sainttropez Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 2000 лв за телефон в тия кризистни времена?! Тия смотаняци нямат ли си маркетингов отдел? Колко телефона си мислят, че могат да се продадат при тези условия? Отчайваща ни е държавицата ... Цитирай
ThUnDeR Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Една проста сметка: ЕКСКЛУЗИВНАТА ОФЕРТА ЗА iPhone: iPhone 3GS 16GB - 1799лв. i1000 iPhone 3GS 16GB - 2199лв. i2000 Нормалната оферта за iPhone: iPhone 3GS 16GB - 1399лв. i1000 iPhone 3GS 16GB - 1599лв. i2000 PS: тези си правят ташак с хората! Цитирай
localhost Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Много скъпо. Тук чисто нов отключен 3GS 32GB e ~1200 лева. Цитирай
Lucas Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Една проста сметка:ЕКСКЛУЗИВНАТА ОФЕРТА ЗА iPhone: iPhone 3GS 16GB - 1799лв. i1000 iPhone 3GS 16GB - 2199лв. i2000 Нормалната оферта за iPhone: iPhone 3GS 16GB - 1399лв. i1000 iPhone 3GS 16GB - 1599лв. i2000 PS: тези си правят ташак с хората! Нали се сещаш, че те гледат да фанат кирия .. дано M-tel (ако изобщо пуснат) да са на стабилни цени. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Мтел не са по-малки измекяри. Цитирай
Kpuc Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Много скъпо. Тук чисто нов отключен 3GS 32GB e ~1200 лева. Къде е това "Тука" скъпи съфорумнико? Много ми е интересно как така ФО 3GS 32GB може да бъде ~ 1200 лв. ? Цитирай
PL87 Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Мтел не са по-малки измекяри. По-малки са. Клиент съм им от дълги години и мислех, че са най-големите гадини, но скоро си имах вземане даване и с другите оператори - там нещата са на развитие 10 години назад, и като мислене, и като обслужване. Пълен ад. Цитирай
LUBECA Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Няма никакъв смисъл, да се взима така Чакайте новия модел през юли месец и това е. Цитирай
Гост Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Много скъпо. Тук чисто нов отключен 3GS 32GB e ~1200 лева. Къде е това "Тука" скъпи съфорумнико? Много ми е интересно как така ФО 3GS 32GB може да бъде ~ 1200 лв. ? Ако се съди по профила и ip-тo му - Австралия. Цитирай
newabv Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Едно от най-дразнещите неща в офертите на мтел е двегодишния им договор.. сега гледам и глобул това започват да правят. Тия няма ли кой да ги регулира!? Ебати изродите, в скоро време няма да предлагат от никой оператор нищо читаво без многогодишен договор! Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Или направо доживотен договор... баси изродите. 2 години е много време. Не са много хората, които ще са сигурни дали ще могат да плащат по близо 100 лева всеки месец. Днес имаш хубава работа и си позволяваш тая екстра, утре заради кризата те махат и ти се чудиш какво да правиш. Тия наистина нямат акъл в тиквите си!!! Цитирай
uponone Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 За информация: Дубай - 3GS 16GB (черен или бял) - около 550-560 Евро (ФО)! Аз щях да си взимам от там, като си мислех, че са по евтини, но остава ми надеждата, че ще намеря начин да се сдобия с ФО от Глобул за 1150лв. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Отиваш в Глобул и си вземаш. Миналата седмица един приятел отиде в бизнес парка и си го купи отключен, без договор. Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Аз пък вчера попитах в Germanos и ми казаха, че имат налични 3GS, но предлагат САМО с договор. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Бе ходи с кеша, че да те върнат Цитирай
algarve Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 По-малки са. Клиент съм им от дълги години и мислех, че са най-големите гадини, но скоро си имах вземане даване и с другите оператори - там нещата са на развитие 10 години назад, и като мислене, и като обслужване. Пълен ад. Ти сериозно ли или нещо майтап си правиш нещо???Не ми трябва чак толкова отключен.Просто ми трябва да си запазя номера.Баси толкова ли е трудно??Що за тъпотия. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Че не е трудно, не е.. Обаче им е по–сладко и тарикатско да те изнудят да им станеш "двоен" абонат, и да си смучкат от теб двойни абонаменти, нищо, че уж великите им прИмоции са за т.нар. "настоящи" абонати (т.е.дето вече веднъж са се прилъгали), и че всъщност е идиотия да си вземш и втори номер от тях....К'во им дреме на тях, като няма кой да ги регулира и изправи до стената? Цитирай
stanislavd Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 По-малки са. Клиент съм им от дълги години и мислех, че са най-големите гадини, но скоро си имах вземане даване и с другите оператори - там нещата са на развитие 10 години назад, и като мислене, и като обслужване. Пълен ад. Ти сериозно ли или нещо майтап си правиш нещо???Не ми трябва чак толкова отключен.Просто ми трябва да си запазя номера.Баси толкова ли е трудно??Що за тъпотия. Здравейте колеги, и аз имах същия проблем преди два месеца. Исках 3GS на договор ,но със запазване на номера който ползвам вече 7 години. Невероятно но факт , получих телефона и си запазих номера. Един месец си късах нервите с Глобул: от 123 ми казват ,че мога да получа телефона със запазване на номера и ме пращат в магазина, а от там ми казват , че няма да ми дадат телефона със запазване на номера (Става дума за цена 929лв). И аз нали съм .... и упорит тази процедура я извършвах толкова много пъти, че им изгубих бройката. Обаче накрая след 30 дена опити и на мен ми писна. Регистрирах се в саита им и им написах едно дълго гневно писмо ,чрез което поисках официален писмен отговор какво означава за тях 7 години лоялен клиент и защо не мога да дам 929лв кеш за телефон и да си запазя номера. И о чудо след два часа ми позвъниха от магазина на Глобул (същият от които получих отказ) и ми казаха , че мога да получа телефона и да си запазя номера, и след няколко дена бях горд собственик на нов 3GS с моя номер . Един съвет от мен , когато разговаряте с оператор от 123 който вземе присърце вашия проблем , запомнете името му и искайте да разговаряте само с него докато не си решите проблема. Ако оператора не е на работа в момента , оставете си името и номера на колегата му , и искайте да ви се обади когато е на смяна. Обаждат се . Аз така си реших проблема . Извинявам се че не е много по темата , но въпроса беше поставен и реших да споделя моя опит . Дано съм ви бил полезен. Поздрави 1 Цитирай
Protector Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 А някой, който е на Mtel или Vivacom пробвал ли се е да си купи Iphone от Globul, да си запази номера и да използва включените мегабайти в абонамента? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Е, това пък как си го представяш... За да запазиш нещо от включения в абонамента ти пакет, трябва да си абонат на оператора. Запазването на номера е процедура по прекратяване договорни отношения (съотв. абонамент) с един, и преминаване към друг оператор. Двете нямат нищо общо, даже напротив–противоположни са... Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Кака, мисля че има предвид точно обратното. Напр.: абонат е на ментел и иска договор с глобул, но номера да му е 088XXXXXX Май никой не е пробвал, но не би трябвало да е проблем след като има преносимост на номерата. Що не опиташ(настоятелно) и да споделиш какво и как? Цитирай
chris4o Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Ще ме прощавате за офтопика, ама трудно се сдържах.. Реших да видя "неограничения мобилен интернет" от Мтел и какво прочитам в сайта им: "* M-Tel NоLimit Surf предоставя неограничен мобилен интернет трафик в мрежата на М-Tel. При достигане на месечено потребеление от 10 GB, скоростта за пренос на данни ще бъде намалена до 128 Kbps." Само това исках да споделя с вас Цитирай
newabv Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Гарантирам, че може! Преди време описвах мъките си с тия оператори и тогава ми предложиха да си пренеса номера и щели да го смятат за нов в оператора. Прекратяваш си отношенията с досегашния оператор, "носиш" си номера в Глобул и ти го смятат за нов и отговаряш на промоцията. А относно за по-предния пост, където човека обясняваше за мъките си със запазване на номера.. абсолютно същите: тук даже нещо ме бяхте нападнали като се жалвах от тях. С мноооого заплахи по телефона, разговори и т.н. се съгласиха да ми запазят номера и да ми дадат айфон.. И човека е прав- помнете оператора, с който говорите. Цитирай
Protector Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 Кака, мисля че има предвид точно обратното. Напр.: абонат е на ментел и иска договор с глобул, но номера да му е 088XXXXXXМай никой не е пробвал, но не би трябвало да е проблем след като има преносимост на номерата. Що не опиташ(настоятелно) и да споделиш какво и как? Точно това имах впредвид. Към средата на Декември ще започна да опитвам, за да мога към Коледа да го имам. Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 26, 2009 Публикувано Ноември 26, 2009 По-добри почни да опитваш още от началото на декември... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.