Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Работи перфектно. Направих го за по-малко от 5 минути.

Публикувано

Дано не е за 5 дена. ;)

Публикувано

bfi1327777525g.PNG

Ето какво ми каза СИРИ за добър вечер.

Публикувано

Като се казваш "Shut The Fuck Up, you piece of shit", какво очакваш? :D

Публикувано

На един 3GS, тръгна за 5 мин. а на 4ката все още го мъча и не тръгва, вероятно наистина иска на чист рестор, защото на 4ката бях слагал Spire.

Публикувано

Ясно е че работи, но нека и аз да потвърдя

Публикувано

Не ми е ясно, защо след като инсталирах порта от репото safari започна да крашва. Даже, и клавиатурата не се появява на телефона, да не говорим за писане. Ясно, е че работи, но не зная аз какво не правя като хората. Изтрих порта, и сафари се оправи. Сега го инсталирам наново.

Публикувано (редактирано)

Кажи после какво е станало да знам и аз как да процедирам.

П. П. А провери ли дали ти работи AppStore ? Защото при мен не. Което е мааалко по-голям проблем от Сафарито.

Редактирано от mitkoiphone
Публикувано

И при мен AppStore изобщо не работи. Сафари крашва, и не зная защо. Копирах файла, и като хиперлинк в notes. и пак същото. Спрях wi-fi пуснах 3G и пак същата идилия. Даже, и телефона блокира на моменти.

Публикувано

Нямам гореописаните проблеми.

Публикувано

Тези които имаме проблем, чакаме съвети от тези които разбират повче от нас.

Публикувано

Махнете сертификата (изтрийте профила)и вижте дали ще изчезне проблема.

Публикувано

Махнах сертификата, респринг и пак не ще.

Публикувано

Оправи се след като махнах siriport от cydia.

При мен всичко е точно ! Големи благодарности на Веселин Минчев, че ни уведоми :smiley-face:

Редактирано от Iphonebg
Публикувано

Явно си пречи с нещо друго. Когато добавихте репото от първия пост, по време на инсталацията изписа ли ви някой ред в жълто или червено? Чета във форума им, че на някой хора им се е инсталирало правилно от 3-4 опит поради натовареността на сървъра им. Пробвайте да изтриете всичко свързано с порта на сири, дори изтрийте репото, направете рестарт и започнете всичко от ново стъпка по стъпка.

Публикувано

Явно при мен няма да стане лесно. Махнах всичко, ребуутвах, пак сложих сорса, порта и като исках да сложа сертификата пак греда.

Публикувано

И аз направих всичко това и пак неще.

Публикувано

На мен пък ми спряха wedict pro и оplayer .Сигурна съм , че спряха след слагането на сири.

Публикувано

Не дава червени букви при инсталиране както на репото, а така също и на порта от него.

Публикувано

И при мен не дава червени букви нито при слагане на репото, нито при инсталирането на Сири. Всичко си е както трябва, рибуутва се у-вото и пак не ще. Вече няколко пъти опитах и не става. Сега даже след слагането на репото и след инсталирането на Сири когато трябва да сложа сертификата Сафарито ми не зарежда :(

Много добре го описа. Точно това, и при мен се случва. Не зная точно, какво се случва, мисля да изтрия всичко от сидия, и да видя, какво ще се случи. Не зная дали това е решение, но нищо друго не ми хрумва.

Редактирано от zdravko hristov
Публикувано

Влиза в конфликт с някое приложение.

Публикувано

Хе, заради едни Сири няма да изтрия всичко от Сидия :) Но мога да пробвам нещо което може би прави конфликта :)

Публикувано

Много ще е трудно така да се открие кое точно причинява проблема, със сигурност е нещо свалено от Сидия. В краен случай ще ви се наложи да направите един рестор, jailbreak и след това първо инсталирате Siri и след това връщате бекъпи и всичко останало.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...