turganay Публикувано Май 5, 2018 Публикувано Май 5, 2018 (редактирано) Благодаря ви за информацията ! Редактирано Май 5, 2018 от turganay Цитирай
gogi6 Публикувано Май 5, 2018 Публикувано Май 5, 2018 Само да вметна, че google cast си е предимство. За мен този телевизор е перфектен! 1 Цитирай
koksibg Публикувано Май 5, 2018 Публикувано Май 5, 2018 Само да вметна че последните мисля 2 години LG обира награди. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Май 5, 2018 Публикувано Май 5, 2018 преди 20 часа, turganay написа: Здравейте колеги, днес си купих едно тв и ми развалиха настроението, че съм направил грешен избор.Обясних, че не ми е основен телевизор и е за спалнята, или лятото да го изкарам на двора. Вие какво мнение ще ми дадете ? Колега, в този ценови диапазон и за тези пари дали е с нещо малко по-добър единия или другия е без значение. Цените са такива, че купуваме нещо, гледаме го 2-3 години и заминава по вили, палатки и паланки, а ние купуваме друго. Не виждам смисъл да обръщаш внимание на глупости, изречени от нищо неразбиращи консултанти в техноверига. Със здраве да си го ползваш! 3 1 Цитирай
Anthony Публикувано Май 5, 2018 Публикувано Май 5, 2018 Това да слушаш продавач-консултант и да му вярваш е като някой на автомивка да ти дава акъл коя кола е по-хубава, докато вършее с пароструйката 6 1 Цитирай
ML16 Публикувано Май 22, 2018 Публикувано Май 22, 2018 Кой телевизор от тези двата бихте ми препоръчали: Samsung QLED TV QE55Q6F 55" 4Κ Ultra HD Smart PHILIPS 55POS9002 4K Ultra HD OLED Цитирай
mirror Публикувано Май 22, 2018 Публикувано Май 22, 2018 OLED при статични изображения се изпича, бих избрал QLED-a. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Май 22, 2018 Публикувано Май 22, 2018 Поръчах Samsung-a ще споделям после. 2 Цитирай
algor Публикувано Май 22, 2018 Публикувано Май 22, 2018 Самсунг-а при ТВ почти винаги е един добър и даже много добър избор, та значи си в джаза. ? 4 Цитирай
hudson Публикувано Май 22, 2018 Публикувано Май 22, 2018 Каквото и да се вземе в момента на пазара, все ще се кръстиш дали ще изкара гаранцията. В случая с избора между двата - филипса е 9та серия, а самсунга е 6та. Отделно който е гледал телевизор с амбилайт, много трудно се връща към такъв без.Sent from my iPad using Tapatalk 2 Цитирай
Anthony Публикувано Май 23, 2018 Публикувано Май 23, 2018 Този Филипс е невероятен телевизор. Аз си го купих и мога да кажа, че си сбъркал със Самсунга определено. Черното на OLED е недостижимо от нищо, освен плазмите. Виж и тестовете в hdtvtest.co.uk. Филипса просто кърти. 1 Цитирай
mirror Публикувано Май 23, 2018 Публикувано Май 23, 2018 Всеки има право на лош вкус... @ML16, изборът ти е правилен. Цитирай
Anthony Публикувано Май 23, 2018 Публикувано Май 23, 2018 Мхм, да, напълно прав си. Жалко, че колегата се върза на твоя. Абсурдната картинка даже няма нужда от коментар. ML16, ето ти подробен тест на Филпса от много реномиран сайт - https://www.hdtvtest.co.uk/news/55pos9002-201711194508.htm 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Май 23, 2018 Публикувано Май 23, 2018 Всеки има право на лош вкус... [mention=29]ML16[/mention], изборът ти е правилен.В никакъв случай не мога да кажа, че колегата и сбъркал със Самсунга (и двете технологии си имат плюсове и минуси), но тази картинка определено е абсурдна... Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 1, 2018 Публикувано Юни 1, 2018 Здравейте! Някой може ли да препоръча remote app в AppStore за този модел Sony Bravia. Не е с андроид.Виртуална клавиатура ми трябва Цитирай
ML16 Публикувано Юни 1, 2018 Публикувано Юни 1, 2018 Samsung QLED TV QE55Q6F 55" 4Κ Ultra HD Smart Вече една седмица ползвам телевизора и мога да кажа, че съм изключително впечатлен. Картината поне за мен е уникалена. Цветовете са супер, черното е мега яко. Upscale-а работи чудесно, няма насичания, забавяния или видима промяна в качеството независимо дали кадъра е статичен или екшън сцена, спокойно мога да кажа, че примерно Eurosport 2 на Булсатком вече не е същия канал. За качествените филми в 4K няма какво да говорим.... Адски много ми харесва бързината по менюто, което е много важно а много смарт телевизори имат проблем с това. Много е удобно, че с дистанционното на телевизора управлявам и Apple TV, Amazon Fire TV, Булсатком-а и усилвателя, както че и всичко се гаси с едно копче. Всички външни устройства се появяват като отделни апликации добре подредени. Не сменяш дистанционн, входове и тнт. 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Юни 1, 2018 Публикувано Юни 1, 2018 С какъв телевизор си бил досега?По принцип ако не ти е за HDR-то (то и без това с тези Edge Led подсветки въобще не можем да говорим за пълнофункционално HDR), съвсем спокойно си можел да минеш и с MU7002 - абсолютно идентичен като характеристика модел с изключение на по-широката гама цветово покритие, което обаче си личи само в HDR. Като цяло локалното затъмняване на тези модели е пълна щета. Общо взето Sony KD55XE9005 е без конкуренция в този ценова зона с Full Array Led подсветка, поддържаща 30+ зони за локално затъмнявне (гореспоменатите я имат 8, я не...), единствено от тях реално достига 750-800 нита осветеност за почти максимален кеф при HDR и е за горе долу същите пари, но вече се намира трудно... Цитирай
stangen Публикувано Юни 6, 2018 Публикувано Юни 6, 2018 (редактирано) Аз успях да се докопам до 55XE9005 за да изхвърля Самсунг 49KS7002 на който в долната част на дисплея се появи едно бяло петно до рамката. Пратих мейл със снимка на Самсунг и те ми върнаха, че това било нормално и не подлежало на гаранция. Повече техен продукт няма да купя. Като изключим лагавият Андроид, Сонито като картина (след калибрация) е много приятен за гледане телевизор. Всичките ексти по включване/изключване на външни устройства от дистанционното или при активиране на вход, си ги имат повечето съвременни телевизори. Редактирано Юни 6, 2018 от stangen 3 Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 6, 2018 Публикувано Юни 6, 2018 Аз като чуя Сони и направо си тръгвам. Без да давам обяснения. Да се наложи да пускаш ip-телевизия и гледай какво става. DVB- субтитри така и не съм успял да подкарам. Може би не съм попаднал на модели. Цитирай
johnnybravo Публикувано Юни 12, 2018 Публикувано Юни 12, 2018 Аз утре чакам да ми докарат един Philips 65PUS8901/12 АмбиЛукс e уникална екстра. От 2007 съм с 9-та серия на Philips, който е с Амбилайт и е супер, но АмбиЛукс направо кърти 2 Цитирай
Monro Публикувано Юли 2, 2018 Публикувано Юли 2, 2018 Моя амбилайт на 7ма серия нещо спря изведнъж и сега не работи.. ? Цитирай
profusion Публикувано Юли 2, 2018 Автор Публикувано Юли 2, 2018 Коя ОС е по оптимизирана за Нетфликс, мак минито ми е 2011 и няма 4к та се чудя ЛГ или Самсунг е по оптимизирано за Нетфликс да се подкара с 4к, 5.1 и ХДР (освен Нетфликс и Plex евентуално)? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.