Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

То аз знам по-хубавото дека е :tooth: въпроса за до 1350 твърдо какво макс като размери ЛЕД +dvb-c/mpeg4,CI+ може да се вземе, като качеството да не е за подценяване?

Публикувано

Ми сега имам 37 с надявах се поне на 42-46 :tooth:

Публикувано
Публикувано

Аз точно този бях харесал последния от линка ти филипса, виждал ли си го как е картината и дали си струва?

Публикувано

Ами не. Но със сигурност можеш да го видиш и да искаш да ти го демонстрират на място.

Не мисля, че ще останеш разочарован ;)

Публикувано

Ами не. Но със сигурност можеш да го видиш и да искаш да ти го демонстрират на място.

Не мисля, че ще останеш разочарован ;)

То хубаво да ми го демонстрират но го дават наличен само в Бургас и Варна техномаркет да му се невиди :scratch: а с онлайн поръчките да не изям някое демо стояло 5000часа на щанда...

Публикувано

То демото си личи. Колкото и добре да го почистят, има места които ще останат прашни. Можеш да им поставиш условие при поръчката, да не е мостра и после като дойде при теб, евентуално да им до върнеш, ако са се опитали да хитруват ;)

Аз моя го взех мостра, защото беше само една бройка въобще и нямах избор, но вече толкова време нямам забележки :smile: То и това до известна степен е въпрос на късмет.

Публикувано

Любец, докато изчакам одеве поста ти, ходих и взех LG-то :D само, че е по-новия модел, не този от линка.На първо четене съм доволен. Фул ейч ди:D, всякакви входове, цифров тунер и най-важното за моята принцеса, USB вход :) Изображението е добро и така... Нека анимациите започнат :)

Публикувано

Да ви е честито брат и със здраве да си го ползва принцесата! :)

Публикувано

Язък тоя 46PFL5606H юсб-та чудесии функции, а едно PIP няма дето дъртия ми самсунг от 6 догини го има :( жалко...

Публикувано

Вече PIP,май на повечето марки е само през PC in.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Попринцип PIP в 26" телевизори рядко се правят, а ако има не е напълно функционален. На вилата имам едно Сони 26", което има PIP, но работи само в определена комбинация. Едината картина трябва да идва задължително от антенния вход (аналогов), а другата от чифров - hdmi, dvi или чинчове, т.е не може да ползваш PIP в комбинация два цифрови сигнала пр. hdmi + hdmi и на практика функцията е неизползваема.

Публикувано

Има разлика между PIP и PIP(pc).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

На мен ми трябва да ми е пуснат мака на телевизора а в някой ъгъл да върви някой канал да следя я новини я нещо друго? това какво е? В самсунга ми е PIP, как да разбера тоя 46'' може ли го - 46PFL5606H или 46PFL5605H щото ако не няма да го зимам

Публикувано

Телевизорът трябва да има два тунера, за да може да възпроизведе едновременно две картини от два различни цифрови източника (примерно PC + цифрова ТВ). Когато телевизорите имат само един тунер, те могат пак могат да възпроизведат два картини PIP (Picture in Picture), но едната трябва задължително да е аналогова, а и при различните телевизори с един тунер възможните комбинации на аналогов+цифров сигнал могат да са различни. Примерно можеш да комбинираш антената+composite, но не можеш да комбинираш антената+hdmi или други подобни комбинации. За целта, която искаш да използваш телевизора ти трябва такъв с два тунера или такъв, който поддържа PAP (Picture and Picture). В случая тези филипси са от ниския клас и имат само един тунер, потърси някой с PIP/PAP функция.

Публикувано

@Lyudmil

аз не разбирам от тунери :tooth: , ама защо му е 2 като единия сигнал е от цифровата - ок, ама за сигнала от HDMI (компютър) и той ли трябва да се декодира от тунер?

Публикувано

Не. Почти всеки ЛСД телевизор може да ти изкара PIP и PAP от кабелна/цифрова телевизия + някой от другите изходи.

Ако искаш 2 канала PIP - 2 тунера. Поправете ме ако греша, но няма масови модели LCD телевизори с повече от 1 тунер.

Публикувано

Почти всеки но всички масови модели който съм си харесал нямат ни ПАП ни ПИП...пример - LG 47LE5300, TOSHIBA 46WL753G, Philips 46PFL5606H и т.н. аз поне не намирам в региона ~1500 да е около 42-46' с LED CI+ dvb-c и прословутото PIP, гати толкова ли много искам :tooth:

Публикувано

55 инчов какво бихте препоручали. до 3000 лева.

не че има голям избор де

Публикувано

Най-доброто за тази цена според мене е това - даже е и 3Д:

http://techno-mix.co...ps-42-pfl-7606h

Взимай него и няма да съжаляваш!

п.п. Покрай твойта тема и аз се замислих дали не се барна с един такъв у нас! :tooth:

Не е зле, като гледам и цената не са я надули много (~60лв.) ;)

edit: Slaf, гледам има един Philips на промоция http://technomarket....lips-55pfl7606k

Цената естествено ще е друга (по-малко от 3000 2900лв.) и върви с подарък :smile:

Промо пакет 55PFL7606H/12 с подарък 3 броя 3D очила PTA416

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Най-доброто за тази цена според мене е това - даже е и 3Д:

http://techno-mix.co...ps-42-pfl-7606h

Взимай него и няма да съжаляваш!

п.п. Покрай твойта тема и аз се замислих дали не се барна с един такъв у нас! :tooth:

Ще си го запиша, да този има PIP май, за момента гледам ако мога да изтисквам максимума 46' за тая цена, дори и да няма екстри (3д, нет и т.н.)но поне PIP и ХД кабелен тунер да има.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...