Barbie Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 На вивател съм с iphone 4 4.3.5 и турбо сим и на FaceTime отдоло пише waiting for activation. .. Какво мога да направя за да си ползвам facetime Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 27, 2011 Публикувано Октомври 27, 2011 Най–накрая да се научиш да четеш от 1–ва страница докрая поне темите, в които пишеш! 2 Цитирай
loshotia Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 Здравейте при мен Facetime-a работи пробвах го през Mtel-Mtel, но незнам по каква тарифа се таксува ? През интернет ли минава или като разговор? Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 28, 2011 Публикувано Октомври 28, 2011 През интернет и не се таксува. 1 Цитирай
Barbie Публикувано Ноември 9, 2011 Публикувано Ноември 9, 2011 Телефонат е отключен с чип Gavey (не сам сигурна дали така се казваше) FaceTime e включен но отдоло ми пише waiting for activation и нищо не става с карта на виваком съм ако това има значение .. Моля ако някой знае как да си реша проблема да помага.. Благодаря предварително ) Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 Чети няколко поста по-горе! 1 Цитирай
Barbie Публикувано Ноември 10, 2011 Публикувано Ноември 10, 2011 (редактирано) Прочетех цялата тема всичко свалих и нищо не помага... Някой с Gavey изoбщо успял ли е да си активира facetime Редактирано Ноември 10, 2011 от Barbie Цитирай
atanas Публикувано Декември 12, 2011 Публикувано Декември 12, 2011 Здравейте, Имам проблем с активирането на face time - дава : "waiting for activation" и така си остава също немога да изпращам mms Телефона ми е iphone4 4.2.1 ФЗ Моля, за помощ Цитирай
mirko85 Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 (редактирано) Здравейте отново приятели! Някой дали е имал проблем с FaceTime (waiting for activation)? с новия FW 5.0.1 Не че го ползвам но все пак ако може да се оправи. ModEdit: Престани да постваш всичките си постове за изскочили проблеми само в една и съща тема, нямаща общо с питането! Да не искаш да назначим персонален чистач да замита и мести само след теб !?!? Редактирано Януари 5, 2012 от Sladichuk® Цитирай
sstavrov Публикувано Януари 5, 2012 Публикувано Януари 5, 2012 Е то това не е проблем . Все някога ще се активира . Щом е на "ON" , оставяш го и не се занимаваш с него . От време на време си проверяваш сметката да не да е "набъбнала" . Цитирай
kokobrise Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 Единствената причина да не мина от 4.2.1 на 5.0.1 е ,че си мисля че все още не работят разните хактиватори и пачове за фейс тайм и ще трябва да се лиша от него.Искам да питам това наистина ли е така или някой е успял да го активира на 5.0.1? Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 Ами при мен си е активиран с геви и сам Само дето няма с кой даго пробвам дали работи Цитирай
kokobrise Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 Това са добри новини.А към кой оператор ти е сим картата.Също така ползвал ли си за целта facetime hacktivator или друг хак от сидия? Цитирай
TUISTERa Публикувано Януари 6, 2012 Публикувано Януари 6, 2012 Към ментел съм. Чист фейстайм без никакви добавки. Както казах не съм го пробвал , но ще гледам тия дни да тествам дали работи в действителност. Цитирай
ggeorgieev Публикувано Януари 7, 2012 Публикувано Януари 7, 2012 С Гевей и САМ съм и аз, Фейстайм работи, Ай-съобщенията също Няма проблеми с тези услуги Цитирай
s0urce Публикувано Януари 10, 2012 Публикувано Януари 10, 2012 Потвърждавам че SAM работи и на iPhone4 iOS 5.0.1 даже push работят Цитирай
sstavrov Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Аз активирах facetime на телефон с гевей. Процедура: 1.джейл 2.активация със SAM 3.със iSpirit до unknown.bundle(system/library/carrier bundles/iphone/unknown.bundle) 4.променяте съдържанието на info-, carrier-, version.plist чрез копиране на текста от същите в mobilkom_bg.bundle 5.Ребуут 6.Давате на ON facetime и imessage Това е. Ето и снимка Цитирай
kawabiker Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Като стана въпрос за бъндъли , може ли някой с Gevey на 5.0.1 да ми прати 3-те плиста от unknown.bundle !? Цитирай
kokobrise Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 А когато става дума за Vivacom ,как се процедира ?Може ли да се приложи упътването на sstavrov? Цитирай
sstavrov Публикувано Януари 21, 2012 Публикувано Януари 21, 2012 ПОДЧЕРТАВАМ: Ако някой реши да използва метода посочен от мен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си направи копие на трите файла от т. 4. След приключване на процедурата да се ВЪЗСТАНОВЯТ. Иначе няма EDGE и 3G. Методът работи за всички оператори. Цитирай
iMan Публикувано Ноември 12, 2013 Публикувано Ноември 12, 2013 (редактирано) Здравейте. Така ,метода който ще ви кажа е за ФО телефони,тествано лично от мен вчера! За да ви се активира FaceTime ,трябва да сте на сметка или да имате ваучер в телефона и пуснати Cellullar Data и 3G, изкл. Wi-Fi. После проверете дали ви е въведен правилно телефонния номер в Settings > Phone > My Number , в полето трябва да започва със +359 ........... Изключвате,включвате FaceTime. Ако не се активира ,рестартирайте телефона и пробвайте пак да активирате FaceTime! Методът работи Поздрави Редактирано Ноември 12, 2013 от iMan Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.