SpAwN Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 Е, ако според теб това е "най- хубавото", не се учудвам, че страната ни е на този хал. 2 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 Само средния пръст ли , а ритането без топка на Каракачанов от кайсара. Най-хубавото нещо беше след мача че окъпаха мангала петричев с плюнки . Sent from my iPhone using Tapatalk Я ми припомни, от кой отбор беше ти? Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 От този който ви реанимира вчера Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 То не е само вчера. Да не бъркаш футбола, със "Спешно отделение"? И като вещ в реанимирането, не прочетох смислен анализ за мача, както и не ми стана ясно: "Най-хубавото нещо беше след мача че окъпаха мангала петричев с плюнки ." Или това да си го обясня с раздвоение на личноста? п.п. Имената се пишат с главна буква! 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 Незнам,но Тасков си е за наказание... Спести на Лудогорец най-малко един чист червен картон ... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 Така е. За сметка на това, на Черно море и Левски дадоха по един в повече. И в двата случая в полза на Литекс. 2 Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 (редактирано) То не е само вчера. Да не бъркаш футбола, със "Спешно отделение"? И като вещ в реанимирането, не прочетох смислен анализ за мача, както и не ми стана ясно:Или това да си го обясня с раздвоение на личноста? п.п. Имената се пишат с главна буква! Да така е не е само вчера , всеки път когато инате нужда сините началници в Ботев се надупват! Какъв анализ искаш и за кой мач, вчера Ботев нищо не игра и Левски си вкара положенията ,че можеше и още! Съдията супер неадекватен ,на Педро даже и жълт не трябваше да му покаже , а гонзи трябваше да бъде изгонен за това което направи срещу Йордан Христов. Имена се пишат с главна буква , но на дребните душици с малка! Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 24, 2014 от londongunner Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 Уважението към всички и най-вече към малките душици е важно. Има няколко основни проблема в БГ футбола. И като основните са в управите, както и всичките шефове на футболни отбори във футболния съюз, така и друг основнен проблем е, че куцо грозно и съкато с някой лев звъни на всичките рефери и им дават настъвления един връз друг, а шефа им мишкува по фейсбук ... Докато не спрат на високите етажи да си го мерят на кой е по-голям и не оставят мачовете да се решават на терена, нищо няма да стане. А за надупването пък от къде го измисли. Те наще на тоя етап са по-скъсани от ваще 2 Цитирай
pepo1919 Публикувано Ноември 24, 2014 Публикувано Ноември 24, 2014 Те наще на тоя етап са по-скъсани от ваще Taka са всички,от първия до последния отбор в класирането,но половината поне имат оправдание(финансови проблеми),другите харчат като за световно и накрая национален отбор нъцки. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 25, 2014 Публикувано Ноември 25, 2014 Това Гонзо джентълмена ли е? 4 Цитирай
iHustle Публикувано Ноември 25, 2014 Публикувано Ноември 25, 2014 Очевидно е, че Гонзо загуби контрол над себе си, докато е прав и в последствие се подхлъзна в опита си да не падне Затова и влезна в полето за игра Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 25, 2014 Публикувано Ноември 25, 2014 Толкова му е капацитета на осмокласника. 2 Цитирай
MUFCBG Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 Не знам дали тук е правилното място да пиша, но ми остана един билет за мача довечера в сектор В. Ако някой се интересува да пише на лично Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 Малко по-рано да беше казал де*а. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 (редактирано) Аз ще го грабна Стига да ме устрои цената Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 26, 2014 от BulgarianSS Цитирай
MUFCBG Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 Малко по-рано да беше казал де*а. И аз късно разбрах, изненадаха ме в последния момент. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 Въпреки, че губят в резултата, Лудогорец показват отново висок дух. Точни пасове, перфектно владеене на топката и преса. Ще ме извинявате, но аз никога не съм гледал български отбор да играе по този начин. Само респект! П. С. А тези, които правят статистиката, да го духат. Това 50 на 50 от къде го измислиха? Точно тези 5 минути пък Лудогорец владееше 70% топката. Лукас и Стърлинг трябваше да са вече декорирани в жълто. За публиката нямам думи - стахотна. Може би малко повече подкрепа ще е още по-добре. 2 Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 (редактирано) Ливърпул си водят с почти никаква игра от тяхна страна, смятай нивото на отбора от Разград какво е. Публиката е като на театър. Не може стадионът да изригва повече при гол на Пул. П.С. Всъщност може - на мач на разградския отбор. Редактирано Ноември 26, 2014 от hidalgo Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 Ти го е*еш, то пристъпя. hidalgo, на черното бяло не викай. Дерменджие закъсня със смените. При положение, че губиш всичко, пускай ги в 50-55 минута и това е. 1 Цитирай
londongunner Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 смятай нивото на отбора от Разград какво е. Публиката е като на театър. Не може стадионът да изригва повече при гол на Пул. П.С. Всъщност може - на мач на разградския отбор. С платени фенове толкова подкрепа ... Цитирай
hidalgo Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 Ти го е*еш, то пристъпя. hidalgo, на черното бяло не викай. Дерменджие закъсня със смените. При положение, че губиш всичко, пускай ги в 50-55 минута и това е. Кое е черно и кое бяло?"Зареди за Х лв и вземи билет за Лудогорец, изпрати смс и спечели билет за Лудогорец....." С такива фенове няма как да има футболна атмосфера. 2/3 от стадиона бяха фенове на Пуул. 2 пъти се чу "Българи юнаци" /щото те други песни нямат ;)/ и това е. Щом ясно се чуваше скандиранията "за" Минев. 1 Цитирай
MUFCBG Публикувано Ноември 26, 2014 Публикувано Ноември 26, 2014 Много от хората наистина не знаеха какво правят там. Двамата мъже до мен цял мач псуваха и двата отбора и се радваха на головете и на двата отбора. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.