Максим Костадинов Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 А защо не се направи една корпоративна група на форума към някой оператор, да се купят по 200 карти и да се взимат Айфончета на поразия ? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
JVV Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Не си мерете корпоративните пишки - не към всики цените с едни и същи. Е цената на iPhone-при теб ще е различна,от този,който има 100+ карти и знае как да се пазари. Е разбрахме, че не си случаен със 100+ карти и знаеш как да се пазариш. Освен тва си и запознат детайлно, кой от присъстващите с колко голяма пишка е и с колко карти играе. Баш мерене си е твоето ако питаш мен. Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Плановете Ми са много по-добри от плановете Вии. 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Не,така и не ме разбра.... Безмислено е цялата тази "помия",която е последните няколко страници. Дал съм си условията на,хората,които са ме питали. И JIV-хич не ме касае колко карти имаш ти,а за пишката-не страдам от комплекси,та не ми е зор Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
JVV Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Обаче се чувстваш длъжен да ни информираш за стоте + карти Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Дадох го за пример... Какво ти се обяснявам и аз не знам... Намери си някой друг,че не съм в настроение за глупости. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
JVV Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Като даваш пример така уверено, пазари ли се, или си предполагаш просто? Цитирай
kawabiker Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Бях в един магазин на Теленор, когато е на пълна цена, го отключват. От Теленор взет лесно може да се отключи и да стане фо и пак цената на апарата остава изгодна - 800 левовия вариант става 1040.Няколко човека от форума вече се възползваха и ще потвърдят . 1 Цитирай
shpeki Публикувано Декември 3, 2014 Публикувано Декември 3, 2014 Живко живее за да се заяжда, не му обръщайте внимание. Само за фукане се ползва тази тема, а аз си чакам 64-те като прост частен клиент. Утре ще звънна да видя какво става, уж съм записан в списък ама . Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 4, 2014 Публикувано Декември 4, 2014 Не си схванал, що за особа е Живко. Спокойно сложи и мен в същата графа, щом стимулиране на мисленето се възприема като заяждане. А, темата отдавна не е за коментар... 1 Цитирай
Georgi Mitkow Публикувано Декември 4, 2014 Публикувано Декември 4, 2014 (редактирано) Някой да има някво инфо кога ще има 6ци в теленор,че немога да го трая тоя андроид вече. Редактирано Декември 4, 2014 от Georgi Mitkow Цитирай
WULAS Публикувано Декември 4, 2014 Публикувано Декември 4, 2014 Ходи ли в офиса им във Варна мол? Моя е от там, би трябвало да имат. Цитирай
Georgi Mitkow Публикувано Декември 4, 2014 Публикувано Декември 4, 2014 Ходих и казаха ,че нямат в наличност и не знаят кога ще имат.Като имаха впредвид всички магазини на теленор.В страницата им в фб гледам също се оплакват хора ,че никъде няма налични 6-тици. Цитирай
shpeki Публикувано Декември 4, 2014 Публикувано Декември 4, 2014 Не си схванал, що за особа е Живко. Спокойно сложи и мен в същата графа, щом стимулиране на мисленето се възприема като заяждане. А, темата отдавна не е за коментар... Знам го от друг форум, затова го коментирам. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 4, 2014 Публикувано Декември 4, 2014 Значи изобщо не го "знаеш". Да ти подскажа: нищо лично Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 5, 2014 Публикувано Декември 5, 2014 Важно е как те възприемат все пак, пък ако ще Св. Мина да си! 1 Цитирай
profusion Публикувано Декември 5, 2014 Публикувано Декември 5, 2014 (редактирано) Ходих и казаха ,че нямат в наличност и не знаят кога ще имат.Като имаха впредвид всички магазини на теленор.В страницата им в фб гледам също се оплакват хора ,че никъде няма налични 6-тици. Нямяло, до 3 седмици ще имали......много тъпо от тяхна страна да не си предвидят бройки за празниците точно! Т'ва се казва да продаваш ексклузивно 1 месец телефон дето го нямаш наличен Редактирано Декември 5, 2014 от profusion 2 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 Само да споделя - всички iPhone-и от Мтел,въпреки твърденията на цял Мтел идват ФО. Тествано преди няколко дни с 5S-ка,която дойде със стикер "кодиран към мрежата на М-тел",но си тръгна с теленорска карта. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 Мхм. Партида отпреди декември 2013. 2 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 Доколкото знам Епъл могат да заключват само телефони на оператори, с които имат договори за разпространение. Явно специалистите в Мтел са много добри и са надскочили тая опция Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 15, 2015 Публикувано Март 15, 2015 Може би,стари партиди да. Но говоря от опит-явно е бил по-нов от 2013. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Март 16, 2015 Публикувано Март 16, 2015 (редактирано) . Редактирано Март 18, 2015 от kawabiker Цитирай
davidoff Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 Потвърждавам, iPhone 6, закупен месец март от Mtel, пробван с друга карта, работи. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Veli Atanasov Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 Така и не можах да си обязня как един приятел преди време докара един 4S от гърция (ФЗ Vodafone GR), и не работеше с други карти, освен тамошния VF (естествено), и тук не стана с Vivacom и Globul, но тръгна с MTel, това само не разбрах как се беше получило. А телефона си беше ФЗ. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 18, 2015 Публикувано Март 18, 2015 Ами защото Водафон са партньор на Мтел. Не само айфон, и други телефони закупени от Водафон работят с карти на мтел, дори и да са заключени. Поне такива са ми наблюденията.. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.