Сравнявам с тези chi-fi които имам до момента (caa c10, c12, KZ DQ6). Чисти средни и високи, V-образен тунинг с топъл тон. Там където TD08 блести е баса и суб-баса, те са топли и кадифени и имаш усещане, че си на сцена на концерт където се улавят и вибрациите от ниските честоти. Т. нар bassheads ще са очеровани Тялото от акрил има добра изолация и комфорт. Кабела е 8 лентов, няма нужда от смяна с друг. Конекторите са QDC. Силиконовите тапички са ок, но бих ги сменил за по-голям комфорт. По-добри са от доста марки известни (за парите си), но това е феномена chi-fi китайците правят чудеса за по малко пари. Кой то иска да чете препоръчвам темата в този форум (постове след 2021 че темата е огромна) - https://www.head-fi.org/threads/best-budget-sub-100-earphones-thread-chi-fi-obscure-brands-and-impressions-sharing-reference-list.805930/ Редактирано Април 6, 2021 от profusion 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Април 7, 2021 Публикувано Април 7, 2021 И за тези които не понасят слушалки тип тапи. Vivo TWS Neo. Цена около 60 долара. Bluetooth 5.2 , хубав микрофон и звук 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 29, 2022 Публикувано Октомври 29, 2022 Търся за подарък TWS слушалки до към 200-220лв някъде? Да звучат добре за чпвек който има няколко KZ жични, да стават за разговор да не те чуват като в тунел. Ако има ANC, добър апп и AAC ще е предимство, но не е задължително. -четох добри неща за сони wfc500, но някой чували някакъв хисс… Цитирай
profusion Публикувано Октомври 31, 2022 Публикувано Октомври 31, 2022 (редактирано) Напълно съм наясно, просто питах ако някой има опит, какво може да се намери оптимално за този бюджет. Редактирано Октомври 31, 2022 от profusion Цитирай
mirror Публикувано Ноември 1, 2022 Публикувано Ноември 1, 2022 Тествал съм не малка част от TWS слушалките на пазара и до 200-300 лв., бих ти предложил Xiaomi Redmi Buds 3, Xiaomi buds 3T Pro. Изключително съм разочарован от TWS на Sony, Samsung, JBL и Philips. В по-високият ценови диапазон препоръчвам Bose, Apple (Beats by Dre). Цитирай
profusion Публикувано Ноември 5, 2022 Публикувано Ноември 5, 2022 Успях да намеря някакви последни бройки на Nothing Ear ще видим как са като го подаря….. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.