liomojo Публикувано Март 12, 2011 Публикувано Март 12, 2011 Не знам, иначе нито една навигация не тръгна от стандартните нито айго нито навигон нито motiomX , само някакви програмки от апп стор ми показваха добър сигнал но те така показваха дори и в къщи, което ме наведе на мисълта , че не са акуратни. Ако ми попадне друг и него ще го мъча. Иначе аз 3г ги флашвам през рековъри моуд. Най добре ще е да имам един 3г със стария бут за да мога да си го даунгрейдвам както искам , ама такива не са ми минавали през ръцете. Интересното е защо не тръгна на фабрично отключения дявол го взел , там се къса нишката. Активиран телефона и после флашнат и пак не работи. Божа работа. Направо почнах да се депресирам, на толкова познати им направих какво ли не на айфоните , а това нестава и нестава. Ебати каръщината.
Alxx® Публикувано Март 12, 2011 Публикувано Март 12, 2011 Иначе аз 3г ги флашвам през рековъри моуд. Ключът от бараката...
liomojo Публикувано Март 12, 2011 Публикувано Март 12, 2011 Дано , макар оня фабрично отключения го флашвахме през дфу с айреб , но ще пробвам тия дни пак и ще кажа. А и преди беше като правило за 3г , ако се слага кастъм на джейлнат то да е през рековъри за да Няма грешки.
liomojo Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Днес мъчих едно 3гс , сложих му официално 3.1.3 не тръгна гпса, сложих му официално 4.2.1 и после с гринпойзън го събудих и го активирах с предварително програмирана за него карта , след като инсталирах ултрасноу , телефона даде iphone activated и после пак му флашнах 6.15 , но за съжаление не стана. Направо ме побърква , тоя проблем не може при едни да работи при други не. Интересното е , че след рестарт понякога motionX губи въобще гпс и пише само триангулация , след рестарт се оправя , явно хваща , че има хардуеър но тоя хардуер не сработва. Явно програмата или кода който го управлява се чупи някъде при джейла. Никаква логика не виждам вече. Дайте някоя друга идея , да пробвам , тоя поне мога да го правя каквото искам има сигнатури от 3.1.3 до 4.2.1. Взех такава карта която се програмира към кой оператор да е и му направих активираща карта за него и тя работи. Но просто се изчерпвам от към идеи. Ще взема да го флашна 4-5 пъти един след друг тоя бейзбанд та да видим.
kawabiker Публикувано Март 17, 2011 Автор Публикувано Март 17, 2011 И аз е така кат се ядосам за нещо , че не става и се мъча и въртя всякви схеми и не се спирам докато не ми се получи или не го унищожа ) и сега съм на инсулин )) , така че го е.и в г.за тоя гпс , пийни едно малко , пък като му дойде времето или ще тръгне или ще го хвърлиш
kawabiker Публикувано Март 17, 2011 Автор Публикувано Март 17, 2011 Добре де , като си фармацефт , аз имам страхотна идея за твое хоби , от което може и да забогатееме , покрай всичко Някой да позатрие моля , че стана мармалад !
emco83 Публикувано Март 17, 2011 Публикувано Март 17, 2011 Решение за гпс на 3GS няма. Ако имаше Dev team отдавна щяха да ни информират.
liomojo Публикувано Март 18, 2011 Публикувано Март 18, 2011 То тоеа е ясно, но пък има такива на които им работи. А защо да не се пробват всякакви идеи , нищо не се губи. Все пак трябва да го открием защо става , а си мисля че дев тима сега се забимават с други неща а не с гпс-а на 6.15.00
bassaddicted Публикувано Април 1, 2011 Публикувано Април 1, 2011 (редактирано) При мен ютюба ми бачка, както и мапс-а (не винаги ми дава съвсем точно местонахождение), но гпс-а е аут! Сега се захващам да го пробвам с обяснението по-горе, дано да имам успех ! Много се надявам да ми се оправи 3Г-то Ще "докладвам", след като приключа! Още в началото спънка: след рестор с 4.2.1 (неактивиран, защтото си имам оригинална карта) телефона не намира обхват изобщо.. Вече 2 пъти ресторвам и все едно и също.. Някой да има идея защо става така? След доста борба, телефона заспа! Всичко му бачка! Благодаря на @kawabiker ! П.С.: Направих всичко без 2 и 3та стъпка, заради оригиналния сим и пак се получи. Редактирано Април 1, 2011 от bassaddicted
sake Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 bassaddicted, значи вече GPS и всичко останало ти работи без проблеми? 1
tonygti Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Пуу деба и 3G-тата му, тръгва на тях GPS-а и това си е. А на 3GS нанайси...
bassaddicted Публикувано Април 2, 2011 Публикувано Април 2, 2011 Ами като цяло май ми работи. Свалих си, след като приключих цялата операция, MotionX GPS Lite (безплатна е от аппстор и е много лека като програмка) и веднага ми намери точното местонахождение! След това пробвах да си махна сим-а и само на Wi-Fi нет пак пробвах и отново стана всичко точно! Като цяло мисля, че съм оправил този дразнещ проблем. Понякога обаче, като ползвам 3Г връзка и обикновения гугъл мапс, ми изкарва, че се намирам на няколко пресечки от точното място, където съм! Предполагам, че просто няма начин винаги да ми изкарва 100% точно мястото, където съм! След малко ще си кача на тела iGo и ще пиша какво е положението!
Alxx® Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 Пробвай без нет - през нета те локализира по IP, затова имаш отклонение през 3г мрежата, клетката не е точно до теб в случая Докато ти е включен нет-а, не можеш хич да си сигурен че гпс чипа работи коректно.
Alxx® Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 Е, имах предвид ползването на програми с карта...
vladibass Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Здравейте, направих всичко от първия пост на 3гс и стана!!! GPS-а работи, имам един проблем, на том-том не тръгва GPS-a, но на SYGIC, всичко е наред. С друга навигация не съм пробвал. 1
kawabiker Публикувано Април 13, 2011 Автор Публикувано Април 13, 2011 (редактирано) Имай в предвид , че Сиджика , бачка и през WiFi , а май и през 3Г , така че , пробвай на спрян нет , за да си сигурен Редактирано Април 13, 2011 от kawabiker
liomojo Публикувано Април 13, 2011 Публикувано Април 13, 2011 Спри wifi и ще видиш , че се лъжеш. Сиджика локализора по wifi и то доста добре. Можеш да си пуснеш wifi и да си влезеш в къщи на закрито и пак ще ти даде , че те локализира. Ако том том не ще , или motionX не ти даде , че е намерило сателити си оставаш без гпс. 1
vladibass Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Да прави сте!!! Съжалявам ако съм подвел някого, просто се зарадвах че ме локализира изключително точно!!! Но след като спрях Wi-Fi и 3Г, вече не ме локализираше.
yamahadrums Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Може ли някой с 3Gs и работещ GPS, независимо от бейсбанда, да качи някъде com.apple.locate.plist и com.apple.locationd.plist от System/Library/LaunchDaemons?
liomojo Публикувано Май 12, 2011 Публикувано Май 12, 2011 Заповядай http://dox.bg/files/dw?a=6723bba13c a тук са същите файлове но от ifile сякаш се различават http://dox.bg/files/dw?a=6e8a31ab82
kawabiker Публикувано Май 19, 2011 Автор Публикувано Май 19, 2011 Btstack gps е не лош вариант , за тези които не им работи GPS-a , по мое мнение е по-добър от Roqy , в сорса на БигБос е 5 долара , има го другия вариант, ако някой иска , да ми пише на лично да му дам линк . 1
SashaConkaFilipViktor Публикувано Май 20, 2011 Публикувано Май 20, 2011 а може ли някой да даде инфо за хардуерно понижаване на б.б.?!?
Recommended Posts