Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GEVEY SIM отключване на iPhone 4

Featured Replies

Публикувано

След 2 часа мъки , ребуутване , махане-слагане , слагане в друг апарат , набиране на 112 , базикане на AirPlane mode , пробване на ръчни настройки , най-сетне дойде обхвата.За мене обаче остава загадката , защо като пусна 3Г и ведната ми губи обхвата при EDGE-a нямам никакви проблеми?Дали проблема се крие в М-ентел или е в апарата/сим-а?

• Отговори 332
  • Прегледа 78.4k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• На 29.02.2013 точно в 0:31:010 New York time.

• Как така па все Ви се налага да ъпдейтнете . Защо на мен не ми се наложи един път . Защо като трябва да си правя рестор, не ъпдейтвам , а ? Не ми отговаряйте, аз ще Ви отговоря- защото не сте прочел

• Уважаеми колега, разбира се че съм прочел преди да пиша... И какво пише на предните 2 страници , решение на моя проблем?? Както и да съжалявам че задавам въпрос за моя проблем във форума, но просто ми

Публикувано

Така, сега да уточня!

Колкото и да е PRO една Gevey, няма как да избегнеш набирането на 112 след загуба на обхват. При ръчно изключване и включване на телефона, може да се разминеш с Cancel, но и в този случай. Същото е когато преминаваш в друг режим (в случая EDGE/3G).

Капиш? ;)

Публикувано

Моите наблюдения не са точно такива. Аз съм с първото геви и ми се налага да набирам 112 само и единствено при рестарт. Един единствен път се бъгна при работещ телефон и тогава се наложи да вадя картата, както съм писал по-горе. Да уточня , че живея на място, кудето телефона редовно губи обхват и си го намира без никакви проблеми. При смяна на режима 3g/edge няма никакъв проблем. Повтарям, това са си мои наблюдения, не твърдя че при всички е така. Оператора е Ментел.

Редактирано от TUISTERa

Публикувано

На 4.3.3 не ми правеше никакви проблеми , инъче преди малко бях до едно село и на 2-3 пъти ми изгуби обхвата и си го намери автоматично без проблеми , но пробвам ли да пусна 3г и всичко свършва,поне 30мин процедури.Явно ще карам само на EDGE :)

Публикувано

Има ли връзка в между това че с гивей трябва да се даде роуминга на включено (за нета) с това, че когато някой ми звънне и нямам в контактите му номера с +359 отпред не ми го разпознава и ми изписва номера? :scratch:

Редактирано от profusion

Публикувано

Мисля,че не...

Но това все пак е iphone,всичко може да се очаква...

Публикувано

Да и имаше решение някъде, какво да се промени във файловата с-ма, но не мога да се сетя в момента. Има го някъде из темата или форума.

Публикувано

Аз съм без джейл, така че май няма смисъл :)

Публикувано

Ако си с иос 5 можеш да коригираш всички номера в iCloud.com. А иначе се променя един plist в uknown.bundle за да

знае че си на бг оператор.

Публикувано

Телефона е от Мтел, а аз съм абонат на Глобул.

Като го пусна ми излиза Emergency call.

FW 4.3.5 с BB 04.10.01

Има ли вариант за джейлбрейк и ако си взема GEVEY SIM дали ще ми свърши работа след това?

Мерси!

Публикувано

Да,ще стане с Гевей.

Публикувано

има един пич може да ти го отключи без GEVEY , от форума . Свържи се по-добре с него . Търси "kawabiker"

Публикувано

Само един тип ли са тези чипове. Четох за някакъв PRO?

Публикувано

Ако си с иос 5 можеш да коригираш всички номера в iCloud.com.

Къде я има тази опция, влизам в сайта и Контакти и не я виждам в Preferences....

Тоя гивей яко прецака сички контакти като нямам ни на един +359 :tooth:

Публикувано

Нещо не схващам....имам GEVEY чип, FW 4.3.5, BB 04.10....като искам да джайлбрейкна на 4.1 ако изобщо има смисъл. Какво мога да направя за да го пусна?

Публикувано

Аз лично нищо не разбрах.

Публикувано

:tooth:

Телефона е от МТел, аз съм абонат на Глобул. Има FW 4.3.5 и BB 04.10.01. Смених си картата с МикроСим, която е с парола. Дава ми Emergency call само, дори и след като си купих GEVEY. Мисълта ми е необходимо ли е да го джейлбрейкна към по ниска версия за да работи GEVEY или.....

Публикувано

Но определено има нужда от активация. Свържи го към iTunes с една карта на Мтел да се активира и тогава му плесни турбината.

Публикувано

Ето какво направих:

Свалих redsn0w 0.9.8b3

От Apple FW4.3.4

Джейл.......

След това въпреки кода на картата с GEVEY всичко си е наред.

Дано всички функции работят нормално!

Сега като се наложи да го рестартирам не иска да се включи - седи си ябълката и това е :)

Вариянта е да го включвам само с redsn0w 0.9.8b3

Публикувано

От три дни телефона не може и не може да намери обхват само на No Service си стой. Гевея е червен, но низнам в същтност дали проблема е от него

Публикувано

Стой още с непопълнен профил и чакай от умрел писмо!

Публикувано

Някой може ли да ми отвори очите с Виваком, кой модел турбина работи най-добре към момента , ако някой има и наблюдение и с 5.0+ Виваком, ще е супер !?

Публикувано

Искам да поръчам по ибей за един приятел от новите сюприм гевей-и. Как да разбера кой е истински? Т.е. да не се набира всеки път 112 и тн.?

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=gevey+supreme&_sacat=0&_stpos=&_sop=15&gbr=1&LH_PrefLoc=3&_odkw=gevey+supremе&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

По горния въпрос за Виваком - опитвал съм с моята карта на заключения телефон на един колега - всичко е наред. А той е от по-старите (червените, без рязане на сим). Според мен всеки ще ти свърши работа..

Публикувано

Търси купувача ibstocksuk в Английския, от него купих една за 2 и 49 паунда и още един за доставка, работи си с нея съм, от жълтите сюприйм, нямам проблеми.

Публикувано

Прочетох цялата тема, но за да съм сигурна ще питам.

Взех един iPhone 4 внесен от Англия, Фабрично заключен, FW 4.2.1, BB 03.10.01. От всичко прочетено разбрах, че е най-добре да си взема Gevey Supreme Pro (намерих човек от форума, който продава за 15 лв), защото няма да се налага рязане на сим картата и няма да се налага всеки път да се набира 112 след рестарт.

Въпроса ми е дали трябва да имам сим картата на Orange с която е купен телефона, за да се активира?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.