The Shaman Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 (редактирано) Имат си сайт http://www.ghost-armor.com/ http://www.bodyguardz.com/content/accessories/1-11--5.htm за какво ти е ebay?! Редактирано Февруари 26, 2010 от The Shaman Цитирай
dadada21 Публикувано Февруари 26, 2010 Публикувано Февруари 26, 2010 (редактирано) много солено излиза с доставката, докато някои продавачи от ebay поддържат Free shipping (worldwide) Има ли някой извън България, който би ми го внесъл ? Редактирано Февруари 26, 2010 от dadada21 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 24, 2010 Публикувано Март 24, 2010 След може би месец употреба мога да кажа, че съм разочарован!Много лепкаво стои в ръката.Мисля да се връщам на case и обикновен протектор кой ще ми препоръчате? Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 24, 2010 Публикувано Март 24, 2010 Аз съм с такъв http://digitalen.org/item3528 но има тема за кейсовете, която е точно под тази Цитирай
joshua1982 Публикувано Март 24, 2010 Публикувано Март 24, 2010 Това за кой протектор е валидно ? Цитирай
Applefan Публикувано Март 26, 2010 Публикувано Март 26, 2010 Това, че стои като гумен за мен е плюс - както си го пишат на сайта на официалния дистрибутор СТАБИЛЕН ЗА ДЪРЖАНЕ – доброто усещане при хващане прави по-лесно задържането на Вашите скъпи устройства в ръцете Ви – те вече не се изплъзват така лесно както преди. А друг плюс е, че не остават толкова отпечатъци от пръсти. И най-важното - няма драскане! Изпробвано е Поставянето наистина не е много лесно - на мен ми отне 10-15 мин. Ще го видя натам как ще е засега съм много доволен. За гаранцията пише, че трябва да го пратя на техния адрес http://invisibleshield.bg, но не ми се е налагало. Гледам, че пишат, че е само за купените от тях - поне няма да ми се налага да пращам до САЩ ) Цитирай
The Shaman Публикувано Март 26, 2010 Публикувано Март 26, 2010 Ако прочетеш първата страница ще ти стане ясно. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 27, 2010 Публикувано Март 27, 2010 @ Applefan сигурен ли си, че не се драска?При отит да изкарам едни балончета с нокет се получиха големи драскотини! Цитирай
Applefan Публикувано Март 28, 2010 Публикувано Март 28, 2010 С нокът не бях пробвал , но с ключ, вилица, ножица не се драскаше. Но сега опитах и с нокът и също не се драска, явно са ти доста остри ноктите след като аз дори с натискане не успях да надраскам. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Не знам дали са остри, но е факт, че се надраска. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Зависи какъв боклук са ти пробутали или не... Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Сега като пробвам не се драска не знайно защо?!След като сложих shield-a на другуя ден изтеглях тея балончета, които не бях видял.За това може да е станало така.@ The Shaman не не е менте! Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 (редактирано) Естествено, че ги изтиглях с картата, която е в комлекта.Но нямаше резултат и за това прибегнах към нокъта.Все ми е тая в момента и без това искам да се отърва от invisible shield. Редактирано Март 29, 2010 от Sladichuk® Цитирай
joshua1982 Публикувано Май 30, 2010 Публикувано Май 30, 2010 Успях след 1 час борба с тоя протектор да го наместя, да успея да му залепя краищата и да е не е крив, крайния резултат е повече от потресаващ - това не е за хора с две леви ръце. Отпред и отзад множество мехурчета макар уж да ползвах карта да ги махна, и като се загледах си е доволно крив. Та възниква логичния въпрос : как най-лесно и безпроблемно да се махне ако след няколко дни остане да изглежда по същия брутален начин ? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 31, 2010 Публикувано Май 31, 2010 Moят съвет е, каквото и да се случва, след като си го сложил да не го махаш изобщо. Аз си го бях сложил горе долу добре (нямаше балончета, нито беше на криво), но имах отпред на дисплея в лявата част една черна почти незабележима точица, която е под протектора. Ами бъркаше ми в очите при всяко ползване на телефона, не издържах и накрая (това 4-5 дни след поставянето на протектора) реших да го отлепя само където е проблемната част и да го измия с малко вода отдолу без да махам целия протектор. Еми резултатите са 3: черната точка не се махна (2 опита направих да я махна), появиха се леки балончета по края и частта, която 'надигнах', за да го измия сега седи като дъга отгоре на дисплея. Язък за хубавото му първоначално поставяне . Като минус на щита бих посочил, че там където са малките части, се събира малко по малко прах от носене по джобове, че дори и от стоене в/у бюро. След известно време направо си се замърсява и е малко неприятно.. Спор няма обаче, че продукта си върши работата. Наистина предпазва доста добре телефона, особено задната част от надрасквания. Това, че е гумиран и на мен ми харесва - имам по-добър захват . Но както е гумиран, сега е по-трудно да се почиства от отпечатъци и разни други гадорийки... Цитирай
joshua1982 Публикувано Юни 1, 2010 Публикувано Юни 1, 2010 Ами аз си махнах моето протекторче след няколко часа се усетих че толкова криво го бях сложил че ме дразнеше прекалено много, отлепих предната част и след това каквото и да опитвах изглеждаше лошо, макар да го бях измил добре с вода изглеждаше все едно има остатъци от лепило. Както и да е, махнах и задната част макар за нея да има най-голям смисъл според мен да има протектор, все пак предната част е изработена от материал който не се драска лесно, а и с Invisible Shield пръста не се плъзга толкова гладко и не е много приятно. Поръчах си ново калъфче на Krusell, мисля че е удачен вариант. Цитирай
Dennise Публикувано Юни 6, 2010 Публикувано Юни 6, 2010 Плюс, който намерих на shield-а е, че с каквито и да е остри предмети е почети непосилно да се разреже ( пробвах с един от най-здравите ми скалпели и успя но трудно!). Друго, което много ми хареса е, че като се сложи на каквато и да е повърхност си стои без да се хлъзга. Но проблемите както и при другите се появиха след няколко месеца. Задното покритие се напълни с мехури и с една ножица постоянно го кастрех, докато накрая не го махнах. Предното покритие претърпя доста изрязвания, докато накрая го оставих само по диспеля, като отстрани няма нищо и от тогава смея да твърдя, че вече година и половина не му е станало нищо, като изключим дребни наранявания на самото найлонче, но това не ми е проблем да си работя с апарата. Да допълня, че си бях купил и някакъв калъф, не помня точно марката но по форма е идентичен на всички останали - тип чорап ма кожен твърд и беше доста скъп се сещам към 60лв., но постоянно съм в движение и след като щях да го изтърва няколко хиляди пъти в опита си да го изкарам бързичко се отказах и в момента калъфа си стои като паметник Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 6, 2010 Публикувано Юни 6, 2010 Хеххехехе... Чак с бръснача е трудно а Не найлон а желязо Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 7, 2010 Публикувано Юни 7, 2010 Еми и аз не му издържах на този щит. Ползвах го малко над месец и днес го махнах, защото ми дойде карбоновия скин Цитирай
DjeFF Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Според мен шилда не е толкова лош, колкото го изкарвате... Задния панел 100% никога няма да ми бъде нещо различно от Invisible Shield, поради много причини: здрав е, покрива до известна степен целия панел, вкл. и лайсните .. и основното ! гумен е ! . Поне при мен това много ми харесва (само за задния панел), защото си го оставям на таблото на колата и не мърда... Иначе предния определено няма да бъде повече Invisible Shield, най-вече заради това,че се оставят отпечатъци от ноктите. Също като минус отчитам и това, че много задържа мръсотии...Също така вчера както си го изкарвах от джоба и се беше разлепил сам.. целия . Направи ми впечатление че шилда беше кафяв. Надявам се да съм бил полезен ! Цитирай
joshua1982 Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Това потвърждава и моето мнение, това че самото покритие стои като гумирано, е както голям плюс така и голям недостатък. Положителното му качество е че стои по-добре в ръката, не се плъзга и нямам чувството че всеки момент ще си изтърва телефона. Недостатъка е че така пръста се плъзга по-трудно по дисплея и това не е толкова приятно. Цитирай
vasko1987 Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Някой получавал ли е черти от шийлда. Незнам точно как да ги обясня - черта тип дъга, шарена. Получих една такава около 2-3 см и още 2 по малки, но незнам дали е от IS или от дисплея. Шийлда е поставен преди 2 дни и мисля, че линията се появи впоследсвие. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Естествено, че е от него. Нали ги има когато е на телефона? Дишай спокойно Цитирай
vasko1987 Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 То може и от дисплея да е .Имаш ли идея, дали ще се махнат или си остават. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Това е някакъв "дефект" на шийлда. При мен се е получавало. Виждат се само при определен ъгъл. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.