N1k0lA Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 Върви перфектно,но този Mobile Substrate скапва батерията и много бави телефона.Чаках 10 секунди да ми отвори Settings и го разкарах Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mimeto83 Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 Преди време го ползвах , но нямаше туика за бг локация и практически не ми вършеше никаква работа. Тогава версията беше 1.4 и като цяло работеше без проблеми. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 (редактирано) При мен не е така, а имам и други боклуци от cydia, а за това, че забивало след 4-тата/5-тата фраза, нямам проблеми когато махна Siri Extensions, понякога само след респринг/ребуут трябва да се активира наново, но след 2-ри/3-ти опит пак е готово. Редактирано Май 30, 2012 от asen4o0 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 30, 2012 Публикувано Май 30, 2012 (редактирано) Сложих този за iPad (original siri ipad's) и след като се инсталира и рестартирах влезе в някакъв loop. Не е DFU, не е и Recovery. Все едно чака да му дам boot tethered.. В iTunes ми излиза по тоя начин: Пробвах с редсноу да му дам boot tethered , но не поддържа устройството (нормално). Някакъв съвет как да го оправя? Не ми се прави рестор и след това качване всичко наново.. засега! пп. Преди това направих ъпдейт на Racoon от Cydia, (не ме накара дори да респрингна) дали пък не е там проблема? В последната версия са добавили поддръжка на новите iPad2-ки.. Редактирано Май 30, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 (редактирано) Пробвай да махнеш сирито от iFunBox, на мен веднъж на 3GS-а така се прецака. П.П. Шамане, коя е песента от първия клип? Редактирано Май 31, 2012 от asen4o0 Цитирай
The Shaman Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 http://www.shazam.com/music/web/track?id=57507983 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Как да го премахна сири-то ръчно през DiskAid? Някой знае ли кои са му папките? Рових, рових, трих разни .plist-и и папки с името assistant, (вкл. var/mobile/library/preferences/com.apple.assistant) но пак не стартира.. Цитирай
mimeto83 Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 А как се активираше. Помпаш на скриин бутона безразборно или натискаш казваш нещо и чакаш. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Може да не говориш, но трябва да изчакваш малко за да видиш има ли ефект. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Как да го премахна сири-то ръчно през DiskAid? Някой знае ли кои са му папките? Рових, рових, трих разни .plist-и и папки с името assistant, (вкл. var/mobile/library/preferences/com.apple.assistant) но пак не стартира.. Вече си направил мазалото. Достатъчно щеше да е изтриването на динамичната библиотека: Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/siri(или там както се казва).dylib и siri.plist Цитирай
mimeto83 Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Като натискам бутона през 2-3 сек без да казвам нищо имам чуството , че прекъсвам опита да се свърже с сървара за да получа сертификат ,защото сигнала който се чува е различен. Като кажа нещо и зачакам се чува различно писукане. Някой който е активирал скоро да каже. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Аз го активирах скоро и ти обясних как. Отне ми около 15-тина минути. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Вече си направил мазалото. Достатъчно щеше да е изтриването на динамичната библиотека: Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries/siri(или там както се казва).dylib и siri.plist Ами нямам никакъв подобен файл там: Значи да разбирам, че само рестора е решението в момента? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Зареди пакета в сидиа, цъкни на file system content и виж какво има за махане. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Търси файлове с имена assistant, guzzoni... Цитирай
Alxx® Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Той е с пад, Жоро. Може да има разлики. Цитирай
jh_ivanov Публикувано Май 31, 2012 Публикувано Май 31, 2012 Направих го по описанието на The Shaman и всичко стана за 10 мин на вторoто Hi Siri ми се върза и от тогава няма грижи Много е зарибяващо Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Не трябваше, но след днешния ъпдейт, трябва След деинсталирането и, трябва и ресторче Дреам, същата работа като при теб, но при деинсталация Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Ти не четеш ли какво пиша??? пп: Ресторвам и то с 1000 грешки... Тъпотия само dfu, го оправя. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 (редактирано) Шамане, вкарай го в recovery и оттам ресторни. При мен нито една грешка не даде. Странното е, че и след рестора като направих джейл и качих само инсталуса рестартирах го и пак зависна на ябълката. Но след хард ресет си тръгна. Таман почнах да подозирам, че джейла е виновен.. пс. При мен в момента не работи, но предполагам е временно, вчера беше ок. пс2. Миме, Шамана точно написа, че при махане се налага рестор и ти реши да пробваш ли? Само си създавате гайлета, ей.. Редактирано Юни 1, 2012 от DreamcatcheR Цитирай
mimeto83 Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 (редактирано) Айде и при мен при опит да махна сири , телефона заби и няма пускане ,Трих каквото се сетих през I-funbox , ама не ще и не ще. А аа не още рано сутринта като видях , че не работи реших , но сега ще ми е за урок -бягам далеч и бързо. Редактирано Юни 1, 2012 от mimeto83 Цитирай
techo91 Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Няма активиране това чудо, мъча го от един час поне. Явно днес имат проблеми. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 1, 2012 Публикувано Юни 1, 2012 Айде и при мен при опит да махна сири , телефона заби и няма пускане ,Трих каквото се сетих през I-funbox , ама не ще и не ще. А аа не още рано сутринта като видях , че не работи реших , но сега ще ми е за урок -бягам далеч и бързо. Не се мъчи Сега го слагам пак и ще го трия на ново, да пробвам нещо, но... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.