Alxx® Публикувано Декември 14, 2009 Публикувано Декември 14, 2009 This show car currently houses Lambo's recently reworked 556bhp, 5.2-litre V10 but, as our Jason Barlow speculates in the new issue, could easily accomodate the Murcielago's V12, a V8, or even, as Fitzgerald has hinted intriguingly, a new hybrid power train. Source: Top Gear Цитирай
delmondo Публикувано Декември 18, 2009 Публикувано Декември 18, 2009 Aston Martin Cygnet Concept - inside снимката с iPod Touch 3G на докинга до волана е върха. Малко е встрани от темата, но пък марката си е марка. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 BRABUS GLK V12 - най - бързият, легализиран за улицата SUV. Vmax>320km/h Повече по темата: http://www.team-bhp.com/forum/internati ... l-suv.html 1 Цитирай
John Digweed Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 Натискате газта докрай и само след 4.5 секунди достигате скорост от 100 км/ч. Ако продължите да прилагате пълен натиск на десния педал, след 16.2 секунди скоростомерът вече ще достигне отметката 200. При това на борда на автомобилите с повишена проходимост BMW X5 и X6. Такова упражнение става възможно единствено след доработка от култовото тунинг студио G-Power. Специалистите започват своята работа директно върху М-версиите на X5 и X6. И на двата кросоувъра от премиум сегмента се монтира пакет с кодово обозначение Typhoon S. В силовата си част той включва основно препрограмиране на електрониката, лека доработка на компресорите и смяна на ауспухната система. Така V-образният битурбо осмак вече разполага с 45 к.с. повече (600), а максималният въртящ момент нараства с 20 Нм (700). И Х5, и Х6 са доста високи автомобили - 1 764 и 1 684 мм съответно. За да може умопомрачаващата тяга да не се отразява толкова сериозно на окачването, от G-Power монтират нови, по-твърди и по-къси пружини, които снижават клиренса и на двата автомобила с по 10 мм. По този начин мюнхенските тежкоатлети могат да развият скорост над 300 км/ч. Оптимизацията на двигателя струва 4 701 евро, а тази на изпускателната система - 3 021 евро. Външните "украси", включващи ефектен аеродинамичен кит и 23-цолови лети джанти, се предлагат на цени от 6 990 и 8 865 евро, съответно Източник: Вестник "Авто Пазар" Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 Малък, нищо лично - ама X6 е ш___н хечбек на стероиди.Brabus GLK-то съответно е C-тка с вдигнати гащи. Пуснах снимката за разнообразие, иначе съм на мнение че такива автотъпизми трябва да се забранят със закон. Като те подгони(разбирай - не владее автомобила) на някое кръстовище зад волана на X6 Schnitzer силиконова руса бомба, захапала телефона - и ти ще си смениш мнението. 1 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 Х6-бррр, не го траем това нещо! Още набивам канчето на един мой че си взе такова :evil: Че е и 5.0 Цитирай
Legend Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 Вие тука големи тунери си падате всички май а ? Мохеро ще разцапи най-много Цитирай
Legend Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 Аз пък си падам по нещо ей такова. И мисля догодина нещо такова да си направя. Цитирай
Toni- Публикувано Януари 10, 2010 Публикувано Януари 10, 2010 Х6-бррр, не го траем това нещо!Още набивам канчето на един мой че си взе такова :evil: Че е и 5.0 Относно X6, някой гледал ли е случайно последният епизод на Top Gear... там бая се изгавриха с X6... чак се забавлявах, един наклон не можа да изкачи този SUV. Иначе аз по принцип ги харесвам...поне добре изглеждат. Цитирай
LUBECA Публикувано Януари 12, 2010 Автор Публикувано Януари 12, 2010 Както казах...... Произведение на изкуството! Цитирай
Nikolay Публикувано Януари 23, 2010 Публикувано Януари 23, 2010 :tease1: Май с теб сме от една порода ) Цитирай
BANNN Публикувано Януари 23, 2010 Публикувано Януари 23, 2010 Nikolay има още доста от наще тука!:layrubber: Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 1, 2010 Автор Публикувано Февруари 1, 2010 От Carlsson предстои да покажат своя суперавтомобил C25 на автомобилното изложение в Женева през месец март, като от него ще бъдат произведени само 25 бройки. Моделът се базира на Mercedes SL 600 и е оборудван с 6-литров битурбо V12 двигател с мощност от 753 к.с. и 1 150 Нм максимален въртящ момент. Максималната скорост на автомобила е 352 км/ч. Изпълнителният директор на Carlsson Маркус Шустер изрази желанието си колата да бъда конструирана така, че да бъде безопасна за шофиране както по пътищата, така и по състезателните писти. „Затова ние се стремим да създадем един изключителен и същевременно подходящ за ежедневни пътувания до офиса автомобил. Автомобилът притежава характерните за по-масовите модели технологии за безопасност – за защита на пешеходците, ESP (електронна стабилизираща програма), ABS (система против блокиране) и въздушни възглавници” - заяви Шустер. Инженерите на компанията са снабдили C25 с адаптивно регулируемо окачване, което едновременно осигурява повече стабилност в завои и по-комфортно пътуване в прави участъци. Колата е качена върху 20-цолови джанти, обути в спортни гуми. Предните дискове (вентилирани) на спирачната система са с големина 405 мм, а задните – 380 мм. За дизайна на интериора на автомобила от Carlsson са използвали естествена кожа, въглеродни влакна и велур. Моделът e лишен от специфични елементи като състезателни седалки, петточкови колани и обезопасителна клетка, за да се постигне по-добър комфорт. Цената на Carlsson C25 ще бъде обявена с наближаването на дебюта му по време на автомобилното изложение в Женева. ---------- Post added at 09:07 ---------- Previous post was at 09:05 ---------- pe6o666, боцни направо едно такова зверче Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 1, 2010 Автор Публикувано Февруари 1, 2010 Тони, то не пречи да имаш кола за семейството и кола за кеф:mrgreen: Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 22, 2010 Автор Публикувано Февруари 22, 2010 Лично на мен много ми харесва Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 22, 2010 Публикувано Февруари 22, 2010 Уфф, хич не е зле! Четириврато кабрио, хммм, интересно как ще се приеме. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 22, 2010 Публикувано Февруари 22, 2010 Добре според мен - няма да имат германски конкурент, а американските така или иначе за нищо не стават... Цитирай
WolfDale Публикувано Февруари 24, 2010 Публикувано Февруари 24, 2010 (редактирано) Мисля, че това ще бъде хита на Ауди за 2011-та година : AUDI RS5 2011 П.П. Съжалявам за размера на снимките просто неможах да намеря по-малки. Редактирано Февруари 24, 2010 от mupo Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 (редактирано) Новият Cayenne, смесени чувства: Редактирано Февруари 26, 2010 от pe6o666 Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 26, 2010 Автор Публикувано Февруари 26, 2010 Мдаммм... И аз се присъединявам :hmmm: Има нещо, което не ми стои както трябва. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 (редактирано) Да пробвам - муцуната е нещо като неясно подобие на решетка от астън мартин с фарове от ферари. Задницата е микс - субару трайбека& мазда 6 комби. Сътворили са чорба - също като москвич алеко на времето:отпред рено, отзад пежо - по средата л@йно. Едит: всъщност отпред е точно като F430, видяно през призмата на бутилка джеймесън или джак. Редактирано Февруари 26, 2010 от alxx Цитирай
BANNN Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 Аз бих казал! Гроздето е кисело щото е високо! На мен ми харесва и то повече от предходния модел. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.