N1k0lA Публикувано Юни 27, 2011 Публикувано Юни 27, 2011 (редактирано) Аз съм с 3GS New Bootrom и джейла не е untethered.Я пробвай след нормален рестарт,без да го закачаш за компютъра да отвориш Cydia или Safari. П.П.Бета 2 се държи перфектно на 3GS.По-добре е даже от 4.3.3 П.П2.Струва ли ми се или 3GS-a не може да се синхронизира чрез Wi-Fi.Гледах в Sumary таба,но няма опция Sync over Wi-Fi connection.Пак гадните им номера! Редактирано Юни 28, 2011 от N1k0lA Цитирай
liomojo Публикувано Юни 28, 2011 Публикувано Юни 28, 2011 Бетата се държи добре, но пък аитунес е отвратително бъгав и бавен. Виждам си с XP ,a wifisync не се поддържа още от уиндоус , само за мак е. Цитирай
yamahadrums Публикувано Юни 28, 2011 Публикувано Юни 28, 2011 Аз съм с 3GS New Bootrom и джейла не е untethered.Я пробвай след нормален рестарт,без да го закачаш за компютъра да отвориш Cydia или Safari. Пробвах. И при двете бети Сафари крашва. Нямам идея защо. Цитирай
yamahadrums Публикувано Юни 28, 2011 Публикувано Юни 28, 2011 Е, и аз като буутна тетърд не крашва. Затова и си направих къстъм със Сноубрийз. С него нямам такива проблеми. Цитирай
liomojo Публикувано Юни 28, 2011 Публикувано Юни 28, 2011 Аз съм със стария бут и ми е ънтетърд със сноубриз. Това което засега ми крашва е видео разговорите в скайп, опитам ли да го пусна и скайп се затваря. Цитирай
liomojo Публикувано Юни 30, 2011 Публикувано Юни 30, 2011 Момчета само при мен ли не се появява вече функцията да ми синхронизира контактите през gmail. В айтюнса ми го дава като опция но не иска да ги синхронизира, а в телефона ми показва само за notes , calenrdar mail, а за другите акаунти ми дава и контакти и яху и icloud . Нещо бъгче ли е или е само при мен? В сетингс маил акаунтс , не ми дава въобще опцията за контакти да я активирам просто липсва и то е само за gmail. Цитирай
Severus Публикувано Юни 30, 2011 Публикувано Юни 30, 2011 Нали знаеш, че gmail трябва да е конфигуриран като Exchange, за да синк-ваш контакти...? Цитирай
liomojo Публикувано Юни 30, 2011 Публикувано Юни 30, 2011 Ами досега винаги си го конфигурирам в айтюнс и той си ми ги синхронизира , но сега не ще или забива или ми даваа някакви грешки , недостъпни дискове или тн, явно е нещо от бетата на тюнса. А иначе на телефона не съм настройвал нищо да е exchange. Цитирай
Severus Публикувано Юни 30, 2011 Публикувано Юни 30, 2011 Настрой Gmail синхронизацията от телефона. Зарежи го този iTunes 1 Цитирай
imanev Публикувано Юли 4, 2011 Публикувано Юли 4, 2011 Привет, как седи въпроса с ФЗ апарати? Изчетох цялата тема, но всякаш не видях да пише нещо за отключени и заключени апарати. С новия бутром съм. Харесват ми новостите и искам да съм част от тях, благодаря предварително! Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 5, 2011 Публикувано Юли 5, 2011 Ако е ФЗ към небългарски оператор - забрави бетите, а може и iOS5 въобще. Поживем - увидим, бъди търпелив. Цитирай
diamaris Публикувано Юли 5, 2011 Публикувано Юли 5, 2011 Аз качих вчера бета 2, Skype и Facetime ми крашват. Също много лагав IOS, батерията ми падаше с близо 40-50% по-бързо, но все пак аз съм го активирал без dev account. Сега на 4.3.3 ми върви доста по-добре Цитирай
imanev Публикувано Юли 5, 2011 Публикувано Юли 5, 2011 Привет отново, А мога ли да си инсталирам iTunes 10.5 с цел да си направя регистрация в iCloud и да обменям данните след това с AppleTV и по нататък живот и здраве с телефона? Моето AppleTV е първа генерация, предполагам това няма да е проблем? В презентацията не видях да правят някакво разделение на AppleTV за ползването на "облака". Благодаря предварително Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 5, 2011 Публикувано Юли 5, 2011 iCloud общо взето няма да има нищо общо с iTunes. Не знам как е при MacOS Lion, но аз не мога да използвам iCloud с 10.6.8. При AppleTV трудно ще се реализара iCloud, защото няма какво да пазиш, а да си гледаш снимките и т.н. от облака ще има меню, което евентуално ще е достъпно само в iOS 5. Цитирай
baronbg Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 Аз качих вчера бета 2, Skype и Facetime ми крашват. Също много лагав IOS, батерията ми падаше с близо 40-50% по-бързо, но все пак аз съм го активирал без dev account. Сега на 4.3.3 ми върви доста по-добре Също бета 2 без дев акаунт. Цитирай
bgdn Публикувано Юли 6, 2011 Публикувано Юли 6, 2011 За феновете на jailbreakme.com, но използващи iOS5 явно дупката е запушена и ще се чака... Цитирай
dachevradoslav Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 Някой от хората, които са си сложили iOS5 може ли да каже дали delivery report на съобщенията е само за iPhone->iPhone (т.е. за iMessage) или и за iPhone->други мобилен телефон? Цитирай
dachevradoslav Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 Аз не питам дали праща, а дали сигнализира когато съобщението е доставено. Цитирай
JVV Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 (редактирано) Не съм разбрал въпроса. Извинявам се. Редактирано Юли 8, 2011 от JVV Цитирай
liomojo Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 Деливърито при мен работи само с imassage. Като го пиша като sms деливъри няма. Между другото , имам странното чувство, че след като сложих mobile substrat., телефона работи по-добре. Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Юли 8, 2011 Публикувано Юли 8, 2011 Кои приложения от Cydia-та работят на 5.0 ? Цитирай
iPhoneman Публикувано Юли 11, 2011 Публикувано Юли 11, 2011 (редактирано) Как е джейла с Beta 3, ако някой има впечатления ? Пак няма iTunes Beta 3 за Windows. Последно го бяха махнали и за Beta 2. EDIT: Май на мен нещо не ми излиза, не че е важно де. Уф е това може да е добре. С пускане на GPS`а на Гоогле излезе още едно за някаква калибрация(ами било за компаса) и отдолу за спиране на иконата на GPS`a, което преди мисля го нямаше. С всичко това ако се пести батерия е добре дошло. Редактирано Юли 11, 2011 от iPhoneman Цитирай
johnnybravo Публикувано Юли 11, 2011 Публикувано Юли 11, 2011 Има си и за Windows, но нека някой да ги пробва Download iTunes: iTunes 10.5 beta 3 MAC (Download Link Updated) iTunes 10.5 beta 3 Windows x64 (Download Link Updated) mirror iTunes 10.5 beta 3 Windows x86 (Download Link Updated) Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.