shpeki Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 МТел корпоративен! Не разбрах това мясот ли е ? Въпроса ми е откъде точно да мина днес да си взема незаключен апарат на тая цена. Лесно е така да се хвърлят големите приказки да си защитавате мтел ама те са точно едни долни прекупвачи или сега забравихте цените от 4000 с двугодишния договор на 6-те. Добре, че Теленор внесоха. Цитирай
pepo1919 Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Off:Не на договора,на мен ми е странно.Както и да е, темата е друга. Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Shpeki - В Мтел не знам къде има налични. Отговора ми беше как така се получава цена 800 лева за отключен iPhone. И отговора ми е този - ако си корпоративен клиенти на МТел и подпишеш 2 годишен договор се получава, а иначе всички iPhone от МТел са отключени. Следващото мнение след моето е на колегата който ти каза, че "С нова карта бизнес смарт над L с договор за 2г и го отнасяш. ". Вече къде има и има ли изобщо налични в МТел е въпрос, който можеш да зададеш на *88 или в някой техен Бизнес център. Никой не защитавам и никой не оправдавам за цените който е пуснал, но в момента плановете на МТел отново са по-изгодни от тези на Теленор. Така че никой не защитавам и никой не оправдавам. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Да не говорим че, "внесоха" не означава че имат за продан. И аз Внесох. Ходи си вземи от Теленор. П.п. Забравих че нямат, иначе защо ще питаш къде да си вземеш. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Теленор са обявили на страницата си освен цени с планове и "Цена в брой, без абонамент 1 789,90 лв" /пример за iPhone 6 Plus 64GB/. В този случай телефона ще бъде ли заключен към оператора? Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Може и да не сте на Трансфер L, Със Смарт също важи, а цената от 60 лв на месец важи и за Трансфер M , ако не се лъжа. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Трансфер L е 28-29 лева. 1800 минути към всички и 4500 МБ интернет на 3G, като неизговорените минути се прехвърлят за следващ месец до 3600 минути. Това е промоционално в момента. Аз съм на него, но колегата спомена за Бизнес смарт над L, което ще е различно Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Смятам,смятам и пак не ги докарвам ментел да са по изгодни Цитирай
Grievous Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Само като знам, че е ФО, ми е супер изгодно. За продажбата след година, примерно. 2 Цитирай
shpeki Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 (редактирано) Shpeki - В Мтел не знам къде има налични. Отговора ми беше как така се получава цена 800 лева за отключен iPhone. И отговора ми е този - ако си корпоративен клиенти на МТел и подпишеш 2 годишен договор се получава, а иначе всички iPhone от МТел са отключени. Следващото мнение след моето е на колегата който ти каза, че "С нова карта бизнес смарт над L с договор за 2г и го отнасяш. ". Вече къде има и има ли изобщо налични в МТел е въпрос, който можеш да зададеш на *88 или в някой техен Бизнес център. Никой не защитавам и никой не оправдавам за цените който е пуснал, но в момента плановете на МТел отново са по-изгодни от тези на Теленор. Така че никой не защитавам и никой не оправдавам. Аз на друг зададох въпроса но той не отговори. На Мтел не са заключени защото просто вече не са официален вносител, откъде и как си ги набавят нямам представа и затова си слагат както цени 2200, така и цени под 1000. Като бяха официален вносител телефоните си бяха заключени и наглеците взимаха по 150 лева за отключване. Мисълта ми беше просто да не се пляска само цената 800 за телефона без да се обяснят подробности за условията защото е много подвеждащо. Цените на теленор за корпоративни са по ниски от тези на мтел. И за частни клиенти е така, но пък в плановете на мтел има повече минути. Който не иска да си сменя оператора може спокойно да се прежали от Мтел да си взема сега айфон и затова може да благодари единствено на Теленор. Такива като мене които сме на Виваком сме прецакани , 1600 лева за 6 64гб с двугодишен договор за 30 лева на месец. Това ми предложиха. ЕБати смеха са, сигурно скоро ще се изкуша да се върна в Теленор. Само като знам, че е ФО, ми е супер изгодно. За продажбата след година, примерно. Лъжеш се, ще го продадеш на същата цена. Значение ще има единствено външния вид. Това ти го казвам от опит, лятото продавах на един приятел 5-цата. Заключена към Глобъл с неизплатен телефон. Редактирано Декември 3, 2014 от shpeki 1 Цитирай
ML16 Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Теленор са обявили на страницата си освен цени с планове и "Цена в брой, без абонамент 1 789,90 лв" /пример за iPhone 6 Plus 64GB/. В този случай телефона ще бъде ли заключен към оператора? Бях в един магазин на Теленор, когато е на пълна цена, го отключват. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Само като знам, че е ФО, ми е супер изгодно. За продажбата след година, примерно. Разликата е към 400 кинта обаче!!!Ще успееш ли да продадеш отключена 6-ца 16ГБ след година, с 400 лв.повече от същата заключена към Теленор?А и плащаш го кеш и ти го отключват Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 (редактирано) Така погледнато Теленор избиват с оферта, но да погледнем моя вариант : Подписах си договор с тарифа 25 лв + 60лв за телефона,който е ФО, две години гаранция, което е повече от перфектно за мен Пък нека си говорят, че е било по-яко да си го вземеш за 1200-1300 лв кеш от епълстор Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 3, 2014 от Максим Костадинов 2 Цитирай
drjivago Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Разликата при ментелци кеш или на изплащане е 380 лв. Така че всеки да си преценява кое е по-изгодно. В момента имат промоционален план трансфер ХЛ за 35 лв (99 лв иначе)с неограничени разговори към всички и 100000 мв. Цитирай
baronbg Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Как не ви омръзна да си ги мерите, незнам?!? 5 Цитирай
JVV Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Цените на теленор за корпоративни са по ниски от тези на мтел. Това не е вярно. Имам ги и теленорските цени. Цитирай
shpeki Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Не цитирай преходно мнение, ако обичаш! Напълно възможно е, преди седмица ми споделиха плюсчета на какви пари са ги взели. Публикувай да сравним, Живко. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Не си мерете корпоративните пишки - не към всики цените с едни и същи. Казано по друг начин : Корпоративен клиент си,когато имаш 10 карти минимум. Е цената на iPhone-при теб ще е различна,от този,който има 100+ карти и знае как да се пазари. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
algor Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Е как пък не се намери някой да влезе със засилка в тази тема и да напише (примерно): - Младежи и девойки, имам супер корпоративни условия и мога да взема от едикойси оператор три броя Айфон 6, 16ГБ на цена 728 лева (примерна е цифрата). Тъй като не ми трябват на мен, ако някой иска да се възползва нека ми драсне едно ЛС и да се разберем как да си вземе бройка. Правя го щото ми е кеф и за да знам, че някой ще се радва на тази възможност. Да, ама не. Не сте свикнали да помагате, а само да се фукате. Жалка картинка сме, честно... 12 Цитирай
profusion Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Е де да имаше такава опция от някой нямаше да откажа Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Хахахаха, че не може да си ги вземе и да си ги "шитне" на 1200 лв Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 По-рано ви казах цените на Вива за скромните ни 30+ карти и с удоволствие ще съдействам, но се съмнявам, че ще има желаещи. 1 Цитирай
algor Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Аз моите корпоративни условия от Теленор си ги плеснах някъде из темите. Каквото мога съм предоставил на хората тук и са се възползвали - кой от доставката с DHL, кой от хора по разни служби...а бе кой каквото му е изгодно. Но безпричинното мерене на условия, карти и фукане кой на каква далаверска цена си е взел апаратче - е не мога да го приема. Вместо да си помагаме, ние се изяждаме и се спори за такива тъпотии неземни... Зарежи. Спирам със спама и оставям място на пишкомерците да се доразвихрят. Едит: опс, писали сме заедно с Шамана, а думите ми са към поста на profusion. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.