baronbg Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 Аз и по-нагоре го написах. Аман от мрънкачи. То не стига че няма такса, че говори с всички за 0,12 на минута ами ще кажеш, че всеки ден ще си спира гласовата поща. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 Ок, няма да плачем, няма и да мрънкаме. Само ще им се радваме. А темата да я разкарвам ли, щото само свирки ако им правим, няма да имаме дебат?! 1 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 М-Тел се наакаха толкова много,че и още пет бобчета и грахчета да пуснат клиентите им няма да се върнат.Това са най-големите обирджии! Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 Ами по-скоро не мрънкаме, а се възмущаваме!!! Просто за пореден път български оператор се опитва да се изгаври с хората!!! Уж на 12 стотинки, а куп други неща те набутват и цената отива далеч по-нагоре от 12, стотинки. Така че могат да си го набутат тоя боб на друго място... Цитирай
orbitalen Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 (редактирано) Както спомена колегата по-горе, не всеки ден си спираш/пускаш гласовата поща, нали така? Освен това за последните 7 години лично аз имам около 30 секунди разговор с оператор, така че не виждам и тук къде е проблемът. И все още не мога да разбера защо се опитвате да свържете Боб с М-Тел? Това, че използват тяхната мрежа не означава, че са под тяхна опека! От личен опит мога да дам пример с поне 4 мобилни оператора в Обединеното Кралство, които използват мрежата на някой от големите оператори, а реално са напълно независими! Пример: Lebara, Lyca Mobile, Tesco Mobile, Talk Mobile, TalkTalk, да продължавам ли? Дори се оказва, че някои от тези оператори предоставят по-добри условия на по-ниски цени на потребителите си, в сравнение с условията и цените на оператора, чиято мрежа използват. Поради тази причина не разбирам защо "М-тел се опитва да си върне потребителите", М-Тел не би трябвало изобщо да се намесва в разговора, освен ако някой няма доказателства, че наистина М-Тел стои изцяло зад инициативата и те контролират новопоявилия се оператор! Редактирано Октомври 25, 2011 от orbitalen 3 Цитирай
Lyudmil Публикувано Октомври 25, 2011 Автор Публикувано Октомври 25, 2011 Вижте всички говорим с догатки, аз лично възнамерявам следващата седмица да взема една такава карта и да ги пробвам, след което ще споделя личния си опит и наблюдения. Само дано да имат микросим. Цитирай
algor Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 Както спомена колегата по-горе, не всеки ден си спираш/пускаш гласовата поща, нали така? Освен това за последните 7 години лично аз имам около 30 секунди разговор с оператор, така че не виждам и тук къде е проблемът. И все още не мога да разбера защо се опитвате да свържете Боб с М-Тел? Това, че използват тяхната мрежа не означава, че са под тяхна опека! От личен опит мога да дам пример с поне 4 мобилни оператора в Обединеното Кралство, които използват мрежата на някой от големите оператори, а реално са напълно независими! Пример: Lebara, Lyca Mobile, Tesco Mobile, Talk Mobile, TalkTalk, да продължавам ли? Дори се оказва, че някои от тези оператори предоставят по-добри условия на по-ниски цени на потребителите си, в сравнение с условията и цените на оператора, чиято мрежа използват. Поради тази причина не разбирам защо "М-тел се опитва да си върне потребителите", М-Тел не би трябвало изобщо да се намесва в разговора, освен ако някой няма доказателства, че наистина М-Тел стои изцяло зад инициативата и те контролират новопоявилия се оператор! Мобилтел не контролират "новопоявилия се оператор" първо защото Мобилтел няма как да контролират себе си и второ Мобилтел не е новопоявил се оператор. Доказателства? Няма нужда да си доказваме неща, които ги пише в общите условия: http://www.bob.bg/terms-conditions.php http://www.bob.bg/si...hti-uslovia.pdf http://www.bob.bg/si.../bob-tariff.pdf http://www.bob.bg/si...2009%202011.pdf П Р А В И Л А з а у ч а с т и е в пр о м о ц и о н а л н ат а к а мпа н и я „b o b е в е ч е т у к!“ 1 . П е р и о д н а п р о м о ц и о н а л н а т а ка м п а н и я (“К а м п а н и я т а”): 1.1. Период за получаване на промоционални скреч карти от Кампанията - от 13.10.2011г. до 26.10.2011 г. включително. 1.1. Срок на валидност на промоционалните скреч картите, с които се печелят награди: от 13.10. до 15.11.2011 г. 2. О р г а н и з а т о р н а Ка м п а н и я т а: “Мобилтел” ЕАД със седалище и адрес на управление София 1309, ул.”Кукуш” № 1 8.2. тези Условия за ползване на тарифни планове с марка „bob”; 8.3. Общи условия за взаимоотношенията между „Мобилтел” ЕАД и абонатите и потребителите на обществените мобилни наземни мрежи на „Мобилтел” ЕАД по стандарти GSM и UMTS Общи условия за взаимоотношенията между "Мобилтел" EАД иабонатите и потребителите на обществените мобилни наземни мрежи на "Мобилтел" ЕАД по стандарти GSM и UMTS П Р А В И Л А З А П О Л З В А Н Е Н А У С Л У Г И Т Е,С В Ъ Р З А Н И С Д О С Т Ъ П Д О И П О Л З В А Н Е Н А И Н Т Е Р Н Е Т Ч Р Е З М Р Е Ж А Т А Н А М о б и л т е л Е А Д А. П р е д м е т 1. Тези Правила уреждат отношенията между Мобилтел ЕАД (наричано по-долу за краткост "Доставчик") и всяко лице (наричано по-долу за краткост "Потребител"), което ползва услуги, свързани с достъп до и ползване на Интернет чрез мрежата на Мобилтел ЕАД. Това всичкото е от страницата на Фасул. Да си доказваме? Няма какво. Просто е добре да прочетем. 3 Цитирай
alex.7777 Публикувано Октомври 25, 2011 Публикувано Октомври 25, 2011 Фасул точно това им е гадното име на тия Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Algor ама мноооого точно го написа. Така, че всички останали, които защитават ментел по-добре замълчете. Иначе и аз също много се чудя дали да не си взема една ей така за пробата... Цитирай
Steve Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Дори на етикетите, от вътрешната страна на сините им сака пише: Произведено за Мобилтел ЕАД. Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 26, 2011 Публикувано Октомври 26, 2011 Само да поясня!!! НИКОГО не защитавам. Просто не започвам да плюя, отричам и мразя всяко ново нещо, без да съм го ползвал и да имам преки впечатления от въпросното. Което междувпрочем е характерна черта , както забелязвам, на доста хора тук. Вместо да се зарадваме , че се предлага нещо различно, което ще донесе някакво раздвижване на закостенелия мобилен пазар у нас, предизвиквайки и другите оператори да предложат и те нещо различно от "говориш не говориш - плащаш" Започваме да храним всичко и всеки който не споделя нашето черногледство. Аз съм доволен от условията които ми предлагат в момента, само сравнени с другите оператори на нашия пазар. Иначе ползвам на договор и Австийски оператор когато пътувам защото техните условия не се предлагат от нашите. Ако има по-добра оферта от сегашната , няма да се колебая да ги сменя, ако не могат да ми я предложат. Никой, нокого не кара насила . Не ти харесва- не ползваш. Това е. А изказвания " Просто за пореден път български оператор се опитва да се изгаври с хората!!! Уж на 12 стотинки, а куп други неща те набутват и цената отива далеч по-нагоре от 12, стотинки. Така че могат да си го набутат тоя боб на друго място... " по скоро пасват за Е-ОН, И-ВИ-ЕН, Топлофикация и други, които за разлика от коментираните до момента , не намалят цената а напротив- увеличават. Това скъпи приятели е ГАВРА с и без това обеднелия Български народ. Извинявам се , че стана толкова дълго, но исках и още неща да напиша. Със здраве на всички. 1 Цитирай
Vancuver Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 baronbg, що се занимаваш... "Едно си баба знае, едно си баба бае"... Ако bob беше на виваком или глобул - отзивите щяха да са коренно различни, но не - понеже е М-тел - дай да плюем. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 Аз не мога да разбера на вас какво ви пречи плюенето?? Явно хората си имат основание! Вие нямате, целувайте ги, други имат, ще ги плюят. Свободен форум сме 5 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.